Inlägg

Inlägg som Tugge76 har skrivit i forumet
Av Tugge76
Skrivet av NisseG91:

Längst upp i tematabben har du "visa alla" bredvid "mina teman". Välj standard där.

Annars låter det som att du installerat något annat konstigt som inte har med temat att göra, någon launcher kanske? Kika under inställningar-appar om du hittar något tokigt.

Kolla även vilken launcher du har under inställningar-appar-tre prickar uppe i hörnet-standardappar-hemskärm. Borde vara Samsungs egna.

Och, under inställningar-ljud och vibration-systemljud och vibration så ska pekljud vara avstängt.
Skickades från m.sweclockers.com

....när jag nu läste om det gällande NFC så fann jag att i fickan på mitt "case" låg min brors busskort med chip i och detta reagerade min telefon på....tog bort kortet och nu fungerar den UTAN det där j*la *plong*-ljudet. Så kolla det...

Av Tugge76

@Trunk: ...så...har jag förstått det hela rätt: Bara för att jag vara bland dom FÖRSTA som anmälde MITT förslag så räknas jag inte in?
Lite som tävlingarna på Facebook med andra ord; Dom sista 10 som tryck på "gilla" eller dom sista 10 som kommenterat är dom som är med i tävlingen av ALLA som velat vara med....

Bra tänkt...med andra ord...om jag går med IDAG i postkods-lotteriet och det är dragning imorgon så ska jag vara en av vinnarna...inte nån av dom som köpte lotter för 6-7 månader sedan......?? Mjä...förstår inte...av alla som var med och gav ett bidrag till tävlingen och lagt verkligen tid och engagemang till att vilja ställa upp (mer än en tråkig selfie med en lapp med sitt namn.....) borde fått vara med..och skulle det ENDAST vara en jury så kunde jag förstå...men nu liknar det mer "Baren"...."BigBrother"...."Idol"...juryn är inte helt säker på sin post/arbetsuppgift i tävlingen som ELGIGANTEN lagt ut....därför tar dom den enkla vägen och tar på måfå några som ska på cosplay utklädd till ett grafikkort....sen får folket bestämma...jaja...skit samma...har ställt upp i drygt 10 tävlingar på denna sida och känner efter att ha sett vinnarna att det är dom som lägger mest pengar i slutändan (obs...såg ett inlägg om mamman som var kreativ...ett av få fall i denna tävling...) som vinner.
Jag har inte dator-produkter elektronik liggandes som jag kan göra dräkt av...har heller inte pappkartonger från större produkter så som ny tv eller en bokhylla eller dyl. som jag kunde klippa till...tog drygt 250 foton på mig som håller i min snart 8 år gamla dator-skärm där jag ställt min mobil-telefon på tid i datorstolen för att ta en "selfie" där jag först hade tagit ett foto på mig själv och tagit och klippt in i en skärmdump av självaste tävlingen...ångrar nu detta tilltag då det var bortkastat (dock tackar jag samtliga som gillade mitt bidrag. Javisst att jag inte kunde gå till en dyr cosplay med detta men detta bara för att jag inte har RÅD att gå på cosplay (detta är SVINDYRT att ens besöka!!)...däremot GILLAR jag detta med att klä ut sig.
Men som sagt var...synd att jag inte ens fick vara MED och tävla....TROTS att jag gjorde MITT bästa...

Av Tugge76

JÄVLIGT illa att jag inte ens blev med att röstas på med mitt antal "likes" Tack så jävla mycket admins på Sweclockers...tack. *ARG*

Av Tugge76

@TotalF: Själv bor jag ensam i en liten etta i Motala och använde mina "skills" i foto och gjorde något som jag hade hoppas på skulle locka juryn (obs....tog drygt 250 foton innan jag blev nöjd med den jag la ut....har ingen kamera utan fotade med min mobil som stod i dator-stolen... =O)...)

Av Tugge76

...det som är synd i dessa tävlingar är att dom som vinner är oftast dom som har råd att själva KÖPA produkterna...och detta kan man oftast se genom vad det läggs på tävlings-bidragen...alla har inte råd att köpa dator-produkter för att göra "kläder" av dessa...vilket gör att den "fattige" har inte en chans att ens vara nära att vinna tävlingar som dessa.
Min dator har jag fått bygga med verkligen blod svett och tårar samt tagit matpengar (har sjukbidrag från försäkrings-kassan) så en dröm att vinna är en i alla fall dröm för mig.
Sen för att inte slå hårt mot bidragen och jag menade absolut INGET illa menat. Men era bidrag är WAY bättre än mitt...tyvärr för min del.

Av Tugge76

@Koutsa: HAHAHAHAHAHA...var en grej med en polare....kände att jag behövde förklara att det är en skärm för min hjärncell och inte verklighet när man sitter med t.ex. GTA5...eller R6S....hahahahah
På sidan av skärmen är det tre "gubbar" från Snickers: första håller i ett paraply i form av ett moln som det regnar ifrån och under honom står det "PESSIMIST"...den andra är en springande gubbe med en hjälm på huvudet, en visselpipa och en rödvit-randig halsduk runt halsen, en "tuta" i munnen och en fotboll i famnen och texten "CONFUSED" under...den sista är en gubbe som står helt sonika och ska ha foten på en fotboll...men bollen tappar luft och under honom står även där "PESSISMIST" under. =O)

Av Tugge76
Av Tugge76

I dagsläget finns redan appar och program och avtal hit och dit till ALLT. Det som saknas kanske är dock en förenklad produkt där man ENKLARE kan finna dessa. "Det finns ju redan; Google!" säger ni säkert....men kan verkligen Google vara lösningen på era problem? Hjälper den er att som några förslag varit...samarbete mellan olika företag/produkter...eller kan Google hjälpa er individuellt att hitta för er/dig vad som är den bästa bilen för dig/er komfortmässigt/kostnadsmässigt......<---på ett enkelt sätt?
Vad som skulle vara en lösning på problemet skulle vara i sådana fall en >förlängning< på Google...en variant där man samarbetar företag/enskild människa/datamekaniskt..."Hur då menar du?"...jo ta SAMTLIGA stora communitys som Facebook...Snapchat....Mötesplatsen...tillsammans med företag som Scania...Swedbank...Ica...Willys...tillsammans med "datamekaniska" produkter så som Swish...Google...BankID...(d.v.s. produkter av mänsklig avkomma men som styrs mer eller mindre nu mera av dators nollor och ettor rakt igenom utan mänsklig kontroll)...dessa skulle kunna göra att om jag t.ex. då söker efter bil vars interiör ska vara likt en Volvo...men exteriören ska vara likt en Ferrari...men priset ska vara en begagnad Saab....snabbt och enkelt ska jag då via -->communitys<-- hitta -->företag<-- som enkelt ska matcha mina drömmar gällande SKAPANDET av fordonet...och detta ska SAMTIDIGT då ske med ett "bakgrunds-samarbete" med -->datamekaniska<-- produkter som söker reda på om det är fullt möjligt att utföra detta på ett lovligt sätt som kontrar min plånbok genom att då "samarbeta" i bakgrunden med banker...och med hjälp då av BankID och Swish enkelt ta reda på VAD för ekonomi vi talar om....
Det kan låta komplicerat men enkelt förklarat:
Du har ett behov....du har drömmar...du har "spärrar" för att uppnå dessa 2....är detta omöjligt?
Tror att det finns en lösning som är enklare än man anar....Bill Gate skulle inte vara rik om HANS drömmar inte gick att uppfylla...likaså skulle Mark Zuckerberg bara vara en i mängden om hans visioner inte kom ut i världen....och vad vore Ikea idag utan en tänkare som Kamprad?
Lösningen finns...och jag tror att Ownit sitter med den lösningen. =O)

Av Tugge76

Är kortet kvar?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tugge76

JUST BRING IT ON!!!

https://i.imgur.com/aVu8lcw.jpg

Hela grejen med "black friday" är INTE att få kläder förstörda....eller håret avslitet...eller nedslagen och skickad med punkterad lunga för att få tag i EN sak i taget till ett bra pris....det är att fynda RÄTT saker till RÄTT pris och det gör man LÄTTARE vid sin dator med rätt kunskaper... ;-)...så...sitter på fredagsnatt med webbhallens hemsida öppen...på så sätt får jag behålla min onepice på...ölen i hand och SAMTIDIGT lyssna på skön country medans kunder slår halvt ihjäl varandra (och tyvärr också personal....)...
Foto

...som man kan se har jag ett VÄÄÄÄLDIGT tråkigt liv....det är tack vare Webbhallen som jag idag har en dator ens....köpte för mina sista mat-pengar ett moderkort så datorn fungerar igen...

Av Tugge76

Grattis vinnaren. Får nöja mig med min LG W2453VQV från 2009 tills jag får råd att köpa en "nyare". Men jag menar från mitt djupaste som god förlorare även i denna tävling: Grattis Hazelberg för vinsten. =O)
Hoppas nu på bättre chans för min del på tävlingen med hård-diskarna då mina drygt 5-6 år gamla hård-diskar börjat segna ihop även dom. =O)

Av Tugge76

Seagate SSD-diskar...små men jobbar stort...

Mitt bidrag lär försvinna ut i dimman här...men känner att jag ville hålla det enkelt och diskret...lite som SSD-diskarna....små....diskreta men ändå ett allvar när dom jobbar...

https://i.imgur.com/axg39KT.jpg

Av Tugge76

@Kent:
Har redan kollat med det programmet och max-tempen jag kommit upp till på grafikkortet tror jag var som värst 69 grader Celcius och på CPU´n var jag uppe som allra värst 68 grader samt att dom olika platserna på mitt helt nya moderkort visar detta:

TMPIN0: Max temp 36 grader
TMPIN1: Max temp 74 grader
TMPIN2: Max temp 67 grader

Har dessutom kollat upp gällande senaste drivrutinerna till både grafikkortet, CPU och moderkortet....och dessa är de senaste...

Av Tugge76

Felsökning: Datorn har börjat hacka/hänga sig när jag spelar Sniper Elite 4

Hej.
Spelade Sniper Elite 4 felfritt i början (satt flera timmar....) men den började plötsligt bara bete sig trögt...hackade för att senare frysa bilden och bara gå ut till Windows ibland inte ens det utan fick då starta om datorn manuellt....gjorde då rent datorn då den var rätt dammig...detta genom att plocka isär HELA datorn och gjorde rent den. Satte ihop datorn igen och startade spelet men fick då bekymret att det blev svart skärm istället vid startup...försökte finna felet men beslutade mig sen att köpa idag ett nytt moderkort...
Idag satte jag i detta moderkort och har nu detta i datorn:

* Moderkort: GIGABYTE 970-gaming (innan detta hade jag ett GIGABYTE GA-970A-DS3P)
* Processor: AMD FX-8320 Eight-Core 3,50 GHz
* Ram minnen: 2st 4Gb corsair vengeance & 1st Ballistix 8Gb
* Grafikkort: Radeon R9 270X GAMING 4G
* Nätagg: cooler master 700w
* Windows 10 home edition 64bit

TROTTS detta så hinner jag nu bara starta spelet....spela en liten stund...vi pratar 4-5 minuter så fryser spelet sig helt och ibland går den utan felkoder ut till windows...ibland får jag starta om datorn manuellt....VAD är felet?
Har gjort allt som står i min makt...provade senast att ta bort samtliga visual c++ och installera om dessa...varit in och kollat både här och där på youtube-klipp och läst men blir inte vare sig klokare eller blir av med problemet....
Och då jag kör som sagt var windows 10 så kan jag inte heller avinstallera DX12 då detta är integrerat i windows....så jag kan inte heller nergradera detta till DX11 som tydligen är en aningen vassare??

Vad göra?