Inlägg

Inlägg som Brekbad har skrivit i forumet
Av Brekbad

Förresten är det inte bättre jag tar bort hårddisken, köper en SSD har en extern hemma som jag använder ett tag, och införskaffar mig en hårddisk nån månad efter, så jag sllipper omformatera allt?

Av Brekbad

Tacktack! Får hoppas alla delar/några sköna reor finns under julen då!

En fråga bara, vad för SSD ska jag köra? Lutar åt 120GB samsung, men några andra märken som jag ska lägga ett extra märke på? a-data exempel?

Av Brekbad

Tänket köra med fractal deisgn r2 chassit ett tag, är det fortfarande viktigt med vattenkylningen då? eller kan jag införskaffa den sedan när jag införskaffar mig chassit. Tänkte eftersom det var fri frakt på inet, kanske fri frakt på cdon osv med? Men med denna dator kommer jag få 3-400 FPS i CS:GO?

Ber tusen gånger om tack!

Av Brekbad

Det med XFX Radeon 280X grafikkortet såg nice ut! Tror det är det grafikkortet jag vill köpa, läst bra grejor om det. Och folk har rekomenderat det förut! Men går allt det där att beställa från inet tror du? För skulle vilja beställa där, sedan.. är det viktigt att köpa en vattenkylare? Hade tänkt att införskaffa efter jul, kanske hittar något gott på mellandagsrean då?

Datorn du länka på prisjakt, ungefär vilken fps i CSGO & Battlefield 4 tror du man får ut? om man kör högsta

Tack för att ni tar er tid!

Av Brekbad

Ny dator 7-8000:- BF4/CSGO?

Tjenare!

Mitt första inlägg här på sidan, hoppas ni kommer gilla mig!

Nu när det blir jul så har jag tänkt att införskaffa mig en ny dator, min budget ligger på 7-800:-. Men jag har ingen koll på hur man bygger ihop en bra dator, så skulle behöva eran hjälp!

Det jag vill få ut är såklart så bra dator som möjligt för pengarna till spel, vill gärna kunna spela CS:GO på bra grafik! Ett stort ++++ ifall man kan spela Battlefield 4 med bra fps och inställningar!

Det som inte behöver ingå i bygget - Chassi. (Har redan ett Fractal design R2) eller en SSD. (införskaffar mig en sådan senare). OS behöver _INTE_ ingå.

Skulle även vara bra om det går att komponera delarna så att det går att trycka in i ett litet chassi i framtiden. ex: http://www.inet.se/produkt/6911697/bitfenix-prodigy-m-svart

Om det inte drar ned på prestandan allt för mycket!

http://www.inet.se/produkt/5310053/intel-core-i5-4670k-3-4-gh... Ni får gärna bygga vidare på den processorn om den är något att ha (?) läst att den ska vara bra, och verkar vara ett helt ok pris!

Det var allt för mig! Hoppas ni har lust att hjälpa!

/// Brekbad.