Inlägg

Inlägg som Lotuws har skrivit i forumet
Av Lotuws

ASUS Radeon RX 5700 XT ROG Strix OC för 4899:- med 471:- Cashback via Asus + 1 spel och 3 månader Xbox Game Pass.

Av Lotuws

hnnlrtf om någon vill ha 50%

Av Lotuws

Elgiganten kör nattöppet, bland annat 15% på laptops med windows, 10% på smartklockor etc...

http://www.elgiganten.se/cms/nattoppet-pa-elgiganten/nattoppe...

Av Lotuws

Med Rebecca Black - Friday såklart!

http://i.imgur.com/Pkz2soz.jpg

Av Lotuws
Skrivet av Alling:

Min uppfattning är att "Chroma"-tangentbord är mer eftertraktade i lite lägre åldrar (~12–18) än i högre (20+), där man generellt föredrar mer diskreta och mindre spejsade utföranden.

Det finns många föräldrar som ger sitt barn ett förvånansvärt dyrt tangentbord i julklapp/present och det är inte orimligt att ha möjlighet att lägga de pengarna själv om man är i övre tonåren.

Men visst, låt oss bortse från ålder. Jag är ändå övertygad om att de som köper ett tangentbord som är så mycket GAMING det kan bli har betydligt större nytta av mer plats för musen (särskilt på LAN) än en numpad.

För mig handlar "Chroma"-tangentbord inte om att kunna använda alla regnbågens färger samtidigt. Utan att kunna anpassa färgen på bakrundsbelysningen till resterade inredning. T.ex. så kör jag själv med vit bakrundsbelysning tillsammans med väldigt mycket aluminium, vilket jag tycker är stilrent. Då är det väldigt skönt att ha en modell med alla färger, istället för att dem släpper flera modeller med olika färg på belysningen samt eventuellt olika brytare.

Jag håller dock helt med dig angående att numpaden oftast är ivägen. Alternativet är dock att ha en fristående numpad, vilket innebär extra kablage samt att mer plats försvinner från skrivbordet. Därför är den enligt mig den bästa lösningen både estetiskt samt rent praktiskt, att ha en numpad som sitter ihop med tangentbordet.

Eftersom att detta är ett tangentbord som trots allt kostar 1700:-. Består den huvudsakliga målgruppen bevisligen av de som har en egen inkomst. De som har en egen inkomst betalar oftast även räkningar, i vilket fall är en numpad oftast uppskattad.

Av Lotuws
Skrivet av Alling:

Tycker det är lustigt att nästan alla "Pro Gaming Chroma LED"-tangentbord är fullstora. De är jättemycket ivägen för musen vid FPS-spelande, särskilt på LAN där utrymmet är mycket begränsat. Den målgrupp de riktar sig till betalar inga räkningar och behöver väl i praktiken sällan numpaden, så varför är inte TKL vanligare på denna typ av tangentbord?

Tala för dig själv. Det känns ju knappast som att en p12a går och köper ett tgb för 1700:-.

Blir att testa detta innan jag bestämmer mig för köp.

Av Lotuws

För dem som wuauclt.exe /updatenow inte fungerar för. Ta bort allting som finns i C:\Windows\SoftwareDistribution\Download och skriv sedan in wuauclt.exe /updatenow i "kör" igen. Efter att jag gjort det så började nedladdningen inom 5 minuter.

Av Lotuws
Skrivet av Zaic:

Har fortfarande inte fått min "uppgradera till windows 10"-ikon :/ Har legit nyckel till windows 7 och gott om utrymme. Någon som har en lösning ni känner till?

Prova köra klart Windows Update, borde dyka upp då.

Av Lotuws

Riktigt stiligt kort! Kan vara deras snyggaste kort up to date

Av Lotuws

Om detta stämmer känner jag mig ganska nöjd med mitt 780ti med twinfrozr som jag hittade för 5200 för ca 5 månader sedan.