Inlägg

Inlägg som orka_krull har skrivit i forumet
Av orka_krull

Kanske hoppar in om jag fortfarande inte är bannad.

Av orka_krull

Generals 1 släpptes 2003, så dom vill väl släppa det nya 10 år senare eftersom det är så i spelet, alltså 2013

Av orka_krull

Jag vet att jag var värd att banna, det gjorde ni rätt i, men hela konversationen går tillbaka till nån kille som snackade om iskall och det kändes där att ni var partiska i det scenariot.

Av orka_krull

Denna konversationen kommer inte att leda någonvart då allas egon är för stora (inkl mitt egna). Det jag vill att ni ska veta är att tänka till lite extra när ni bannar folk.

Edit: widL, jag vill inte bli bannad från forumet också ;p

Av orka_krull
Skrivet av orka_krull:

Jo tackar jag vet. Kan ni räkna upp hur många "kompisar" ni har bannat från servern?, kan tänka mig att alla era polare inte är änglar precis.

EDIT: jag blev bannad för att jag kaxxade mot widL. Det tråkiga är att om jag hade kaxxat mot nån som inte var moderator tror jag att jag inte hade blivit bannad, men vad vet jag.

Av orka_krull
Skrivet av Hilton:

Oj, du kan inte ha mer fel. Alla kan använda [SweC]-taggen, det är en inställning som alla kan göra i sin profil. Finns till och med en tråd om hur många det är som använder [SweC]-taggen här i forumet och jag kan nästan lova dig att alla dessa är en "kompis" till någon av oss admins.

Jo tackar jag vet. Kan ni räkna upp hur många "kompisar" ni har bannat från servern?, kan tänka mig att alla era polare inte är änglar precis.

Av orka_krull

Ge mig en kille som inte lirar me några unlocks, han kommer få min respekt iallafall. Helt värdelöst att jämföra stats med folk som kör F2000 med IR eller andra unlocks.

Av orka_krull
Skrivet av Needlefeast:

Lol, har lirat med dig TrueCroj det var på en Grand Bazaar ^^ Du är ju helt sick. Lirade typ fem games med dig.. Du fick typ runtom 40/3 varje map, om inte ännu bättre. Du borde recorda och lägga upp på youtube alla som laddar upp där klipper ju typ alltid bara ihop när dom får double eller triple kills och sen dör... Finns ju ingen som får typ 30/0 ^^. Oh well, nice playing with you mate Cya on the battlefield

Svårt när man kör F2000 med troligtvis ir-sikte.

btw, [CCA]KruLLit nickar jag

Av orka_krull
Skrivet av Eldarion:

Intressant. Jag är inte för pajkastning men en spelare vid namn Iskall var den som gick i bräschen för den bannen. Jag hade dessförinnan TKat honom (av misstag givetvis), varpå jag ber om ursäkt. Vilket tydligen är långtifrån tillräckligt. Senare TKar han mig, och då är det tydligen mitt fel att jag gick där jag gick.

Hur fungerar det där med en sådan ban, sker det per automatik? Iskall klarade sig från ban, mig veterligen.. eller var det bara så att en admin råkade dyka upp i, en för oss, taskig tajming? Vill passa på att ge lite feedback: jag tycker att FF med 64 spelare inte tillför mer än vad det kostar.. Har tyvärr inte haft en helt trevlig upplevelse på er server, dels med just FF på och dels med nämnd situation ovan.. Men det kanske bara är så att servern inte passar mig helt enkelt.

Grejen är väl att iskall har [SweC] framför sitt namn på servern, vilket tyder på att dessa inte blir bannade från servern eftersom de troligtvis är moderatorernas "kompisar". Blir så arg på att vissa behandlas bättre än andra.

Av orka_krull

måste säga att skillnivån hos folket på den här servern är groteskt låg. Vet inte om det var för att jag spelade mitt på dagen eller vad som var felet. Sen att man blir kallad p12 bara för att man hatar på vissa idioter tyder ju också på vilken hög medelålder det är.

Av orka_krull

Det här är ju lätt den bästa bf3 servern, hoppas ni lägger till flera servrar sen

den enda servern jag hittat som inte laggar ihop

Av orka_krull

Vem skulle vilja gå över till en helt ny sida för att söka upp program etc?, designmiss om något

Av orka_krull

Det kommer dock finnas olika "perks" till helikoptrarna, som t.ex. TV-missil etc.

Av orka_krull

http://store.origin.com/promo?promoID=88022500&linkid=free

F5'a den här länken tills ni kommer in på sidan

Av orka_krull

nerdchills överallt

Av orka_krull

Det kommer nog en lika lång campaign till heart of the swarm som i wings of liberty, men däremot vad den kommer att handla om är bara blizzard som vet. Som vanligt kommer dom lägga till lite nya enheter till varje race.

Av orka_krull

Jag har för mig att starcraft 2 har ett annat sätt att räkna APM på, fråga mig dock inte vart jag har hört det

Av orka_krull
Skrivet av MultiMan:

Underbar ingenjörskonst.

Indeed, den där har nog mer genomtänkt design än 99% av alla PC's.

Av orka_krull

GSL hade en regel att man var tvungen att ha textures på high, men att man fick ha vad som helst på resten av grafikinställningarna. Jag kör själv high i textures, men allt annat på low i 1080p

Av orka_krull

Varför skulle denna varianten av SSD vara så mycket dyrare att tillverka?