Inlägg

Inlägg som patteSatan har skrivit i forumet
Av patteSatan

Fattar inte vad "folk" har emot epic games, själv är jag skitnöjd, spelat unreal tournament sen det släpptes, så började spela det "nyaste" så fort man kunde ladda hem det, aldrig köpt ett spel i deras store, men fått ruskigt bra spel gratis, där har slemmiga steam något att jobba på.

Sen slipper jag onödiga saker som den så kallade "communityn".

Med tanke på alla angrepp EGS får, och hur dom angreppen formuleras, verkar det som att dom som inte gillar EGS, är samma människor som skulle älska att gå till jobbet i folkdräkt.

Av patteSatan

750 +frakt

Av patteSatan

@Ekn19:
Om det bara är för windows du har problemet, dvs att den funkar som TV, använd DDU (display driver uninstaller), och ladda hem ditt grafikkorts nyaste drivrutiner.

DDU hjälper till att rensa bort gamla drivrutiner/registerprylar för drivrutiner, och du bör använda DDU i felsäkert läge utan nätverk.

msconfig, ett program inbyggt i windows, låter dig ställa in starten till vad du behöver, men en varning:
Har du glömt ditt login i windows, för att du använt pinkod eller annan inloggning så länge att du glömt ditt admin password, kommer du inte in.....

Av patteSatan
Skrivet av filbunke:

Disney ligger bakom de fyra mest inkomstbringande filmerna i USA det här året. Och fem av de sex, den femte är den senaste Spiderman-filmen, som Disney fick en del av, dock bara 5%. Totalt har de fem filmerna dragit in runt $2,1 miljarder i USA (och runt dubbelt så mycket till i resten av världen), och senare i år kommer både Frozen 2 och Star Wars IX...

Disney börjar bli alldeles för stora, en ångvält...

Kan inte se att de kommer försvinna den närmaste tiden, iallafall inte så länge folk fortfarande går och ser på deras animerade filmer och på Marvel- och Star Wars-filmer...

Vill be folk att läsa detta, och sen påminna sig själva att Donald the overcomb Trump, leder det landet.
Det, om något, borde väl få folk att bli rädda för Disney.

Snart stoppar väl sxxx-stöveln filmer från andra länder än USA.

Av patteSatan

Om någon släpper en mus som väger 5 hekto, kanske jag varit intresserad, den här ser helt ärligt ut som om "Ärlige Einar", den skumma bilförsäljaren, har startat en ny bana, och tog med sig "Njae, det är inte rosthål, den har blivit lättad, så den ska gå snabbare", till en ny branch....

Av patteSatan

Väntar på att steam lägger ner, så jag får H-L 1&2 på GOG

Av patteSatan

@IngemarB:
Jag har bredbandsbolagets gamla silverfärgade sak, och den kräver omstart, dvs ryck strömmen, vänta 30 sekunder, ungefär 3-4 gånger per år...
Vad jag skulle göra istället, om jag satt i din sits, är att göra en .cmd fil, med
ipconfig /flushdns

Tror det är bättre för nyare routers osv.

Av patteSatan

ASUS PRIME B350 plus ny bios

Kom nu inatt, 5204

Av patteSatan

Rätta mig om jag har fel, men den tveksamma sajten "nyheten" kommer ifrån, har haft ruskigt mycket fel, och om då 1! person där sitter och lusläser twitter bland annat, klart att även en blind höna hittar ett frö ibland? Därför har nog denna skribent hittat ett och annat frö av sanning, men jag är ju övertygad om att detta är ett försök att få AMD-aktien att störtdyka, och att folk paniksäljer, sen visar det sig att hon sitter kvar, aktien går upp över var den låg innan, och den/dom som spred ryktet tjänar pengar på sina nyinköpta aktier.

Jag har väldigt svårt att se att Lisa lämnar AMD.

Av patteSatan

Gäsp...problemet du har, är att du har en Intel.

Av patteSatan

Och någon bryr sig såpass att det hamnar på en förstasida??? /facepalm

Av patteSatan

ASUS Prime b350 plus 5007 BIOS

https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-B350-PLUS/HelpDesk...

Om någon har koll, vad skiljer sig från förra?
AGESA och så vidare, menar jag.

Av patteSatan

Är det inte också så, att det är final fantasy benchmarket som visas? Där Nvidia har ett kraftigt övertag genom att ha "hjälpt till" att göra grafiken?
Tror FF har Nvidialoggan tillochmed, så ta det testet med en stooooor nypa salt.

Av patteSatan

Midsommar är att höra grannarna för en enda gångs skull på året (jag bor i ett sjuvåningshus), dom hörs aldrig, man ser män och kvinnor i trapphuset, om man har tur, och säger man "hej" ser dom ut som om dom tror att jag ska råna dom......Djupfryst lasagne, en par bira, sen nattinatti.

Av patteSatan

Min farsa fick 250 genom HSB-föreningen han bor i, han fick skicka tebaxx routern (han behöver en router för IP-telefon), och fick en ny, du kan be BBB/Telenor att resetta din switch som sitter i nån källare, det blev jag tvungen att göra när dom uppgraderade till 100 från 10, jag formaterade burken men det hjälpte inte, men efter att dom resettade "källarswitchen" fick jag den hastighet som utlovades.

Av patteSatan

@FubbHead:
Är det inte tvärtom? Jag har en skördetröska, en gammal Quadra970 server, med ett instickskort som har en powerpc cpu..?
Ett skrivbord hög server, som , tyvärr, grannarna klagade på när den kördes igång....
??

Av patteSatan

@tellus82
Tack för alla saker du nerdat in dig i, och kollat, med mitt ASUS prime B350 Plus, känner jag mig säker iochmed den här tråden, att kunna byta ut min 1600x, det är mycket info du skriver, som gör det lättare för mig (nerd också, men inte hittat info som du gjort). Tack.

Av patteSatan

Var inte Motorolas gamla CPUer RISC-baserade? Jag menar väldigt gamla, power-pc processorer och dom före power-pc?
Har 2 gamla mac/apple burkar i skrubben, dom var väldigt före sin tid.

Av patteSatan

Grub funkar, och det går att ta bort grub, så att windows bootar, MEN man måste göra det från Linux, kört ubuntu och linux mint, och aldrig haft ett problem att avinstallera grub, och haft både skilda diskar, och partitioner på samma disk.

Av patteSatan

@Andreaz1: Tack, nu ska jag lägga dom "framhackade" bios jag hittar till ASUS Prime B350-PLUS här.
När jag postade länken fanns den inte på officiella sidan, den dök upp där nån timme senare...

Ett tips för alla som letar en ny bios: Kopiera länken till en äldre bios, och ändra bios-numret till den ni letar efter, det har funkat väldigt länge för mig....med olika moderkort....genom alla år!

Sen får ni naturligtvis 404 när den inte finns, men om man skapar ett bookmark till 404 sidan, går det ju att kolla lätt varje dag

Det brukar betyda att ni får den nya biosen innan alla och deras fastrar, och fastrarnas små hundar får den.