Artiklar

Artiklar skrivna av Tävling
5

Tre medlemmar vinner nätverksprodukter från TP-Link

Efter gallring har TP-Link valt ut tre vinnare i sin tävling på SweClockers, där tre medlemmar nu kammar hem alltifrån en påkostad 802.11ac-router till ett portabelt batteri.

11

Tävla och vinn spelutrustning med CDON.com

Återförsäljaren CDON sätter spelutrustning i fokus med en kampanjvecka, något de även väljer att fira med en tävling för SweClockers medlemmar.

65

Tävla och vinn den slutna vattenkylningen Silent Loop från Be Quiet

Tyska Be Quiet ger sig in i matchen om slutna vattenkylningssystem med serien Silent Loop, som tre medlemmar får chansen att kamma hem i en ny tävling på SweClockers.

10

Tävla och vinn nätverksprodukter och powerbank med TP-Link

Nätverksjätten TP-Link arrangerar en ny tävling för SweClockers medlemmar, där den som kammar hem första pris har chansen att vinna en påkostad 802.11ac-router.

16

Fem vinner Samsung SSD 750 Evo 500 GB från Inet

De soligaste månaderna på året är förbi och med det har juryn utsett fem snapsvisor från lika många medlemmar, som samtliga vinner varsin SSD-enhet från Samsung.

13

Tre medlemmar vinner chassit Dark Base 900 från Be Quiet

Be Quiets senaste flaggskepp Dark Base 900 fick agera pris i en tävling på SweClockers, där tre behövande medlemmar nu har korats.

42

Tävla och vinn Samsung SSD 750 Evo 500 GB med Inet

Återförsäljaren Inet firar sommar och sol med en tävling på SweClockers, där fem fyndiga sångfåglar får chansen att kamma hem en rymlig SSD-enhet från Samsung.

8

Medlem vinner moddat Define Nano S från Fractal Design

Efter gallring har juryn utsett en en vinnare, som kammar hem ett Fractal Design Define Nano S moddat av profilen "Bill Owen" och vattenkylaren Kelvin S24.

26

Tävla och vinn Be Quiet Dark Base 900

Tyska Be Quiet arrangerar en tävling för SweClockers medlemmar, där tre lyckligt lottade ska kamma hem bolagets senaste flaggskeppschassi Dark Base 900 med modulär uppbyggnad.

5

Tre vinner biovisning av finalen i ESL One

Efter noggrant övervägande har juryn utsett tre vinnare, som kammar hem två biobiljetter vardera till direktsändningen av finalen i CS:GO-turneringen ESL One.

55

Tävla och vinn Fractal Design Define Nano S moddat av "Bill Owen"

Ett Define Nano S designat av den amerikanska moddaren Bill Owen står på spel i en ny tävling på SweClockers, där Fractal Design vill att du tar fram din kreativa sida.

4

Tävla och vinn VIP-biljetter för biovisning av finalen i ESL One med Inet

Årets final i CS:GO-turnering ESL One kommer direktsändas på en biograf i centrala Stockholm, någonting som anordnas av Inet och Logitech. Nu har du och en vän chansen att vinna biljetter till tillställningen.

15

Tre medlemmar vinner priser i CDON.coms Green Friday-tävling

Efter hård gallring har juryn utsett tre vinnare i CDON.coms Green Friday-tävling, där uppgiften var att på finurligast sätt klimatkompensera.

12

Medlem vinner Microsoft Surface Pro 4 med Dustin Home

En Surface Pro 4 med Type Cover värt närmare 15 000 kronor stod på spel i en tävling med Dustin Home. Nu har en hårt arbetande medlem i en kabelhärva utsetts till vinnare.

6

Två medlemmar vinner matigt presentkort med Nackademin

En har tagit fram ett skript och den andra kom på en idé för ett skript. För detta vinner två av SweClockers medlemmar ett presentkort på 5 000 kronor hos Webhallen.

18

Fyra medlemmar vinner priser med Be Quiet

Efter noga övervägande vinner fyra medlemmar av SweClockers medlemmar nätaggregat och en påse fylld med överraskningar från Be Quiet.

31

Green Friday-tävling med gamingskärm och grafikkort från CDON.com

Webbutiken CDON.com slår på stort med prisfest och fri, klimatkompenserad frakt. I samband med detta anordnas en tävling för SweClockers medlemmar.

13

Tävling – provkör HTC Vive hos SweClockers

Virtuell verklighet är här och det firar SweClockers genom att tävla ut möjligheten för en medlem att tillsammans med en vän testa HTC Vive på redaktionen.

116

Tävla och vinn Microsoft Surface Pro 4 med Dustin Home

Microsofts senaste hybriddator Surface Pro 4 står på prispallen när Dustin Home arrangerar en ny tävling för SweClockers medlemmar.

18

Medlem vinner presentkort på Stayhard

En byxlös medlem vinner ett presentkort på Stayhard för att inhandla en ny garderob, men har helt andra planer än att bära kläderna.