Inlägg

Inlägg som anon285400 har skrivit i forumet
Av anon285400
Skrivet av Elektron:

Jag har motsatt problem. Dottern vill bara lira minecraft. Jag tycker det är lite synd att hon så sällan testar något annat när det finns så många spel där på gamepass. Desutom äger vi redan minecraft, så det blir mest upp till mig att nyttja gamepasstjänsten.

Vi hade också samma problem, jag brukar starta igång något spel som jag tror ska passa ungarna. Då sätter dom sig bredvid och frågar vad jag spelar, då får dom prova. Ibland fortsätter dom spela, ibland tycker dom inte om spelet. Hittade något spel med svensk text också.

Av anon285400
Skrivet av Lordmax:

Jag gillar verkligen gamepass. provat det till och från en längre tid, men det senaste året tycker jag utbudet med mina ögon sett är bra. Jag spelar även spel jag annars inte ens hade tittat på. Vissa spel som man vet är bra eller upptäcker via just gamepass kan man ju stödja en gång till genom att köpa ett ex det.

Håller med dig, jag gillar också Gamepass konceptet. Perfekt när man har barn och kidzen tjatar om spel som kostar multum hos Nintendo och på PS. Nu får dom välja bland spelen i Gamepass och det har fungerar toppen hittills.

Av anon285400
Skrivet av Thunde:

Gamepass är som demo spelen som fanns förr. Är kul att kunna testa spelen innan man eventuellt köper dem. Sen får man testa spel som man troligtvis aldrig skulle ha köpt i normala fall.

Kan hålla med till viss del, jag hade PS4 innan mitt nu Xbox series X med Gamepass, jag vet inte hur många spel som jag har köpt till mitt PS4 som nu ingår i Gamepass; och fler därtill som jag inte valde att köpa på PS4. Jag gillar konceptet i alla fall

Av anon285400

Hoppas att det kommer finnas kvar, jag bytte från PS3, PS4 till Xbox series X pga. Gamepass. Ett helt underbart koncept, har endast köpt två spel sedan i mars (Resident Evil Village och ett barnspel). Finns så mycket bra spel både för vuxna och barn, MS Flight Simulator kom för några dagar sedan, över 100 GB. Jag är inget fan av dessa spel, men kul att testa.

Av anon285400
Skrivet av Parmenides:

Du verkar rätt upprörd av att alla inte gör samma riskbedömning som du. Jag tror du ska fundera lite på varför du reagerar så.

Handlar inte om riskerna för min del, jag tänker på alla som påverkas av detta och hur vi alla kan hjälpas åt. Blir upprörd när folk skriver trams när detta är så pass allvarligt.

Av anon285400
Skrivet av Jimsofie:

Kalla det vad som helst men att sitta o spela spel är ingen sport och kommer aldrig bli

Håller med dig totalt.

Av anon285400
Skrivet av Parmenides:

Då hade jag säkert blivit ledsen precis som om något annat hemskt hade hänt dem.

Ta ett par drinkar nnan du kör bil, strunta i att ha munskydd, krama alla du ser. Allt är ju trams i alla fall enl. Inläggen.

Av anon285400
Skrivet av anon185723:

4.1 miljoner av över 7674 miljarder människor dog och hade postivit covid test. Dina när och kära har högre chans att bli rånade och våldtagna i Sverige. Rent statistikt så kommer dina nära och kära att dö av åldersrelaterade sjukdomar i Sverige.

Det är alltid synd när nån dör, men tyvärr så är det en oundviklig del av livet. För dig som befinner sig i en livskris så finns det gott om stöd och hjälp, vi är alla här för dig. Vi kan börja med att hjälpa dig att få kontakt med en psykolog eller pastor. Så att du kan få den bekräftelse och hjälp du behöver.

Håller med dig om chanser, men om alla tänker som dig. Hade smittan blivit värre. Kunde ha varit en betydligt värre smitta än denna, det är ju inte folk av ditt slag som får världen att gå framåt. Tror du statistiken har stannat? Antar att du inte håller avstånd, tvättar händerna extra ofta, eller vill vaccinera dig eftersom du skriver trams. Vad tror du detta kostar Sverige/världens ekonomi. Allt uppsägningar etc. Hade varit intressant att se dig jobba på intensiven en vecka i högtryck med Covid-sjuka, och se om du får en annan uppfattning. Men alla gör ju som dom vill, det är därför världen ser ut som den gör.

Av anon285400
Skrivet av Parmenides:

Bra, slut på tramset.

Trams? 4,1 miljoner människor döda, om dina nära och kära hade varit någon av dessa avlida personer?

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.ht...

Av anon285400

Sony Vegas har jag kört med i över 15år, mycket enkelt och effektfullt.

Av anon285400

Kranvatten

Av anon285400

Inget ljud i Android appen: Google Chat

Hejsan bästa Sweclockers-experter

Fick en notis på min Android telefon (S20) att Hangouts ersätts av Google Chat, så jag installerade denna app.
Allt fungerar bra och historiken följde med, so faar so good.

Till problemet: Jag får inget ljud när jag får en avisering.

I inställningar så finna endast valet: Avisering på eller av. Inget om något ljud (dock finns denna inställning på datorn), detta spelar ju dock ingen roll. Det är en ljud-notis jag vill ha på mobilen när jag får ett meddelande/notis.

Jag har googlat, kollar Youtube-videos m.m, ingen verkar veta/sakna detta.

Snälla, vet ni?

Länkar till en så lik bild som jag kunde hitta, ser ut på ett ungefär så här i Google Chat.
BILD

MVH Bille

Av anon285400
Skrivet av Stefflo:

Jag är helt på din linje. Elbilar kan säkert bli bra men tror tyvärr inte att det är räddningen för miljön.
För mig som utesäljare kan en dag innebära biltransport i ca 100 mil även om det inte hör till vanligheterna givetvis. En normal dag så åker jag ofta mellan 20 - 40 mil och skulle då klara mig på en av de dyrare elbilarna och nu finns även Tesla med möjlighet att sätta dit en fabriksmonterad dragkrok men fortfarande på tok för dyr bil. Tror inte min arbetsgivare vill köpa mig en Tesla och dessutom sätta upp en extern laddare med egen elmätare på hemma hos mig.

Elbilar är bra men på 70 talet när många hus byggdes med direktel så tyckte alla att det var det bästa, Sen kom oljan och alla ville ha vattenburet system och en oljepanna i huset och nu går man tillbaka till att mer och mer ska drivas med el. Vi har dessutom elbrist i Sverige kalla dagar och måste importera el och som våra politiker jobbar idag med att stänga ner våra kärnkraftverk kommer inte göra det bättre. Kärnkraftverken är än så länge vårt bästa reglerbara energislag även när det är -30 grader ute då varken vind, vatten eller sol ger funkar alls. Ok, solen kan ge något om det nu är klart väder de där få timmarna som solen faktiskt är uppe.

Sneglar lite mot någon hybrid när det är dax att byta men det handlar endast om att få ner förmånsbeskattningen för förmånsbilen och inte att jag kommer köra på el. Tyvärr är jag rädd att om senast fem år när tillräckligt många har gått över till elbil så kommer det läggas på en kilometerskatt på denna som kommer få upp priset per mil till ungefär likvärdigt mot vad det idag är att köra någon av de vanliga bränsledrivna bilarna. Se bara hur det blev med E85 som var guds gåva till bilisten och nu är mer eller mindre lika dyrt att köra på grund av ökad service, högre förbrukning och vissa bilar dessutom inte ens mår bra av det.

Jag hoppas på något bättre men tyvärr är vi inte där än men förhoppningsvis kommer det i framtiden.

För dig ja, men för mig som kör 800 mil per år endast stadskörning?

Av anon285400

Älskar Gamepass, det bästa jag gjort att byta från PS 3 och 4 till Xbox Series X.

Av anon285400

Älskar Amazon, köper något varje vecka. Bra priser och leverans och fri frakt över en liten summa.

Av anon285400

Underbart, nu kan jag nyttja mitt utrustning mot ytterligare en produkt. Tur att jag köpte Xbox Series X istället för PS5 (OBS: har kört PS3, PS4 innan). Är dock väldigt trött och besviken på Sony...

Av anon285400

Pink Floyd - Cluster One

Av anon285400

Nintendos spel handlar inte bara om grafiken (som till PC). Nintendo satsat på upplevelsen på spelet. Super Mario 64/Mario Kart (Nintendo 64), Mario Sunshine (Nintendo Gamecube), Tennis (Nintendo Wii), Mario Odyssey (Nintendo Switch). Dessa är bara några grymma spel som Nintendo har gjort.

Hade Nintendo velat förstöra spelupplevelsen, så hade dom skickat med ett tangentbord som upp till fyra spelade hade kunnat lira via på samma gång. Det är ju så otrolig analog upplevelse att lira på ett tangentbord.

Så grafik och FPS är inte allt, inte för alla i alla fall. En del uppskattar en spelupplevelse så som att att sitta i en skön soffa med fötterna på bordet, och lira Mario/Mario Kart med original-kontroll.

Av anon285400
Skrivet av cooldfs:

xbox har ju glidit mer och mer över till pc, (dom ville ju skrota xbox för ett tag sen)
så bästa är väll att ha en hyffsad pc med xbox live premium och en playstation

Alla kanske inte vill sitta vid datorn, jag vill lira i soffan utan en massa pop-up från Teams-samtal etc.
En dator är en dator och konsol är konsol.

Av anon285400

Vilket gnäll som vanligt, otroligt att tekniken går framåt över huvud taget med alla gnällspikar på denna jord.