Inlägg

Inlägg som bsk! har skrivit i forumet
Av bsk!

Komplett är fan kung. De sålde 270 kort för 1500 kr billigare än vad det egentligen skulle kosta = -405 000 kr och trots det står dem sitt kast och betalar, det är fan starkt. En kvarts försening är fan ingenting. Är ni för korkade för att ta er till erbjudandet ordentligt så förtjänar ni inte produkten till det priset.

Av bsk!

Radeon 5850. Trist, jag som ville ha en SSD.

Av bsk!

Alldeles för dyrt.

Av bsk!

Jag väldigt nöjd med det hittils men kan inte säga så mycket, har inte spenderat så mycket tid i bios och har heller inte testat varken sata 3.0 eller USB 3.0 än. Man får väldigt mycket features för priset imo, helt klart värt det. Jag har inte haft några problem med moderkortet än men det var ovanligt svårt att få ned ram-minnena ordentligt i socketen, vet ej om det berodde på ram minnena eller moderkortet, jag skulle rekommendera att du sätter i dem innan du får in kortet i chassit. Mitt exemplar var ett demoexemplar från komplett.

Vill du läsa lite nyttig kritik så kolla på recensionerna som användare har gett här, kolla under feedback:
Newegg.com - GIGABYTE GA-P55A-UD3 LGA 1156 Intel P55 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard Det verkar som vissa har fått defekta moderkort och får byta dem, men sånt händer med de flesta produkter. Många har problem med ram slotsen, jag tror flera av dem inte klarat av att trycka ned ram minnenena ordentligt.

Tycker du sata 3.0 är onödigt kan du spara in två hundralappar på denna Gigabyte GA-P55-USB3 - Inet.se du får usb 3.0 ändå.

Av bsk!

Det ska gå en sladd från nätagget till grafikkortet som postaren ovan säger, har du inte kopplat in den kommer inte skärmen fungera.

Kopplar du in skärmen med HDMI-kabel så måste du ställa in skärmen till HDMI. 500w ska vara mer än tillräckligt för den setupen om det inte är ett nätagg av väldigt låg kvalitét.

Av bsk!
Skrivet av Space_Ace:

Ska du klocka eller liknande? Isf klarar du dig med originalfläkten och kan köpa extra ram eller liknande. Hade jag gjort eftersom jag oftast kör stock på mina grejor.

8b ram kommer inte hjälpa dig ett dugg, allting över 4 gb är overkill om du inte ska använda datorn till sjukt krävande saker. Andra saker kommer börja flaska innan ramen flaskar. Dessutom bör det påpekas att du kan få ett moderkort med USB 3.0 till samma pris vilket helt klart kommer bli sjukt användbart. Förstår inte varför du köper ett SLI moderkort om du inte ska köra SLI.

Av bsk!

Hur fixar man feeds på skrivbordet? Jag har en feed länk men hur använder jag den?

Av bsk!

Vad var erbjudandet denna gången?

Av bsk!

Lägg till en Hyper 212 Plus cpu-kylare för några hundringar sänker temperaturen vid hög load väldigt bra till en billig peng.

Jag tycker inte moderkortet var särskilt prisvärd i och med att det varken har stöd för SLI elller USB 3. Logitech UltraX Premium Keyboard Svart - Inet.se är ett mycket bättre tangentbord i och med att det har grunda knappar så det går snabbare att skriva, de är mer responsiva osv.

Vill du ha ett kallt system så får du lägga till några extrafläktar, som tur är är r3 chassit väldigt anpassningsbart man kan modifiera det så att man antingen kan få ett tyst eller ett kallt system jättebra.

Av bsk!
Skrivet av Pelle|N:

http://imgur.com/yavl3.png

Antingen 800 kr över budget eller 1200 under, men den här "builden" kommer funka perfekt till WoW och CS.

+1 till den builden. Väldigt prisvärd. Vill du kan du köpa en 955 BE Dual core och försöka låsa upp de två extra kärnorna, har du tur får du en fyrkärnig processor till priset för en tvåkärnig.

Av bsk!

Hur fan tänkte de när de satte ihop dessa egentligen? Tror de gamers är så korkade att de köper en undermålig och icke prisvärd produkt bara för det står gamer på den och den lyser fint? Epic fail.

Av bsk!

Jättebra med en sånn här guide skulle behövt det när jag köpte min dator. Se till att understryka hur överlägset AM3 är om man ser till prisvärdhet i ett längre tidsperspektiv. Gillar dock inte er rekommendation av de sexkärniga processorerna, skulle inte rekommendera dem till någon. De presterar sämre än fyrkärniga processorer i samma prisklass i dagens system och det kommer ta för långt tid innan alla 6 kärnor utiliseras på ett bra sätt. Bättre att vänta med att köpa 6-kärnigt.

Av bsk!

OCZ Modxstream nätaggen har sämre kvalitet än FD integra. Kanske borde du fundera på att byta ut moderkortet till ett som stödjer USB 3.0. Ett alternativ till processorn du valde skulle vara att köpa en AMD Phenom2 X2 555 3,2Ghz BE AM3 BlackEdition - Inet.se sedan försöka låsa upp en eller två kärnor om moderkortet stödjer det, har du tur kan du få en processor med exakt samma prestanda som den du har i topic fast 500 kr billigare.

Av bsk!

Motorn har definitivt potential men spelet är för kort och det är för mycket köra runt i en bil och för lite action imo.. Jimmys vendetta såg lovande ut.

Av bsk!

Ta och lägg till en Cooler Master Hyper 212 Plus - Inet.se också imo. Helt klart värt 200 spänn för att sänka cpu temperaturen vid 100% load med typ 20 grader jämfört med standardkylaren. Den monteras på baksidan av moderkortet så det blir enklast om du monterar den från första början när du plockar ihop datorn.

Av bsk!

Har du pengarna så är det definitivt klokt att köpa ett ordentligt nätagg när man väl handlar. Du kommer ha det där i många år och ett modulärt nätagg är väldigt skönt att ha.

Av bsk!

Ett ~500W nätagg(eller t.ex. WEBHALLEN.com - Corsair PowerSupply (PSU) 550W VX ATX) klarar det där systemet ganska lätt så nätagget är overkill för systemet som det ser ut nu men det är klart, tänker du framtidssäkert så kan det vara värt att investera i ett dyrare nätagg så att du inte behöva byta ut det nästa gång du byter dator eller om du vill köra SLI.

Vad gäller moderkort så kan du ta detta om du inte tänker använda SLI Gigabyte GA-P55-USB3 - Inet.se , det har USB 3.0 vilket kan vara skönt. Ska du eventuellt köra SLI i framtiden så är nog Asus P7H57D-V EVO - Inet.se ett bra val.

Förstår inte poängen med professional Windows.

Av bsk!

Oj konstigt att ingen nämnt det allvarliga muslagget som spelet har. Musen är ju helt efter, det hackar inte eller något men den är helt efter. Förstör mycket av spelupplevelsen och tar bort skicklighetselementet i spelet helt. Finns det någon fix mot detta än eller är detta en medveten grej? Det är helt oacceptabelt. Mouse smoothing eller musacceleration eller vad dem nu kallar det suger hårt. Att ta av vsync fixar visserligen det allra mesta men det laggar ändå lite.

Av bsk!

Hur visa feeds på skrivbordet?

Okej jag kan ingenting om det här med feeds men jag har en feeds länk jag skulle vilja visa på skrivbordet. Hur gör jag för att enklast visa den i Windows 7 skrivbord? Jag har sett att det finns en gadget i Windows 7 som heter feed-rubriker. Hur använder jag den? Jag använder främst Firefox och chrome(har ofta flera webbläsare igång samtidigt)

Av bsk!

Går nog snabbare att manuellt ta bort allting än att blocka alla spam adresser. Mycket av e-mailen är regelerätt viagraspam och sånt och de använder olika adresser.