Inlägg

Inlägg som banana12345 har skrivit i forumet
Av banana12345

@Pistus01: rekommenderar starkt steelseries wireless H

skitbra + bekväma som fan + trådlösa!

Av banana12345

@SwedsihNerdGaming: lite väl långt ut, något annat tips?

Av banana12345

@Noob_To_Computers: kolla hur de känns i affär. du ska ju hålla i den i flera år så bekvämt ska det va. blev elite för mig då jag tyckte den var mycket mer bekväm och lättare

Av banana12345

@EmilH: för mig Razer Deathadder Elite. är så jävla bekväm. funderade på en Fk1/2 men tyckte knapparna på högersidan var obekväma så fick bli deathadder elite. skulle rekommendera att du testar i affär, trots allt ska du ju hålla i skiten i flera år så bekvämt ska det ju va.

Av banana12345

@Noob_To_Computers: vet inte om datorn tog stryk av det men hade den på praktiskt taget 24/7 i 2 år då jag bottade i spel. inget märkbart slitage.

Av banana12345

GamingStol, testa?

finns det något ställe i stockholm där man kan testa hur det känns i såkallade gaming-stolar?
Dom ser skitsköna ut men vill ju veta om dom faktiskt är det innan man beställer en...

Av banana12345

@xxargs: verkar som min laptop har gråa usb portar, kommer den inte funka då? :/

Av banana12345

@Kungeden: byt aldrig ut det chassit, är underbart, så smidigt, rymligt, lättstädat, lite underhåll. perfektion.

Av banana12345

@xxargs: tack för tipsen uppskattar det jättemycket!!! hoppas dina hårddiskar förevigt ej skakas

Av banana12345

@xxargs: så om jag inte bryr mig om att just överförningen ska gå snabbt så spelar det ingen roll?

Av banana12345

@Cruentusa: den här är ju 2.5 och 4tb för samma pris, https://www.netonnet.se/art/dator/extern-lagring/harddisk-25-... varför är den "sämre"

Av banana12345

@Cruentusa: "Både strömkabel och USB 3.0-kabel medföljer " vadå måste man ha den inpluggad i väggen + datorn för att den ska funka?

Av banana12345

Vill ha en extern HDD för bilder och filmer, vad är prisvärdast?

Vill gärna ha från netonnet då jag har presentkort där och minst 3 TB... finns så jäkla många och har ingen aning vad man ska leta efter, hur den ser ut spelar ingen roll.

Tänkte enbart använda den för att lagra alla mina bilder och filmer.

Av banana12345

@Dixon: kan säga att du måste uppdatera nix varje halvår, och nix är bara en rekommendation att du inte är köpbenägen för företag, så många skiter i det då det ibland går att sälja på nixare. sen kan jag säga att "listor" oftast är väldigt gamla, ofta köper företag upp kundregister från andra företag så om jag t.ex köper upp hela registret på de som är medlemmar i ica får jag kanske med Edvin med nummer x som blev medlem för 20 år sedan men sen bytte nummer och inte uppdaterade det hos ica, mycket som kan va fel på de listorna. och oftast bryr sig företag då inte sig om att köra dom genom nix registret alls för att som jag sa tidigare, de säljer ibland på folk fast de har nix, flera har nix för att dom vet att dom är köpbenägna och tycker saker låter bra men vet att de har dålig koll på sin egen ekonomi.

Av banana12345

@evil penguin: ok, tack!

Av banana12345

@evil penguin: olika, jpg png mp4 avi wmv mest mp4 och jpg

Av banana12345

@anon5930: vi säljs mycket mer än du anar, vårt företag köpte t.ex nyligen listor från coop osv. du kan inte ens va medlem i en matbutik utan att bli uppringd numera.

Av banana12345

@Ondrejkaas: är själv telefonförsäljare och skulle aldrig köpa av någon över telefon. visst på min ände sköts allt jättebra jobbar för ett seriöst företag där man får sparken om man gör det minsta fel eller missar att nämna alla saker som ångerrätt osv, däremot så har jag flera kollegor som kommer från "mindre" seriösa företag, vissa rakt igenom bluff företag som på diverse sätt ser till att direkt lura eller bedra personerna de ringer till, antingen genom att rakt ut ljuga eller klippa ihop samtal. *ehum ehum keycode t.ex*

Av banana12345

Är det säkert att "compress" med 7zip?

har massa videos och bilder på min hdd och tänkte göra en fresh install av datorn men vill ha kvar dom, så tänkte lägga över dem på en extern hdd, och då kom det över mig att det skulle va smidigare om filerna var mindre vilket jag kan göra om jag compressar dom med 7zip. men kan det skada filerna? kan jag när jag sen ska öppna filerna igen få reda på att alla mina semesterbilder och videos blivit förstörda eller korupterade på något sätt?

Av banana12345
Skrivet av Yomster:

Se till att det sitter SSD så får du inte det problemet.
För vardagsanvändning har processorerna varit tillräckliga i mer än 5 år men hårddiskarna har varit otillräckliga åtminstone sedan Windows 95 kom ut.
Jag har själv tre laptops där den sämsta har en slöare Core2 och den bästa har en andra generationens i5 - samtliga med SSD. Ingen nämnvärd skillnad vid enklare användning.
Ska jag redigera en film eller något väljer jag dock inte den med slöast processor så klart.

Hur länge har du använt den slöaste? Är den seg när du söker internet och så?

Skickades från m.sweclockers.com