Inlägg

Inlägg som Wittwang har skrivit i forumet
Av Wittwang
Skrivet av dezo:

Jag begår lite tråd-nekromanti för att meddela att Case King har fått in N1.
Fick mitt idag så det blir ny skrud på mediaservern till helgen.

Kul! Perfekt att göra en kort medlemsrecension på

https://www.sweclockers.com/artikel/34418-sweclockers-slapper...

Av Wittwang
Skrivet av medbor:

I videon visar de en stor m2-dator också (utan att nämna den), den han visar t.ex. när han kör iphone som webcam. Det har magsafe och två usb-c och ljudutgång (alla på vänster sida)

Det är nog bara en Macbook Pro av senare snitt, eller?

Av Wittwang

Lite småtrist att M2 (som väntat) inte är något som vänder upp-och-ned på hela branschen, men Macbook Air-omdaningen får det att rycka lite i köptarmen. Tur i oturen att dollarkursen är så ofördelaktig

Det var ju en otroligt fullspäckad presentation, så nu ska jag sätta mig in i alla nyheter på mjukvarusidan. Det hopkoket dröjer till 06-snåret imorgon!

Av Wittwang
Skrivet av Fulci:

Enligt Videocardz (källa Benchlife) är det LGA1851 som kommer användas för Meteor Lake och Arrow Lake.
https://videocardz.com/newz/intel-lga-1851-socket-for-desktop...
https://benchlife.info/arrow-lake-s-and-meteor-lake-s-will-ta...

Bra fångat! Jag utökade artikeln med denna information

Av Wittwang

Det blir eventuellt någon form av semester med familjen, men eftersom det är kul med jobb och plugg blir det en del sommarkurser (latin, bland annat ) och artikelskrivande. Lite reportage, kanske... är det tillräckligt dumt @landmarks?

Av Wittwang
Skrivet av medbor:

Finns det specs på dockstationen? Kan vara trevligt att ha som HTPC möjligen?

https://www.steamdeck.com/sv/tech

Det finns info en bit ned på den här sidan, men i korthet är det 3 USB 3.1 (5 Gbps) Type-A, Displayport, HDMI, Gigabyte Ethernet och två USB Type-C - en för Steam Deck, en för strömmatning

Av Wittwang

@lasseedsvik: Det låter som en Iphone-specifik funktion som startas av att skicka/ta emot nyckelord som "grattis" eller "gott nytt år". Kan det vara i ett sådant sammanhang du stött på det tidigare?

Av Wittwang

Jag och @Landmarks har fullständigt snöat in på hockeypulver, och med insikten att en burk kostar 10-12 kronor löst blev det ett större inköp för några veckor sedan. Nu har jag så att det räcker månaden ut, åtminstone!

https://i.imgur.com/L930yJV.jpg

Av Wittwang
Skrivet av Mr_Lazy:

mycket ståhej om att den är krypterad men jag måste missa själva delen där de specar vilken krypteringen de använder sig av.

Nu är det inlagt i artikeln också! Hade det i clipboard, men att överföra det till löptexten var tydligen för avancerat idag

Av Wittwang

@Networker: Nej, de har ett samarbete med Valve och det är således bara originaldelar

Av Wittwang
Skrivet av GuessWho:

@Wittwang

Trevlig Söndagsmatiné.

Tror du SweClockers skulle kunna få tag på något RISC-V baserat och känna och klämma lite och skriva om vid något tillfälle ni inte har för mycket annat att göra?

Exempelvis här står det om StarFive VisionFive,

StarFive VisionFive single board computer officially for sale

Verkar finnas mer information på RVspace

Kul att du gillade videon! Tycker själv att den är mycket spännande och informativ Att klämma på något RISC-V är säkert möjligt! Jag bollar vidare det till redaktionens idélåda

Av Wittwang
Skrivet av CFSsss:

Vad är det för j'vla skitvideo ni länkar? Videon skulle varit 18 sekunder lång typ.

Sara Dietschy sammanfattar sitt besök i en 5-minutare, som inte innehåller särskilt mycket extra information (varför jag valde att dela den längre videon):

Ovanstående kanske kan vara något för @EntropyQ3 (18-sekundersdelen är förövrigt vid 5:45 i den längre videon Länk)

Av Wittwang

Hallå! Jag tänkte bara påminna om det som redan beskrivs väldigt tydligt i artikeln: Håll isär begreppen privatkopiering och piratkopiering, där det första är ämnet för veckans helgsnack.

Av Wittwang
Skrivet av DavidtheDoom:

Kul att se @wittwang i bild (för fredagspanel). Bra styrt @Landmarks!

Jag bara fyller på med att jag kör Aftershokz (numera benämnt Shokz) Aeropex som är benkonduktivitetshörlurar. De är bra. Sitter i princip alltid på öronen huvudet.

Skrivet av Joppis:

Grym panel! Vet inte varför men gillar när det inte är så uppstyrt

@wittwang Du gör en riktigt bra debut (om du inte varit med förut).

@Landmarks Jag höll på att trilla av stolen vid 17:08: "Jag hittar inte heeeem!"

Skrivet av Printscreen:

@wittwang gjorde sig mycket bra i panelen, bjud gärna in fler gånger!

Skrivet av anon333222:

Jag tycker att du tillsammans med @wittwang gör mycket bra ifrån er på Fredagspanelen. Har ju sett den första någonsin med Emil och JonasT. Så för att vara första gången för @wittwang så är det bra. Det märks att det är generationsväxling på Sweclockers. Ni håller fanan högt och jag hoppas att Sweclockers finns i 20 år till. Helt galet!

Kul att det gick hem Jag blev väldigt medveten om att det är en väldig skillnad på att prata teknik och att skriva om den, så det är ju nyttig träning. Mycket tacksamt att lotsas från ämne till ämne av @Landmarks, och om tillfälle ges hakar jag säkert på fler gånger i den berömda framtiden!

Skrivet av Jacob:

Woooo @wittwang!!! Blir att i din ära se Fredagspanelen imorgon 😍

Hurra! 🥰

Av Wittwang

Vilka är dina säkra vårtecken?

Våren verkar vara på skojhumör i år, där 14 plusgrader varvas med snö och -8. Därmed är det fullständigt omöjligt att klä sig rätt när det är dags att springa till skolan på morgonen – frostskador eller svettdöden är garanterade.

Trots varierande temperaturer har jag vid flera tillfällen de senaste veckorna reagerat på att luften verkligen känns vårlik... till smak och konsistens... eller något i i den stilen. Det leder mig in på min enkla fråga: Har du några säkra vårtecken?

I mitt fall är det väl främst den svårbeskrivliga luftkvaliteten då, men också när skogen svämmar över av vitsippor, samt när det går att kasta frisbee utan att helt tappa känseln. På teknikfronten är våren som tydligast när artiklarna från valfritt direktsänt kvällsevenemang är färdigskrivna och det inte är kolsvart ute – magiskt

Av Wittwang
Skrivet av Mortac:

I inledande texten står det att det är en fransk återförsäljare, men sedan i texten står det italiensk.

Butiken har hjul!

(momomo_us publicerade två olika inlägg med väldigt snarlika uppgifter, där den ena bara var text och tillhörande en fransk butik. Bilderna från den italienska butiken är mer konkreta, varför jag bytte till det inlägget som grund för artikeln. Använd gärna rättelsefunktionen om du stöter på felaktigheter, så kan vi upptäcka det snabbare!)

Av Wittwang
Skrivet av SCORPIUS:

Haha bilden. Länka mig originalet tack

Hahaha Bilden är helt brutal alltså. Bryter ihop varje gång jag ser den... och det har väl blivit 20-30 gånger nu. @UndaC rekommenderar att googla "scary easter bunny" för ett helt smörgåsbord av mardrömsmaterial

Av Wittwang
Skrivet av Gargz:

Mäktigt. Önskar att jag haft något som motsvarar 13 rätt på Stryktipset-tshirten att skicka ut i dessa lägen.

Haha, en symbolisk slant i Stryktipset-storlek räcker gott och väl Blir att rama in skärmdumpen om inte annat!

Av Wittwang

Mitt liv är komplett Har 3-4 startord som jag växlar mellan, och idag gick det helt okej!

ordlig.se nr 99, 1/6

🟩🟩🟩🟩🟩

Av Wittwang

Här brukar det bli en hel del snooze, eller åtminstone en lång rad alarm på olika enheter. Det hänger förmodligen ihop med att jag blivit otroligt dålig på att gå och lägga mig innan 04-snåret, men det ska bli ändring på det... vilket år som helst!