Inlägg

Inlägg som Kelzzor har skrivit i forumet
Av Kelzzor
Skrivet av Pontacos:

Jag jobbar som mobilreparatör och ser en hel del Swappie mobiler trilla in, det är på sin höjd nya batterierna och skärmen som inte är fullt original. Däremot verkar skärmarna vara refurbisherade originalskärmar, alltså spruckna skärmar man enbart bytt glaset på och sedan återanvänt. så förmodligen bästa möjliga dom kan få tag på ifall det ska vara värt att reparera och sälja vidare. Finns att köpa fullt original som är tagna ifrån en helt ny mobil men dom är väldigt dyra i jämförelse. Skulle tro att om du väljer en mobil i väldigt bra skick ifrån Swappie utan nytt batteri är det störst chans att allting är original. Inte för att det är något fel med tredjepartstillverkade batterier.

Det är som du säger att det oftast är refurbished delar och swappie är nog utan tvekan de som renoverar med bäst kvalitet på delar dock har jag stött på en del telefoner från swappie där tex IMEI avser en helt annan färg än vad telefonen är vilket kan skapa lite konstigheter om man tex behöver använda sin hemförsäkring om olyckan är framme och försäkringsbolaget använder en Apple auktoriserad servicepartner dock inget som inte går att lösa smidigt tillsammans med försäkringsbolaget.

Även jag jobbar med reparation av mobiltelefoner 😝

Av Kelzzor

De verkar vara helt ok, har dock inte köpt något men telefonerna kan vara renoverade med tredjeparts delar men oftast med rätt bra kvalitet.

Av Kelzzor

Finns denna kvar?

Byte mot MacBook Air M2?

Av Kelzzor
Skrivet av Fearnox:

Tror det är ganska lungt.
Var lite banning i början då man fick med 20 spel och folk sålde dessa i stora volymer(genom att logga in på PS5:an med spelköparena konto, aktivera spelen och sedan tog bort kontot) men förmodligen så är dem inte lika hårda vid enstaka fall.

Finns såklart inga garantier och man förstår år att dem banar när när beteendet sätts i system.

Det är inga problem, det är en funktion för playstation och jag och min bror har gjort så i flera år då vi delar på kostnaden av spel.

Den som har sitt psn konto aktiverat som primärt konto för konsolen kan dela spelen med alla andra konton på konsolen men inte tvärtom så min ps5 är primär till brorsans konto och mitt konto är primärt på hans konsol på så sätt kan vi dela på alla spelen vi köper.

Nackdelen med detta är att jag inte ja dela mina spel till barnens konto då man bara kan ha ett primärt konto aktiverat per konsol.

Av Kelzzor

700-1000:- per månad och förbrukar runt 350-400kwh.

Priset ligger just nu på 2,50kr per kWh och förhandlat föreningen och betalar endast för förbrukning.

Av Kelzzor
Skrivet av SLINKY95:

Hissbranschen

Tack! Just servicetekniker är väldigt brett är själv ”servicetekniker” men annan bransch så var nyfiken på exakt vad eftersom löner skiljer ganska kraftigt beroende vad detr man servar

Av Kelzzor
Skrivet av SLINKY95:

Yrke: Servicetekniker

Lön: 33 000kr

Ålder: 25 år

Erfarenhet: 3 år

Inom vilket område om man får fråga?

Av Kelzzor
Skrivet av maniac:

Otroligt bra, kunde inte vara nöjdare. Får mina Sennheiser/Drop HD6XX lurar att blekna

Vad är det för högtalare?

Av Kelzzor

Senaste inköpet.

Av Kelzzor

Vart och hämtade ut första nya bilen. Inget fartmonster men väldigt bekväm och passar familjen bra 😊

Av Kelzzor

Använder bara UPS på jobb och det fungerar oftast bra då jag får och skickar nästan varje dag. Största problemet jag har är att de inte hämtar upp paket när jag bokat.

Det är även extrem skillnad på vilken chaufför som är ute och kör.

Av Kelzzor

Samtliga av våra har hetat Bosse.

Av Kelzzor
Skrivet av megaman01:

Bara jag som tyckte FF 16 va helt ok, men inte mer?
Alla verkar hylla det till skyarna. Jag är ett stort fan av FF-spelen sedan PS-eran.

Spelet är helt ok men saknar djup i magier, skilltree/abilities och items.
Inte kommit mer än halvvägs men känns inte som det blir så mycket mer än detta? Storyn är kanon och världen känns ok. Men saknar mer abilities och items att equipa osv.

Saknas en del angående equipment etc men verkar som att det är helt subjektivt, jag är också ett stort fan av FF då det var FF7 som fick mig intresserad av TV spel men för mig har FF alltid varit grym story och upplevelse och inte så mycket av equipment, skills etc så för mig så är FFXVI helt fantastiskt och ställer mig till skaran som hyllar det till skyarna.

Av Kelzzor
Nytt bud: 1 000 kr Hämtas
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Kelzzor
Skrivet av hollowman71:

Hallå !
Liten uppdatering hur det gått med Nvidia Shield mm.
För 3dagar sen så avaktiverade både på tv och förstärkaren allt som hade med hdmistyrning . Arc. Cec . mm.
Och då hoppade Nvidia Shield igång och funkar kanon 🥳 och stabilt 🥳 dolby Atmos ljud och Dolby Vision genom förstärkaren (Shield sitter direkt in i förstärkaren)

Vet i fan men förstärkaren vart nog rädd att han kanske skulle få åka till doktorn och tyckte det var dax att fungera lite bättre 😂😂

eArc orkar jag inte att testa igen om den har hoppat igång har nu Shield och kommer att köra med den .
Ang Telia tv boxen den får sitta in i tv och ljudet får gå via optisk kabel till förstärkaren .
(Vid senare tillfälle när jag orkar ska jag testa den i förstärkare igen )
Tack för all support ang mitt problem !
Och sry att det vart lite annat än Nvidia Shield ämne i tråden
Mvh peter

Jag har exakt samma problem med Telia box kopplad till min Sony förstärkare, tappar signalen så fort man byter kanal men verkar vara mer vanligt på vissa kanaler än andra tex TV 6 blir även knas om man ska spela upp ett program igen och försöker spola.

Låter nästan som att Telia boxarna inte riktigt lirar med hemmabio revievers. Har tänkt köpa ny förstärkare då jag trott att det är fel på den men det är endast med Telia boxen det strular så.

Av Kelzzor
Skrivet av Larsp777:

Varför hoppar det då mellan kontrollerna. Har för mig att jag hade ett konto men ändå två användare på PS4.

Så fort man startar kontroll nr 2 så får man välja vilken användare kontrollen ska tilldelas. Hur det är i EA Sports PGA vet jag inte riktigt än men det ser ut som att när man lägger till en spelare så får man inte välja vilken kontroll som ska användas likt FIFA där man välja vilken sida man ska vara på.

Jag kan testa senare hur det ligger till med PGA.

Av Kelzzor
Skrivet av oqvist:

Vad skulle ni ha för strategi om golfsäsongen är fyra veckor lång. Jobbar för hårt för att lira utanför semestern. Avgifterna är ju skyhöga men kanske finns något loophole för att slippa betala 8000 eller vad det blir för bara fyra veckor

Jag nyttjar friskvård men annars så brukar väl klubbarna ha lite olika medlemsalternativ.

Av Kelzzor
Skrivet av FCyxan:

Min konsol dog efter 15 månader och inte heller överdrivet mycket spelande, köpte den i november 2021, frågan är hur kvaliteten är egentligen

Har haft min i 2 år och det spelas rätt mycket på den och den fungerar hur bra som helst så kvaliten verkar vara bra.

Av Kelzzor

Om det endast är förlängning så ska det fungera med alla PSU men om det är kabel som är avsedd att kopplas direkt in i PSU så ska du undvika koppla in om du inte vet vilket märke de tillhör

Av Kelzzor

Har en säck med blandat 1,5l och 2l flaskor som jag tänkt panta inom kort