Inlägg

Inlägg som anon287298 har skrivit i forumet
Av anon287298
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Som några gånger jag ska högst upp i ett högt hus. Jag är snäll och håller upp hissen så flera kan gå på och de slipper vänta på hissen ska komma ner igen. Och hur tackar de mig? Jo välja att hissen ska stanna på ett lägre plan och göra min resa mycket mer långsammare.

Förlåt, men alltså va? Förväntar sig folk folk verkligen att man ska åka med hela vägen upp om man ska av på ett lägre plan...? Första gången jag har hört det, och har aldrig varit med om att någon har gjort på det viset när jag har hållt hissen.

Av anon287298
Skrivet av medbor:

Absolut var priserna extrema, men eftersom så många var rabatterade på olika nivåer är det lite konstigt att helt hävda tryckfel, det var ju inte bara en som var nedsatt liksom. Frågan är om det var någon annan nivå de skulle ändra till eller något?

Jag tycker för övrigt inte att 30% sänkning som i fallet med 55C1 är så extremt att man kan annullera ordrar, det är ju inom ramen för många andra reor (inte just årets tv alltså)

Tryckfel är ju typ när det saknas en siffra

Men skulle vara kul att veta vad som hände

Det är nog främst 77" B1 som folk tänker på, såldes ju för 7990 när "ordinarie" pris är 27990. Skulle inte vara speciellt svårt att hävda tryckfel på det.

Av anon287298
Skrivet av Dinkefing:

Vad menar du med det?

Minsta totalkostnaden står listad.

Av anon287298

Det är enbart regionerna som skiljer sig som sagt, Q900A verkar ju exempelvis endast säljas av ComputerSalg, som dels inte är svenskt och säkerligen har importerat den från någon annan marknad.

Av anon287298
Skrivet av lappen81:

In den världen prisjakt säger 7149:-

Nu var det ju S21 Plus som ts jämförde med.

Av anon287298
Skrivet av lappen81:

Iphonen är ju nästan dubbelt så dyr, du får alltså 70% bättre prestanda enlogt geekbench för strax under dubbla priset. Utgår man ifrån att prestanda = pris så är Samsungen snäppet bättre. Baserat på argumentationen att Apples enheter har samma eko-system/företag kan lättare optimera enheterna så har dom isåfall saltat priset rejält

I vilken värld är 12290 vs 9489 nästan dubbelt så mycket?

Av anon287298
Skrivet av patronski:

Köpte en datorskärm från Inet den 3e sep. Nu flickar skärmen svart då och då och jag vill returnera den men dom insisterar på att laga den. Jag önska fortfarande antingen ett återköp, byte eller tillgodokvitto men nu så vill dom ge mig -20% avdrag för att kartongen inte är med. Är detta legit eller, på konsumentlagen så står det att man ska returnera en produkt i en wellpappkartong godkänd av Posten endast..

Företag har (såklart) rätt att göra prisavdrag om produkten som returneras inte är komplett. För att få sålt skärmen igen så måste de ju nu sänka priset jämfört med originalpriset.

Det med att det enbart behöver returneras i en wellpappkartong syftar antagligen enbart på själva transporten.

Av anon287298

Det som står är väl: "På grund av brist på grafikkort så kommer vi tillsvidare endast tillåta varje kund att köpa ett grafikkort från vårt RTX 3000-sortiment."?

Av anon287298
Skrivet av coverjunkie:

Yes! Har provat både dom två portarna.

Ska prova att plocka ur grafikkortet och bara köra på moderkortet.

Det kanske är något med strömmen.

Processorn har ingen grafik integrerat, så du kommer enbart kunna få bild genom grafikkortet.

Av anon287298

Och du har kabeln insatt i grafikkortets uttag, och inte moderkortets?

Av anon287298
Skrivet av SellahiR:

Lagen säger att enbart polisen har rätt att kräva id kort. Så om dom som inte vill visa perqonalen sin id bara går in, vad händer då? Eventuellt olaga intrång kanske om man inte kan uppvisa giltigt coronaintyg? Det är ett lan för tonåringar så det kommer inte bli några problem, men jag finner sånt här intressant.

Har jag svårt att tro, eller menar du att exempelvis alla krogvakter begår lagbrott?

Av anon287298
Skrivet av razerrazer:

Det som jag tycker dumt med detta är att de är dumt att tvinga folk. Ändå om jag förstår att dom gör de med omtanke för att samtliga ska känna sig trygga. Men jag tycker ändå det här är lite dumt gjort av Dreamhack.

Som tidigare nämnts i tråden, hade du varit okej med att folk utan körkort tilläts i trafiken? I princip exakt samma sak.

Av anon287298
Skrivet av Kvarnis:

Vad har denna för edge jämfört med de andra tv-apparater inom samma prisklass förutom priset 3000 kr dvs, har du sett dess konkurrenter side by side? IPS kan exempelvis vara en nackdel för någon men fördel för en annan beroende på vad han ska göra.

Om priset är betydligt lägre så är det ju inte samma prisklass...?

Av anon287298
Skrivet av cracko:

14:00:01 så var det slut, så klart omöjligt att folk hunnit ta sig genom checkout-systemet på 1 sekund, bara bottar. Hann se köpknappen en kortis, yey.

Varan reserveras så fort den är lagd i varukorgen.

Av anon287298

Produkt: LG 65" OLED B1
Pris: 13890:-
Länk: https://www.komplett.se/product/1185791/tv-ljud-bild/tv-video...
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5724833
OBS: Priset gäller med koden LGOLED8000

Av anon287298
Skrivet av blue eyed devil:

Går i samma tankar, funderar på att beställa från https://www.amazon.de/-/en/34GN850-B-Ultragear-Monitor-Free-S... 8000 kr är bra pris jämfört med svenska ÅF.

Har kollat runt lite i två dagar, hittar ingen bättre skärm till det priset.

Verkar som att det inte går att skicka den till Sverige, samt att det priset är med den tyska momssatsen, priset i Sverige landar på ca 8500:-.

Av anon287298
Skrivet av Haffade:

Varför är det värdelöst?

För att du sitter i skiten som säljare om köparen börjar krångla.

Av anon287298

Tycker du själv att det verkar rimligt att du ska erbjudas en produkt för 10k som kompensation för något du köpte för 4k för två år sedan?

Av anon287298

Lite off-topic, men har ni ingen hemförsäkring som täcker det?

Av anon287298
Skrivet av Phod:

Wow! Ett lån på hundratusen för att göra en vinst på 150kr om året, vilken deal! Och helt riskfritt är det ju inte, vi har ett exempel här i tråden på någon som har missat/inte klarar av att betala av lånet. Så om man är i sådant behov av pengar att 150 kronor om året känns lockande så tror jag också att man faller i gruppen av personer som det här faktiskt är riskfyllt för.

Nu var väl poängen med inlägget snarare att det är ett bra sätt att bygga upp kontantinsatsen på. Om man nu planerat att köpa bostad någon gång i framtiden så är det väl bättre att ha ett lån på i princip 0% ränta istället för en betydligt högre ränta som vanliga bostadslån ligger på, om man nu har lyckats spara ihop till kontantinsatsen utan CSN, tycker du inte?