Inlägg

Inlägg som jhun104 har skrivit i forumet
Av jhun104

Har varit helt omöjligt att ladda ner dom senaste 2 dagarna. Fick ner installationen nu och registrerade mig precis. Vilken server är det som gäller? PvP eller PvE?

Av jhun104

Känns lite så här just nu..

Av jhun104
Skrivet av mörtenjr:

@jhun104: Detta blir nånting för mig att prova. Sleeving verktygen fungerar verkligen inte alls. !

Gör så! Böj bara ena sidan på stiften, så har du stöd mot fingret också istället för hål i fingret!.

http://i.imgur.com/WlemK9G.jpg

Av jhun104
Skrivet av StuntmanMike:

Just häftstift är väl för korta för att nå ner till hullingarna? Däremot håller jag med dig om att verktygen som säljs är värdelösa. Iallafall det som är till ATX-pins...

Tänkte på såna här > Clas ohlson

Man böjer 2st så dom blir raka, sen trycker man bara ner dom som vanligt. Föredraget med tejp på fingrarna och försiktigt, så häftstiften inte bryts av hela tiden. Det tar i princip 2-3 sekunder att plocka ur en kabel när man väl har klurat ut hur man använder dom. Sleevade ett helt nätaggregat med hjälp av häftstift relativt snabbt! Köpte inets egna verktyg, men dom åkte ner i verktygslådan efter mycket om och men..

Av jhun104

Rätt komiskt att man inte kan använda verktygen som säljs för just sleeving.. Köp häftstift! Dom gör jobbet snabbt och mycket enkelt!

Av jhun104

Om du inte har fuskat så har du haft jävla otur!

Av jhun104

Användare: @Gyhlen
Typ av affär: Sålde
Tillvägagångssätt: Frakt med Schenker m betalning via Bankkonto
Produkt: Enermax Liqmax 120S LED

Positivt:
Snabb betalning!
Kommunikation!

Negativt:
Inget

Slutbetyg: 5/5

Av jhun104
Skrivet av TenaciousD:

Såg bra ut, men de flätade kablarna föll mig inte alls i smaken.. De gör att det ser ut som ett ändå ormbo och hade sett bättre ut med batcombs.

Skrivet av Maaxxen:

Tackar!
Då var det som jag trodde

Tack för konstruktiv kritik, ska ta åt mig det inför nästa bygge

Ville mest testa något annat då "kammarna" jag hade köpt inte passade när jag använde paracord.
Vet inte om jag tyckte allt jobb med flätningen lönade sig när man tänker på den extra tiden den tog...

Personligen tyckte jag att sleevingen var riktigt snyggt! Det gav en mer unik look, istället för samma gamla vanliga.

Av jhun104

Freesync stödjer väl inte ens 144hz? Testa utan.

Av jhun104
Skrivet av Mnemozyne13:

Han skulle kunna säga exakt samma sak, eller hur. Att om och om igen antyda att någon trollar kan mycket väl va att trolla själv. Det avgörande är väl om man har uppsåt eller inte.

Gillar inte heller att folk får tag i ens personliga information så lätt. Vore skönt att slippa telefonförsäljare och liknande. (nej, nix fungerar inge bra).

Jag antydde att han trollade för att han började snacka om att uppgifterna på hitta,eniro osv är kränkande mot han personliga integritet. Vilket är löjligt! Dom uppgifterna har inget med våran personliga integritet att göra.

Jag lämnar diskussionen här nu!

Av jhun104
Skrivet av -=Mr_B=-:

Jag har aldrig förstått det där. Det är skitlätt att gå till skatteverket och få gjort ett ID-kort. Man hävdar att man inte har något, och inte kan styrka sin identitet med befintliga medel, och frågar hur de vill att man ska lösa det. De brukar dra till med att en arbetsgivare kan legitimera en, om man inte har familj, annars kan möjligen vänner duga. Jag tänker ju inte åka fast för urkundsförfalskning, annars hade jag erbjudit mig att ordna ett fullt officiellt ID-kort med ditt namn, förutsett att du ger mig korrekt namn & adress. Något man lätt får tag på genom att vitja en brevlåda i jakt på en räkning, om man nu vill göra det utan någons vetskap. Faktum är att det är så jävla enkelt, att jag inte fattar varför det här inte är ett större problem.
B!

Nej riktigt så fungerar det inte.

Skatteverket

Av jhun104
Skrivet av NewCamps:

Det är fortfarande tids krävande och en helt onödig grej man ska sättas i, tänk om man beställer hemkörning på möbler i värde av 30 tusen kronor, då sätts man i en väldigt dålig sitts med de som leverar möblerna.

Förstår du själv hur du resonerar? Hade det varit så enkelt så hade ju folk beställt grejer för tusentals kronor varje dag i andra människors namn. Det hade varit en epidemi av bedrägeri!

En bedragare som beställer möbler för 30k i ditt namn via klarna måste fortfarande visa upp dina id handlingar + sina egna när han ska ta emot dom och leveransen kan endast ske till din folkbokförda adress. Det är inte så lätt som det låter!. Som sagt, ett personnummer räcker inte långt!

Jag har förövrigt köpt möbler med hemleverans vid 2 tillfällen förut, så jag vet hur det går till.'

Edit: Gjorde så klart en tabbe. När det gäller hemkörning så kan ingen annan ta emot möblerna såklart! Bara den med rätt personnummer kopplat till ordern kan ta emot dom med sitt legitimation. Vid vanlig postutlämning fungerar det dock.

Av jhun104
Skrivet av NewCamps:

Tror faktiskt att man kan ganska enkelt beställa in saker genom klarna med ett personnummer och sätta personer i skuld, tycker detta är för jävligt och strider mot ens privatliv. Om ett företag får infon är det en annan femma men att det ska vara offentligt för alla möjliga är bara dumt.

Ja det kan man. Men vem ska hämta ut sakerna? Det behövs ett legitimation, körkort eller pass för det. Alltså inget som kan ske på större basis. Skulle någon mot all förmodan göra detta så letar man efter nära anhöriga i första hand som kan tänkas använda dina id handlingar. Men även då behöver dom visa upp sina egna id handlingar för att kunna hämta ut någon annans paket. Man sätts inte i skulder som man är illa tvungen att betala när man blivit utsatt för bedrägeri bara så där.

Av jhun104

Herregud hade i princip glömt av att det är nyårsafton. Jag ska äta mackor sen blir det cs go resten av kvällen!.

Av jhun104
Skrivet av anon183825:

Typisk kommentar som man alltid kan vänta sig så fort man är rädd om sin integritet eller tar upp rädsla för hur sårbart samhället är idag, inget nytt faktiskt.

Din personliga integritet har inget med dina offentliga uppgifter att göra!. Din personlighet är fortfarande bara så synlig du vill att den ska va. Den hittar du inte på eniro!.

Du kanske bör oroa dig mer för vad du skriver på internet och vilka hemsidor du besöker, om du är orolig över din personliga integritet.

Jag tror du trollar faktiskt.

Av jhun104
Skrivet av anon183825:

Det som nästan är mer skrämmande när man läser vissa kommentarer här är att folk inte tycker det här är någon stor grej utan mer accepterar att bli integritetsvåldtagna.

Detta är faktiskt ingenting att skämta om eller sopa under mattan utan ett riktigt problem. Identitetsstöld någon?
Andra folk, potentiella kriminella element kan få reda på allt om mig och sedan fördärva livet för mig.

Ja jag äger en smartmobil men använder ALDRIG den för internet, för hör och häpna jag använder min telefon för att ringa med, riktiga människor för att prata.

Vet inte om du trollar eller om du precis har upptäckt internet..

Kriminella element har inte mycket att göra med dina offentliga uppgifter. Håll hårt i ditt bankkort,legitimation och pass så är du säker. Ditt personnummer kan man inte göra mycket med.

Av jhun104

Vill ha!!! Snygg som satan!

Av jhun104

Det är väl bara att ändra åldern i kontoinställningarna eller missar jag något?

Av jhun104

Denna finns ju för 1890kr nu under mellandagsrean på elgiganten > AOC G2460FQ

Den ser helt ok ut för priset!

Av jhun104
Skrivet av FatherOfThree:

Om det är referensmodellen av R290, så är den gjord för att gå i 95°.
(Max fläktvarvtal är dessutom strypt till någonstans mellan 40-55% i grafikkortets bios.)

TS, om du inte har bombsäkra indikationer att det är grafikkortet som är problemet,
bör du även dubbelkolla andra möjliga problemkällor, tex minnen (memtest86+), CPU-temp (tex HW-monitor) mm

Jo det vet jag. Men det är inte normalt att fläkten ska behöva gå i full varv för att hålla grafikkortet på 60c liksom. Men nu verkar ts ha mer problem än bara sitt grafikkort. Hela datorn verkar vara knas.