Inlägg

Inlägg som Ev1lHomer har skrivit i forumet
Av Ev1lHomer
Skrivet av Swedishchef_90:

Tackar! Är dock ute efter ett svart chassi, verkar vara slut.

Av Ev1lHomer

Chassi med belysning

Någon som sett något fynd på chassi med schysst belysning och bra luftflöde runt tusenlappen?

Av Ev1lHomer
Av Ev1lHomer
Skrivet av underwatch:

Så mao fick du 12 månaders PS plus för 400?

Japp. Och har hela 35kr i wallet att spendera vid senare tillfälle 🙂

Av Ev1lHomer
Skrivet av Ev1lHomer:

Någon som sett fler erbjudande på Playstation Plus (än Playstations egna -25%)? Gifted har fortfarande "slut" på Playstation-presentkort.

Kom erbjudande i Gifted-appen idag, köpte presentkort 500 kr på Playstation network för 400 kr, sedan lägga in i wallet, och sedan beställa abonnemanget med 25% rabatt i Playstation store. Det funkade.

Av Ev1lHomer
Skrivet av leks:

Det stämmer inte i praktiken. Tror det egentligen är menat att syfta till streamingabonnemangen då de inte lär ha rätt att sälja enbart streamingtjänster till andra än sina kunder. Du kan ha bara TV så länge du har fiberanslutning om du vill. Dock inte via telefonjack.
Jag fick dessutom samma svar från 2 st olika medarbetare på Telia att det gick bra att ha bredband på ett personnummer och TV på ett annat och att det går alldeles utmärkt att göra så som jag skrev i föregående inlägg.

Låter bra, tack 👍

Av Ev1lHomer
Skrivet av leks:

För er som vill ha bättre pris på TV hos Telia så går det att säga upp och teckna just TV-delen på en annan person i hushållet (med inkoppling om 1 månad). Dessutom får man deras nya streamingbox om man är intresserad av det. Inte riktigt lika billigt som nykund på allt, men nykund singel-TV är billigare än deras uppsägningserbjudande på TV. Man slipper också oroa sig för att internet ska få ett avbrott då man behåller internet på samma person (där är det ju samma uppsägnings/nykundserbjudande, 299kr)

Rekommenderar inte någon att koppla ur bredbandet. Var 3 veckor av strul förra året…

Fast det står på hemsidan:

Du behöver vara befintlig kund hos oss för att ta del av våra erbjudanden inom Tv & Streaming. Du kan antingen ha mobil- eller bredbandsabonnemang hos oss av något slag.

Av Ev1lHomer

Är det någon av de etablerade butikerna (ej Amazon) som har öppet köp som tillåter test av in-ear-lurar? Är lite sugen på Jabra Elite 7 Active:

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5874448

Av Ev1lHomer
Av Ev1lHomer

Någon som sett fler erbjudande på Playstation Plus (än Playstations egna -25%)? Gifted har fortfarande "slut" på Playstation-presentkort.

Av Ev1lHomer
Skrivet av Nivity:

Känns som något fel i din utrustning, statsnätet utrustning. Man ska absolut inte få så dåligt resultat.

Uppgraderade till 500/100 (från 100/100) hos Telia, aktiverat idag och fick en bit över 400 i bredbandskollen.

Av Ev1lHomer
Skrivet av Json_81:

Polaren fick det, men han ändrade sitt paket lite, kanske var därför.
Telenor har en liknande deal, inte riktigt lika bra men bättre än ordinarie pris hos Telia.
Kör den ett år och se om Telia vill ha tillbaka dig nästa år?

Funderade på Telenor, men de har fortfarande ingen TV-app för Google/Android TV...

Av Ev1lHomer

Hade avtal med Telia (bundet till december 2022), 100/100 samt TV. Efter samtal med Telia igår fick jag 500/100 för 299, men gick inte att få till någon bra deal på TV för att jag inte är ny kund. Någon annan som lyckats bättre med TV och fått ta del av deras Black Friday erbjudande som befintlig kund?

Av Ev1lHomer
Skrivet av Mattias10:

Gamingstolar generellt är ju inget vidare om man inte går upp i iaf 5k+ klassen. Men svive stolen ser väl helt okej ut, medan Razer stolen är något som jag aldrig ens skulle kunna tänka mig tanken att sitta i frivilligt obekväm och en riktigt rygg dödare

Tänk på att Svive stolen är M/L dock, så möjligt att djupet på stolen är för stort för hans lårben. Han kommer troligen inte heller kunna använda armstöden då lär vara för breda. Om han inte är en väldigt stor 11 åring dvs. för då kan du bortse från allt detta. Eller en normalstor, har inget perspektiv på hur stor en 11 åring är

Tack för kommentarer👍

Han är ca 1,60 lång (och fortsätter växa...), så kanske växer in i Svive snart.

Av Ev1lHomer
Skrivet av AxxT:

Hoppade på Telias black friday erbjudande om fiber.
12mån 500/500 + bas tv för 299:-

För bra att inte, försökte pressa ner priset hos min nuvarande leverantör Bredband 2.
Men dem kunde inte matcha det alls.

Hoppade också på Telia. 500/100 för 299kr. Hade Telia sedan tidigare, ringde avsluta abonnemang och fick detta då. Dock kunde de inte erbjuda mig lika bra villkor på TV som deras Black week-erbjudanden.

Av Ev1lHomer
Skrivet av HickeHiskelig:

Dxracer, köpte en sån stol som demoexemplar för 1100, ord pris 3000 för nåt år sedan. Mycket nöjd, väger 77kg och håller mkt bra än så länge. Kostar 2000 på ”rea”

Såg fin ut, kunde dock inte hitta den i svart för det priset.

Två andra erbjudanden är dessa:
https://www.komplett.se/product/926427/gaming/spelutrustning/...

https://www.elgiganten.se/product/gaming/gamingstolar-gamingb...

Någon som har erfarenhet av dessa?

Av Ev1lHomer
Skrivet av Alliaria:

Skulle kanske sagt att hon inte vill ha pro tyvärr, om det varit jag hade jag lätt velat ha pro

Någon som vet hur Airpods Pro 2 är för cykling, med vindbrus etc.?

Av Ev1lHomer
Skrivet av Swedishchef_90:

Finns inte mycket i 2k klassen dock som är vettigt

Det är till grabben som är 11 år, tror inte han hunnit bli alltför kräsen (än). Men kanske ska leta efter något annat än denna från Inet. Tack för kommentarer 👍

Av Ev1lHomer

Någon som har sett bra erbjudande på gamingstol?Clean, svart/övervägande svart. Max 2000 kr, gärna runt 1500. Eller tips på vad man bör hålla ögonen öppna för i veckan.

Av Ev1lHomer
Skrivet av waiko79:

Det låter ju riktigt bra att du är så nöjd med tv:n. Kör mycket Netflix, disney+ och viaplay mm. Man letar och letar efter en bra tv och jag har fastnat för denna modell. Tittade först på xh80 modellen men inser efter läst och tittat på otaliga Youtube recensioner att xh90 modellen är ett bättre alternativ 🙂

Vi kör nästan uteslutande appar i TV:n: Netflix, Disney+, Cmore, Svt play, Plex, Viaplay samtliga fungerar snabbt och bra. Sedan har vi kvar Boxer boxen, men det känns lite segt att använda när det inte är integrerat. Funderar på att skaffa stream via Telenor så att man kan kolla vanliga kanaler "direkt" i TV:n också.