Inlägg

Inlägg som NotDeath har skrivit i forumet
Av NotDeath
Skrivet av Luap:

Nu vet jag att du inte ville byta stol, men med den dagliga tiden i en datorstol hade jag investerat i en kvalitetsstol. Jag vet inte hur gammal du är, men efter en tid kommer du att börja få problem med rygg/nacke/axlar om du sitter i en sån där stol för många timmar. Syftar bara på ergonomi här, inte på hela fejkläder/svett-diskussionen.

I och med att du har ett jobb hade jag börjat spara till en ordentlig stol direkt. Det är rejält tråkigt att gå sönder i kroppen för att man har suttit som en kråka för många år. Jag köpte en Kinnarps Capella till hemmakontoret förra sommaren och har exakt ingenting att klaga på, men alla är ju olika i kroppen så om det inte känns för jobbigt hade jag åkt och provtestat lite stolar ändå. Rent generellt har dock ergonomiska stolar bra inställningsmöjligheter så att de kan fungera bra för de allra flesta.

Det finns såklart stolar som faktiskt är gjorda för att sitta i typ 10h, men det enklaste rådet jag kan ge är att regelbundet gå upp och röra på dig eller köpa ett ståskrivbord. Det kändes lite knasigt att stå upp i början, men man vänjer sig väldigt fort och blir bekväm att stå längre och längre perioder utan att tänka på det.

Oavsett, ta hand om kroppen så slipper du börja gå sönder runt 30-sträcket!

Nej ingen plan att byta stol än då den är helt funktionsbar. Men ja, ergonomisk hade det varit bättre med en dyrare och mer ''office'' liknande stol.
Är tyvärr relativt ny på jobbet, och betalar 'hyra' hemma, men får nog spara upp lite till en ny stol, och sen se om det blir ett sänkbart skrivbord.
Självklart! ta hand om kroppen Hört att byggarbetare har en sånt jobbigt yrke att kroppen börjar gå sönder runt 30 :/ Tur att jag har en IT kompetens, men kan väl lika gärna få problem också med kroppen.

Skrivet av Herr Kantarell:

Jag har också det här problemet men främst med Gamingstolen och dess konstläder som inte andas (men även med en stol med tyg).

Ett tips är att sitta på en liten handduk som man sen kan tvätta.

Yes, gör det nu har red theme i rummet, hittade en vinröd handduk, använder den sålänge tills jag köper ny stol.

Skrivet av Mangee75:

Måste va jobbigt att svettas så mycket , låter riktigt trist
Off Topic : Att ingen tar fram ett par gaming blöjor mer inbyggd hub och rgb! För dom som inte vill ha shorts eller byxor vid datorn.

Ja du.... Det är riktigt jobbigt, både i sociala situationer och när man är ensam. Kanske har Hyperhidrosis, borde kolla upp med läkare, fast det hade inte hjälpt mot socialfobin när man börjar svettas. Kanske bara enbart mot händer,rumpa,fötter.

Skrivet av Danzle:

Jag har en Ergohuman Mesh stol. Inte för att jag har några problem, gillar bara känslan när det är luftigt. Materialet är ju nån slags nylon antar jag så skulle det bli skitigt tror jag den är lättstädad. Dock relativt dyr.

http://www.bestchoicereviews.org/wp-content/uploads/2013/07/eurotech-ergohuman-mesh-768x1024.jpg

Ja tyvärr är dom stolarna rätt dyra, dubbla på vad jag betala för min 'gaming' stol. Fast kanske är bättre att spara upp lite och köpa en ny stol när jag ändå sitter såhär många timmar om dagen. Och som andra skriver, kanske kan prata med jobbet.

Skrivet av RHWarrior:

Jesus kristus du kan inte sitta direkt mot läder 15h/dag! Du ser ju själv att det inte funkar.
Byxor, raster, ja, och nån tunn dyna eller handduk eller nåt för helvete.

Aa jo det märktes Första gången jag sitter så många timmar mot fakeläder, märkte när märkena verkligen började synas, i början var det bara lite lite mörkare där i mitten, sen blev det mer synaktigt. Yes, har handduk nu :=)

Av NotDeath
Skrivet av lappen81:

@NotDeath:

Jag hade liknande problem men då med extrema dränkande nattsvettningar från hela kroppen + periodvis under dygnet provade allt (även en vattenkyld madrass (små slangar som går till en pump/reservoar med fläktar/kylaggregat), ac, etc körde även detta vintertid i kallt rum) ingenting fungerade, visade sig bero på infektioner blev mycket bättre efter behandling men har fortfarande perioder med svettningar av oklar anledning (då pratar vi timmar). Inte dränkande längre och går att lindra om det uppstår

Beroende på hur svåra besvär , utöver vad andra har tipsat material som andas etc, kanske titta/leta upp någon form liknande lösning om det finns , el/vatten kyld dyna/kudde, kanske luftkylt vore det billigaste/bästa lösningen https://www.walmart.com/ip/Wagan-Cool-Air-Car-Cushion/2976469... går ju säkert att DIY

Annat material är ett måste,jag svettas då bara om rumpan när jag sitter vid datorn för jag rör mig inte och blir instängt bland skinkorna, och sen ute bland folk svettas jag överallt (socialfobi). En sån från walmart var inte det snyggaste, men kanske fungerar.

Av NotDeath
Skrivet av Valonen:

Köp en luftig tygklädd stol som flera här innan föreslagit, inga konstigheter att det blir svettigt med en sådan stol, upplevde det själv med läder. Uppdatera gärna om du köper en ny stol.

Köper nog ingen ny stol på ett tag, blir o ha handduk på, och tvätta under handduken dagligen och köra handduken i tvätten varje 4e dag eller så.

Skrivet av MultiMan:

@NotDeath: Skillnaden i hur man tvättar sig kan påverka väldigt mycket, därför jag skrev som jag gjorde. Rätt typ av tvål (din egen hud avgör, prova ut själv) och något som skrubbar bort döda hudceller är viktigt. Att bara använda en tvålad hand räcker normalt sett inte för oss som perspirerar och tappar mycket hud.

Jag använder en lång borste för ryggen och en duschboll för andra ställen. Utan det blir jag jag inte ren utan en massa döda hudceller och annat skräp sitter fortfarande kvar på huden, vilket gör att det kan börja lukta igen efter bara några timmar.

Aa jo självklart, kommer inte på exakt vad min body wash heter (är för lat för att gå till badrummet), men den är ganska krämig och mjuk, finns på affärerna, finns i gurk och vanilj doft, om du kommer på namnet kan du hojta till. Det är rätt snäll mot min egna hud iaf.
Jag kör enbart med handen, jag är hyffsat vig av mig så når alla ställen, kanske inte exakt MITT på ryggen men 99%.
Kanske låter vidrigt men jag brukar köra med baby wipes när jag skitit (så det är extra rent) och sen när jag duschar brukar jag ändå ta handen och tvätta där bak och mellan benen, sen efter duschen tvättar jag händerna, vet inte om det är vanligt eller ovanligt, men iallafall så jag gör.

Av NotDeath
Skrivet av Trunk:

Testa duscha och byt kalsonger på morgonen istället. Verkar slöseri på rena kalsonger att ha dom när du sover... Jag blir i alla fall lite småsvettig under natten så jag skulle t.ex. aldrig umgås med folk förrän efter en tvätt/dusch.

Och som jag sa i förra inlägget, skaffa ett höj- och sänkbart skrivbord. Dels ger det stolen och rumpan tid att andas och dels kommer du må bättre (och arbeta bättre om man ska tro div. tester).

Jag personligen svettas aldrig under natten (inte vad jag vet om), enda gångerna jag vaknar upp iskall är när jag har mardrömmar eller är nervös för något dagen där på.
Borde det men köper hellre en herman miller stol som är riktig luftig vad jag hört.

Skrivet av Mizzarrogh:

Med tätt konstläder samlas det ju alltid mer fukt, behöver inte ha någonting att göra med medicinska problem eller dålig hygien, det är ju i grunden samma sak som när man sitter halva dagen i ett bilsäte med plastöverdrag tex, inte konstigare än så.

Exakt, det är dock inte något av majoriteten som kommenterat förstått.

Av NotDeath
Skrivet av Chris_Kadaver:

Du får väl börja använda trosskydd?!

Ett externt alternativ vore ju stolsdynor från typ ikea som man normalt har på köksstolar. De finns ju att köpa löjligt billigt och går att tvätta i maskin.

Haha inge trosskydd inte, lägger hellre en handduk.
Aa jo stoldyna eller en luftig stol som andas mycket.

Skrivet av HoboCop:

Seriös fråga till TS, som jag inte ber om något svar om;

Har du liknande svettningar på övriga kroppen? Isf kan det handla om hyperhidros och är behandlingsbart
via svettklinik. Googla och kolla upp hur du får kontakt om det är så att du är intresserad.

Har googlat lite sånt fram o tillbaka bland åren, jag svettas mycket om händerna,fötterna och rumpan. Samt så har jag socialfobi så ute bland folk svettas jag överallt, rygg,händer,ben osv.

Skrivet av Dave1080:

Wrappa gärna bilden i spoilerfilter och varna. Hade just lagat mat och kan knappt äta nu.

Säger som andra, en läderstol är verkligen inget för dig!

Hahaha sorry not sorry lite där Ibland får man lida pin när man är inne på nätet, tex många som gjort narr av mig att jag svettas mycket om rumpan medans jag sitter 12-15timmar om dagen vid datorn. Yuup, märkt att läderstol inte är något för mig får bli något luftigare.

Skrivet av crew seven:

Aldrig varit med om detta. Det kanske skulle funka om du skaffade en liten bordsfläkt som du monterar med nån form av rem/spännband under stolen

Som en ovanstående kommentar handlade om ''hyperhidros'', jag sitter 12-15timmar vid datorn, jobbar och spelar. Hudavlagringen sätter sig i stolen. Och är inte bajs som majoriteten tror när jag duschar o byter kalsonger varje kväll innan läggdags.

Skrivet av henkiii:

Har du provat Yes och en disksvamp med grön yta? Det brukar lösa det mesta.

(Den gröna svampen har mer riv än den vita kompisen)

Nepp inte provat, tog bara våtsarvetter och alkohol. Men kan prova Yes också

Skrivet av Semjonov:

1. Kasta stolen.
2. Köp en ny, och eftersom du använder den så mycket köp en riktig. Köp inget med någon sorts skinn/fakeskinn
3. Ta på dig ett par shorts också
4. Byt shorts regelbundet, kalsonger givetvis varje dag, om behov finns kan man byta kallingar flera gånger per dag.

Lite synd när den är 1-2år gammal och funkar helt vanligt :/, lägger hellre en handduk på den och tvättar handduken 1 gång i veckan.
Lärt mig av mina misstag och nästa stol blir en mer luftigare
Får kanske börja ha på mig byxor så inte svettet går igenom. byter kalsonger 1 gång om dag (efter jag duschat)

Skrivet av zinkon:

skulle kunna gå att få bort med en ångtvättsmaskin men då kan det nog vara mer värt att köpa en ny stol istället

Haha, då köper jag nog hellre en ny luftig herman miller chair.

Skrivet av kettu92:

Blir förvånad vad folket mobbar på nätet

Skickades från m.sweclockers.com

Inte så att jag bryr mig precis haha men ja det är sorgligt, jag har inte sett vad en mod tagit bort, men vet att jag svettas mycket av min bak, som sagt folk tror det är min hygien men jag duschar dagligen och byter kalsonger. Sitter man 12-15 timmar om dagen och svettas på samma ställe, tillslut bildas ju en hudavlagrning.

Skrivet av dauit:

Om du jobbar hemifrån, beroende på din arbetsform av jobba hemifrån. Borde du verkligen kolla efter en ordentligt stol. Du kan få företaget betala stolen

Skickades från m.sweclockers.com

Är mest att jag kan frivilligt åka till kontoret och sitta där, eller sitta hemma. Jag Köpte stolen tyvärr innan jag fick jobbet Denna köpte jag för gaming. Men märkte ändå att detta material är inget för mig när man sitter så många timmar.

Skrivet av MultiMan:

@NotDeath: Jag sitter alltid på en fyrdubbel, vit frottéhandduk, tar hand om all fukt och smuts och man ser när det är dags att byta. Sitter ofta utan kläder helt och hållet (ja, faktiskt, speciellt på sommaren när det är över 30C i rummet).

Detta fungerar bra oavsett prisläge på stol.

Tänk på att god kroppshygien är viktigt och att skrubba ordentligt även i skrevet och mellan skinkorna med skonsam tvål när du duschar. Skulle du trots detta få svamp finns det lämplig salva som löser problemet, även receptfritt, såsom https://www.apotea.se/terbinafin-teva-kram-10-mg-g-30-gr (svampinfekterad hud luktar as jämfört med frisk)

Jag använder dessutom alltid våtservetter för babys varje gång jag gör tvåan om annan tvättmöjlighet saknas, då blir det riktigt rent och mindre risk för dålig lukt eller andra problem. Papper först - servett därefter. Fräsch känsla!

Kanske får börja använda handduk.
Förlåt men vill inte ta ut min frustration på dig, men att folk tror att min hygien e dålig börjar irritera mig, jag är ingen grottmänniska. Jag duschar 1 gång om dagen som varje människa, byter kalsonger varje gång också, tvättar mig från top till tå som man borde.

Är det svamp dock och inte hudavlagring på stolen?
Jag gör också det 2-4 baby wipes och man är ren om baken, fräschare så.

Av NotDeath
Skrivet av tBiorrith:

Jag tror tyvärr att det är kört för den stolen du. Kasta.
När du har köpt en ny stol får du sitta på en handduk hädanefter.

Haft stolen drygt 1 år, lägger nog hellre 1 handduk där

Skrivet av m4gnify:

Jag har en IKEA Markus med läderklädsel, och det ser INTE ut sådär, inte i närheten, på min stol.
Jag vill inte gå in för mycket på personlig hygien, men du kanske kan duscha lite oftare, och byta kalsonger..

Jag duschar och byter kalsonger dagligen innan sängdags.

Skrivet av Litenskit:

Alkohol löser inte fett och protein särskilt bra, så du borde prova tex fuskläderrengöring typ denna https://www.trademax.se/m%C3%B6bler/m%C3%B6belv%C3%A5rd/l%C3%...

tack, ska prova

Skrivet av Åsa-Nisse:

Säger som flera andra, släng stolen och börja om med en ny bättre stol i t.ex. tyg och låt den inte bli nersvettad. Vik ett badlakan några gånger om det behövs och sitt på den, tvätta badlakanet ofta. Sitter du 15 timmar och svettas så lär du behöva tvätta det varje dag.

Kan du inte ens ha folk i rummet utan att bekymra dig om hur det ser ut och luktar så har det gått för långt...

Hade du tagit på dig ett par byxor i samma skick, antagligen inte? Varför då sitta på det i 15 timmar varje dag, makes no sense...

Får göra det eller börja ha byxor dock slänger jag inte stolen, den är 1-2år gammal.
Jag har inte luktat på stolen, men man vet att den luktar illa när man satt sig i stolen, reser sig och tagit av sig byxorna och ska vika dom att det luktar illa. Och sen att svett märket ser äckligt ut. Jag sitter på stolen för jag måste jobba?

Skrivet av anon239600:

Måste säga att det var längesen en tråd på Sweclockers fick mig att le så mycket och småskratta.
Men som de flest säger är det kanske bäst med en tygsits för dig.

Självklart, jag förväntade mig inte dom vänligaste svaren haha, är ju inte så att hela sweclockers ska sitta i min gaming stol haha.

Skrivet av BrutalSwede:

Fårskinnsfäll och kortbyxor i mjukt tyg. Sen kan man ju köra ljummet vatten, diskmedel och en svamp på stolen med jämna mellanrum...

Är det inte bättre då att använda en handduk över? Eller om jag bara sitter i byxor så slipper svettet gå igenom (det går igenom kalsongerna)

Skrivet av ander01se:

Antar du kan alltid köra med någon typ av blöja, dambinda eller något som är gjort för liknande ändamål innanför kalingarna.

Svar nej, har inget med bajs o göra. har med svett och hudavlagring.

Skrivet av Turbonisse:

@NotDeath: Kolla denna på IKEA så länge. Fårskinn, tål mycket "Pungsvett" innan det blir framträdande. Riktigt får ull är nästan själv tvättande. Lägg ut på balkongen en regnig dag/natt Inte i regnet, men luft fukten får den att rena sig. Tvätta med Lanolin ibland.
Jag själv sitter på sittdyna från Woolbed som jag ibland tvättar med det HÄR!
Men det bästa är att låta den ligga på balkongen när man inte använder den.
Har hängt DENNA över ryggstödet. Har inte haft några problem med svett efter jag började använda dessa. Sedan andas givetvis min stol lite bättre också, eftersom jag har tyg varianten.

En annan grej.
Jag tycker man sitter skit obekvämt i original stolen. Stolpen för benet är monterat alldeles för långt bak. Vill man luta sig bakåt, går det knappt. Så jag borrade lite hål i två vinkeljärn och monterade dem som distans, så jag har flyttat stolpen ca 40mm längre fram. Nu kan jag tippa stolen lätt, utan att den vill falla tillbaka. Bild på det:
https://drive.google.com/uc?export=download&id=1W0AbV98xkoDlaiNa5y-XPehQoqeruKO6
Gjorde gängade hål, var 20mm, då jag inte visste var "sweetspotten" var.
Nu är jag hur nöjd som helst med min stol.

Vill helst inte ha något fårskinn, har hellre en handduk än det. Kanske är min personliga åsikt men tycker fårskinn inte är särskilt skönt. Aa jo dxracer och liknande gaming stolar är inte JÄTTE bekväma, men dom känns likadana som när du sätter dig,och 10 timmar framåt.

Skrivet av Jink:

Ordentlig hygien, dagliga duschar.
Talk. Kanske något liknande denna?
Tunna kalsonger, och ett tunt par shorts.
Tygsits.

Kanske någon liten fläkt som får gå? Inte för hårt, ryggen kan ta stryk.

Som jag sagt till andra innan, jag duschar och byter kalsonger VARJE dag innan jag går och lägger mig. Kanske får börja med barnpuder på rumpan när jag väl jobbar.

Skrivet av anon186265:

Hallå! Alla har vi våra problem och självklart ska vi hjälpa utan att kritisera!

Det finns stolar med hål i som gör att du får lite cirkulation. Finns oftast i trä men vet inte om det finns som gaming/kontorstol. Du kan också använda fläkt i rummet. Då får kroppen en "känsla" av att bli nerkyld. Skulle inte något av alternativen vara något att ha kan du alltid sätta larm på mobilen och ställa dig upp och gå lite.

Svett är ju isig ett sätt för kroppen att kyla ner sig och påverkas av såväl inre som ytre påverkan. Har du tex hög ämnesomsättning, hög aktivitet (hjärnan), sjukdomar, nerositet, rädsla, kan bidra till att du svettas mer än andra. Vi alla är olika. Försök hitta något som passar dig.

Har du stora problem skulle jag rekommendera att kontakta din lokala vårdhavare eller

www.1177.se (vård och tips på nätet)

Eller två appar (har inte testat själv), Kry eller Doktor.se (vård i app)

Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Ha de gött och tagga nu inför WoW classic eller vad du nu föredrar!

Yes har sett såna stolar, funderat på dom ett bra tag, dom verkar luftiga som fan Det är inte så att ryggen eller armhålorna blir svettiga, är enbart rumpan, kan sitta o frysa benen av mig med 15grader i rummet men svettas om rövstrecket ändå.

Har inte tagit upp med någon läkare om varför jag svettas just så mycket om händer,fötter och rumpan. Kanske borde göras.

Yes det gör jag, väntan på Modern Warfare remaster och Wow classic!

Av NotDeath
Skrivet av Trebsor:

Åh herre...

Hur som, jag tror saltet i svetten och gnidandet har frätt/slipat upp stolen så det är inte bara smuts på sitsen. Och i så fall kommer ju inget tvättande i världen fixa det.

Exakt det jag försöker förmedla. Det är gnidits, frätts och slipats i stolens material. du kan stå och tvätta med ren alkohol och det försvinner inte.

Av NotDeath
Skrivet av Screwer:

@NotDeath:
1: ***bort/mod***
2: Ha på dig shorts eller byxor. Jag skulle hellre ha på mig shorts eller byxor än att förstöra en 2000kr + stol.
3. Sitt inte jävla 15 timmar i rad. Ta raster i mellan så att arslet kan andas frisk luft
4: https://swampbutt.com/store/

Jag har inte svamp ass men jag är ganskasvettig person så jag förstår till en viss del.

Förstår absolut inte varför man skulle vilja sitta med kallingar. Det är inte svårt att tvätta byxor.

1, jag duschar varje dag, och torkar det det med vätsarvetter efter varje dag, samt också när jag skitit tills pappret är skinande vitt
2, aa jo, men stolens funktionern är detsamma, bara äckligt när folk kommer ini rummet och ser min stol. Och inte tänka sig hur mina kalsonger luktar.
3, Ja jag vet, borde inte sitta 15 timmar i streck, men har jobb att sköta med deadlines, när dom e klara så spelar jag resten av tiden. Borde egentligen ta en promenad mellan dom tiderna.
4, ska kulla upp sidan

Av NotDeath
Skrivet av Turbonisse:

@NotDeath: Jag har en likadan stol, fast i tyg. Akaracing stolarna jag tittade på innan köp var 99% sådant konstläder/vinyl som du ser ut att ha. Det är skit! Man svettas i en sådan en kall vinterdag. Bara för att inte tala om på sommaren. Det var inte många som sålde den i tyg.
Min stol ligger med i dammsugnings loopen. Dvs när golvet blir rengjort, dammsuger jag av stolen också. Då hinner det inte samlas så mycket "skit" ( ) på stolen.
Iom att du sitter i bara fillingar, så är det hudavlagringar, svett och antagligen lite bajs blandat. Bara ställa dig och blöta/gnugga bort det!
Tills du löser en stol med tyg sits, föreslår jag att du efter gjort rent sitsen, skaffar en dyna. Som andas!
Gå på IKEA köp ett lamm ull skinn, som andas, är lätt att göra rent.
Blir jävligt gott att sitta på också.

I know... även en kall vinterdag (speciellt om du sitter i kalsonger) kan låren bli som klister... och på en dag på 25c+ är det en mardröm....
Ska försöka tvätta den lite då o då, samt köpa nån dyna, och sen köpa ny stol när det behövs bryr mig inte om utseendet, men bara vidrigt när folk kommer in i rummet och ser min stol.

Av NotDeath
Skrivet av zOlid:

Och sitt inte i kallingarna, och torka dig noggrannare...

Haha, tro mig, jag om någon torkar mig riktigt noggrant, det är bara hudavlagring. Inte bajs om folk skulle tro det. Men ska nog bli tygstol nästa

Av NotDeath
Skrivet av jOnÄTÄn:

Prova att smeta in med absolut torr där bak. Finns som våtservett. Men det ser ut som du behöver rengöra stjärten.

Edit Har du funderat på ett höj och sänkbart bord då kan du ju stå större delen av tiden ska dessutom vara bra för kroppen.

Haha, tro mig, jag rengör stjärten noga efter varje besök 😂

Av NotDeath
Skrivet av frong:

Du kan ju börja med att ha på dig byxor. (Urgh..)

Köp en stol med tygsits.

SKönare att sitta i kalsonger, speciellt i värme vågorna som kommit senaste veckorna.

Skrivet av HoboCop:

Men ugh!

Handduk och byxor. Jag hoppas inte någon annan får sitta på den där stolen :/
Men herregud den där bilden ...

Brukade ha handduk innam men såg konstigt ut... Yes det är vidrigt intorkat svett med döda hudceller.

Skrivet av fiskebulle:

Alltså, det är ju inget problem att tvätta dina byxor liksom... Köp några bekväma shorts eller något om du tycker det blir för varmt med långbyxor.

Självklart inte, men jobbigt om nån är här och jag måste verkligen sätta mig i stolen och sen resa mig upp. Doften sätter sig DIREKT.

Skrivet av TheBodyLotion:

@NotDeath: "Jag kan inte sätta mig med byxor i den för då måste jag tvätta byxorna."

Vaddå har jag gjort fel hela mitt liv?

Haha nej, menade att svett doften sätter sig på allt den rör sig vid. om du sitter i stolen, och sen tar av byxorna och viftar dom framför ansiktet får du en shock.

Skrivet av Warcaith:

Luktar skit? Du har alltså gått ner på knä framför stolen och dragit en sniff? Gött!

Nej men när man tar av sig byxor så sätter man dom ju i armväckshöjd och viker dom? Då får man en bris av äckligt svett i nyllet.

Skrivet av ZyntaaX:

Alltså.. ja, du kan ju börja med att ta på dig byxor och tvätta dom emellanåt, det brukar ju behövas ändå.
Men om du nu envist ska sitta i kallingarna och svettas direkt i stolen skulle jag ju tipsa om att köpa en bättre stol än en så kallad "gamingstol" av läder. Köp en i tyg!
Eller bara tvätta av stolen oftare än 1 gång på flera månader, så sätter sig inte skiten lika hårt

Självklart tvättar jag byxor Funderat på tyg. Jag sitter i kalsonger då jag inte vistas ute och kan göra mitt jobb hemifrån Samt nu under sommarn vill jag inte sitta och löka extra mycket vid datorn.
Ska försöka prova tvätta stolen oftare med sprit, tack

Av NotDeath

Nån annan som svettas mycket om baken? HJÄLP, rengöring av stol

Så jag spenderar runt 12-15 timmar DAGLIGEN vid min dator. Jag jobbar hemifrån och spelar så lämnar bara datorn när jag ska göra andra sysslor.

Men jag har en så kallat swamp ass. Jag sitter i kalsonger och efter några månader börjar stolens sits se riktigt illa ut och luktar skit. Jag kan inte sätta mig med byxor i den för då måste jag tvätta byxorna.

Hur får ni bort såna här fläckar? Jag har provat våtsarvetter med sprit och det fungerar inte, kan stå o gnugga i timmar.

Ser för jävligt ut.

edit: för er som klagade så gjorde jag en spoiler

Av NotDeath

Kan inte posta i Hobby, fritid och livsstil

Som sagt jag kan inte posta i Hobby, fritid och livsstil. Då Jag inte hittar någon annan passande kategori för mitt inlägg. (rengöring av swamp ass stol märke). Varför?

Av NotDeath

Hela postsystemet är i ett nötskal. Suttit ni 2 veckor o väntat på samma produkt, säljaren erbjöd sig att skicka 1 gång till och paketet inte kommit... Hur kommer det sig att Kina kan hantera miljarder mer paket än oss men vi är för inkompetenta för o lyckas att få fram nån miljard värre? ABSURT.

Av NotDeath
Skrivet av pellski87:

tror enda alternativet du har är att sänka till 60hz, dock är jag inte 100 på det.

Alright, läste runt lite igår med, man KAN tydligen, men inte så värst nice. Får nog bli o sänka till 60hz när man ska köra racing spel :/

Av NotDeath

1 144hz skräm och 2 60hz?

Tjena, precis beställt en ny skärm. Har bara ett litet problem. Min main skärm som jag alltid spelat på är 144hz, skärmen bredvid 60hz, så tänkte att jag beställer 1 till. Men sen slog idéen att man kan försjutton spela på alla 3.

Då undrar jag hur detta kommer gå med 1 144hz skärm och 2 60hz, vill helst inte sänka min 144hz skärm till 60hz. Kommer något annat hända än att 60hz skärmarna ''laggar'' jämnfört med 144an?