Inlägg

Inlägg som TRYPT4M1N3 har skrivit i forumet
Av TRYPT4M1N3
Skrivet av Jonte[YoT]:

Hoppas att du inte funderar på att ta deras "erbjudande".
Risken att de (eller resandet) lyckas skamfila eller helt förstöra något är tyvärr inte försumbar.

Köp en USB-hubb istället.

Ah, precis så jag resonerade. Verkar inte värt att dom ska öppna upp skrämen och pilla etc, tror att det kan skada skärmen ytterligare.
Dom gör allt för att slippa ge mig en ny märkte jag, några döda pixlar + en död USB-port borde väl vara nog för att få en ny tycker man ju, men icke...

Av TRYPT4M1N3

Har en Acer XB270HU. Några enstaka döda pixlar, inget man märker av. Ena USB-porten fungerar inte och Acer har erbjudit sig att laga den, alltså får jag ingen ny. Isånnafall hämtar dom den med UPS och lämnar med UPS... Den måste åka till tyskland och tillbaka isf...

Överlag en riktigt nice skärm, rekommenderas iallafall!

Av TRYPT4M1N3

Kan man inte köra emulator via iPads? Så du kanske kan lira gamla nintendo spel från typ n64 osv... Eventuellt gamecube också?

Av TRYPT4M1N3

Läste nånstans att Facebook-appen kan dra jävla massa ström... Bara ett tips

Av TRYPT4M1N3

Shit, är sjukt sugen på VR...

Av TRYPT4M1N3

Är det inte bättre du typ kollar runt efter något speldator från ASUS istället? Dom har nog något för iaf 5 tusen kan jag tänka mig...

Av TRYPT4M1N3

Känns som att gamla nintendo spel och dylikt kommer bli dyrare med tiden, ju längre man väntar desto dyrare. Kanske har fel, men hoppas själv på detta!

Av TRYPT4M1N3

Acer 27" XB270HU sitter jag på, riktigt mysig skärm

Av TRYPT4M1N3

Jag rekommenderar Corsair chassi. Har Carbide Air 540. Väldigt mycket utrymme och man kan dra kablarna perfekt i detta chassit.

Av TRYPT4M1N3

Mr. Haggle

Jag tänker mig Haggle från Deeprun Tram i WoW.

Reinkarnationen av Haggle som vill hämnas samhället x)
"Haggle Reborn". Haggle föredrar helst att ha på sig en tuxedo nu för tiden också...

Haggle är en ranged class som kastar hårbollar som är insmetade i en grön giftig substans som är frätande. Håret han använt har han hittat på diverse ställen som exempelvis Deeprun Tram där många spelare reser varje dag.

+Haggle är liten så det gör honom svår att se.
+Haggle luktar illa vilket avskräcker fiender att närma sig honom.
+Haggles stank ger av en aura hos sitt lag som ger dom en 15% chans att feara fiender men detta kompenseras av -20% i movement speed eftersom lukten är svår att stå imot.

-Eftersom Haggle luktar illa så avskräcker det även hans allierade, dem undviker helst att vara i närheten av Haggle.

Scream of Spare some change
Haggle skriker högt så att det skär i öronen på alla i omgivningen, gör dem disorienterade och orsakar även en gnutta ångestproblematik i 1 minut. Ångesten skapar fyskisk smärta som skadar varannan sekund och sänker även offrets kramptröskel. Scream of Spare some change har en liten chans att stunna. 1 min cooldown. Ingen vet vad Haggle har varit med om under sin livstid.

Summon Rabies Rat
Summonar en rabies råtta som slåss vid Haggles sida i 2 minuter. Råttan har 50% extra armor och orsakar även rabies på sina byten.
Haggle får också en buff som ger honom 20% ökad skada i 1 minut. Råttan har en lite chans att feara sina fiender pågrund av dess utseende. 1,5 minuter cooldown.

Trashcan
Haggle summonar en soptunna som han kan rulla iväg i. Soptunnan ger 50% extra fart och slår bort och stunnar allting i dess väg. Perfekt för att fly iväg ifrån faror. 2 minuter cooldown.

A Murder of The Rabies Rats
En ultimat spell som summonar en stor flock rabies råttor som attackerar och infekterar fienden i 10 sekunder. Dör fienden under loppet av tiden så hoppar råttorna iväg i ytterligare 10 sekunder till nästa fiende som finns i närheten. 4 min cooldown.