Artiklar

Artiklar skrivna av Tävling
I samarbete med Mionix
42

Tävla och vinn gamingtillbehör från Mionix

Svenska Mionix firar in sommaren med en tävling för SweClockers medlemmar, där dessa får chansen att vinna ett påkostat gamingpaket med tangentbord, mus och heltäckande musmatta.

I samarbete med Phanteks
8

Medlemmar vinner påkostad RGB-belysning från Phanteks

RGB-festen är total när fem vinnare kammar hem varsitt belysningspaket i Phanteks tävling, och går därmed vidare till final med chansen att vinna ett presentkort på 5 000 kronor hos Webhallen.

I samarbete med Be Quiet
6

Medlemmar vinner processorkylarna Dark Rock Pro 4 och Dark Rock 4 från Be Quiet

Efter att ha skickat in bilder på sina nuvarande kyllösningar går fem av SweClockers medlemmar vinnande ur striden med varsin färsk processorkylare från Be Quiet.

I samarbete med Phanteks
19

Tävla om RGB-produkter med Phanteks och chansen att vinna presentkort hos Webhallen

Det är dags för en tvådelad tävling tillsammans med Phanteks, där företagets påkostade RGB-produkter syns i prispotten tillsammans med ett presentkort på 5 000 kronor från Webhallen.

I samarbete med Be Quiet
61

Tävla och vinn processorkylarna Dark Rock 4 och Dark Rock Pro 4 från Be Quiet

Be Quiet laddar upp med ny tävling på SweClockers, där fem medlemmar får chansen att vinna en Dark Rock 4 eller Dark Rock Pro 4.

I samarbete med AOC
18

Medlem vinner AOC:s gamingskärm G2590PX

Flera hundra bidrag strömmade in till AOC:s tävling under förra månaden, och nu har det vinnande bidraget kring vad katten Bamse gjorde på semestern korats.

Sponsras av AOC
14

Tävla och vinn AOC:s gamingskärm G2590PX

Efter ett gott omdöme från testpiloten Daniel "Snorjaers" Ördén drar nu AOC igång en ny tävling för SweClockers medlemmar, där de får möjligheten att vinna gamingskärmen G2590PX

30

Medlem vinner Asus Geforce GTX 1080 Ti ROG Strix Gaming i Ownits tävling

Bredbandsleverantören Ownit bad om förslag på tilläggstjänster i en tävling och SweClockers medlemmar svarade. En vinnare har nu utsetts och belönas med ett högpresterande grafikkort.

375

Tävla och vinn ett Geforce GTX 1080 Ti med bredbandsleverantören Ownit

Under rådande grafikkortsbrist kommer Ownit till undsättning med en ny tävling för SweClockers medlemmar, som får chansen att vinna ett Asus Geforce GTX 1080 Ti ROG Strix Gaming.

9

Medlem vinner Destiny 2 Deluxe Edition och kringutrustning från Razer

Efter hård gallring utser juryn en vinnare i Destiny 2-tävlingen, där en medlem som tagit fram ett exotiskt vapen för lata vinner priser för omkring 4 000 kronor.

34

Ockultist vinner prispaket på 17 000 kronor i Webhallens Black Friday-tävling

När medlemmarna skulle förbereda sig inför Black Friday visade de upp sina bästa (och sämsta) sidor. I slutändan vann en som vände sig till det ockulta för att få ta del av de bästa erbjudandena.

7

Tävla och vinn Destiny 2 samt temariktig spelutrustning från Razer

För att fira den första Destiny 2-expansionen arrangeras en tävling, där du utöver en specialutgåva av spelet kan vinna headset, tangentbord, spelmus och musmatta från Razer med spelet som tema.

73

Skapa julstämning och pynta SweClockers!

Det sägs att traditioner är till för att hållas. SweClockers drar därför återigen igång en tävling med fina priser i potten, där vi ber om hjälp att sprida julstämning med en pyntad logotyp.

7

Prisjakt tävlar ut Presentkort hos valfri butik under Black Friday

Populära prissökmotorn Prisjakt har gjort en specialsida för att samla de bästa erbjudandena under Black Friday och firar med en tävling, där två medlemmar med snart tomma plånböcker ska vinna presentkort.

203

Tävla och vinn prispaket från Webhallen till ett värde om över 17 000 kronor

Webhallen slår på stort inför Black Friday med en tävling för SweClockers medlemmar, som får chansen att vinna ett HTC Vive VR med tillbehör och Asus Geforce GTX 1080 Ti ROG Strix.

20

Två medlemmar vinner hårddiskar från Seagate och presentkort på Steam

När Seagate bad medlemmarna ta fram vargtröjor svarade SweClockers medlemmar, varav ett pålitligt bidrag sedan 1979 kammar hem första priset i tävlingen.

12

Medlem vinner AOC Agon AG322QCX på 31,5 tum med AMD Freesync i 144 Hz

Efter att ha gått igenom hundratals bidrag har AOC:s jury utsett en vinnare, som kammar hem den stora spelorienterade skärm Agon AG322QCX med WQHD-upplöst MVA-panel och AMD Freesync.

1

Medlem vinner ryggsäck från Targus och spelutrustning från Steelseries

En entusiast som tar det roliga före det seriösa i spel är vinnare i Targus tävling, vilket innebär att han kammar hem en ryggsäck, spelmus och musmatta till ett värde om 2 300 kronor.

2

Tävla om spelutrustning från Steelseries och Targus samt chans till sponsring

Kringutrustning och ryggsäck signerad Steelseries står på menyn när Targus arrangerar en tävling för SweClockers medlemmar, som tillsammans med sitt spellag även har chansen till sponsring.

62

Tävla och vinn hårddiskar från Seagate och 1 000 kronor i presentkort på Steam

Är du mästare på T-shirts och gillar vargtröjor? Designa en tröja enligt temat Seagate Ironwolf och vinn hårddiskar samt presentkort på Steam!