Inlägg

Inlägg som ASeagreen har skrivit i forumet
Av ASeagreen
Skrivet av izzie:

Bottas låser upp i T1, bowlar bort Perez, Norris, Sainz och Hamilton. Max pushar för hårt i onödan och sätter den i barriären efter hotellet.

Verstappen vinner mästerskapet efter sju timmars domaröverläggning, ingen är glad, förutom Dr Marko som kläcker ur sig något halvrasistiskt om Hamilton.

Tsunoda P1. Kraschar när han försöker göra burnout efter målgång.

Raikkonens bil ger upp på varv 40. Han är i Finland innan racet är slut.

Hamilton skriver en lång text på instastories dagen efter.

Vettel säljer en njure till en get som har det tufft. Han får böter av FIA för tilltaget.

Russell tar av sig på överkroppen utan att någon bett om det.

Giovinazzi spikas upp på ett kors.

Ingen har sett till Latifi under hela racet. Ingen har letat.

Mick Schumacher ber om ursäkt å allas vägnar, för allt.

Kom ihåg var ni hörde det först.

Med 8 bilar ur spelet, lyckas Mazepin ta poäng eller är han 2 varv bakom ledande bil som vanligt?

Av ASeagreen
Skrivet av zebez:

Bor också själv i en hyrerätt, är 38 år , har ca 30000kr i fonder bara. Men har inga lån. Flera jag känner är max belånad på flera miljoner. Jag tror jag kommer klara mig rätt bra framöver. Pumpar in allt som blir över varje månad nu i fonder med minimala avgifter.

Hmmm, skulle nog hellre vara belånad på "flera miljoner" än att ha 30,000 kr i fonder.

Räkneexempel:
3,000,000 kr i nytt bolån innebär ca 500,000 kr vid 15% kontantinsats och en årsinkomst för hushållet om minst 650,000 kr.

500,000 kr > 30,000 kr

Av ASeagreen
Skrivet av LastNinjas:

Är sugen, men orolig att folk inte håller i aktien och typ dumpar den på första dagen för en snabb profit till de som tänkt att hålla aktiens oförtjänst.

Men får se, skulle ha varit en aktie som jag skulle kunna tänka mig gå lång i. Kanske smartare att inte teckna sig på förhand ifall folk börjar dumpa den första dagen.

Detta ovan är Inga aktieråd, bara rena spekulationer, jag är en retard och kan ingenting om aktier.

Om du tänker gå lång kan det ju vara intressant att både teckna och köpa efter notering för att sprida risk och/eller maximera förtjänst.

/AS

Av ASeagreen
Skrivet av amZor1:

Är intresserad av er som fick beställning på POWER.se igår. Var ju lite diskussion om vikt och så på paketen. Har någon fått sitt paket än? Vill mest bara veta om det är legita saker så de inte innehåller kattmat eller tegelstenar haha.

Skrivet av bobbo90:

Mitt paket var runt 3kg först sen efter den kom till en annan terminal så höjdes den till 7,1kg Standard Edition.

Tror inte dem prioriterar att väga med 100% säkerhet i den höga belastningen efter black week och innan jul 😅

Spelar vanligtvis ingen roll vilken vikt som anges, speciellt för standardpaket som ombud och hemleverans, då paketen ändå vägs på terminalen och uppdateras därefter. Skickar både Postnord och DHL, förinställt på 0,1kg.

/A

Av ASeagreen
Skrivet av PaddanL:

7 under banan, eller 7 bättre än hcp? Båda är imponerande, men den ena ändå betydligt mer imponerande än den andra

Haha, under banans par såklart Skulle tro att det var 4 bättre än HCP då det var från back tee.

Skrivet av RoflCopter:

- Vad är eran favoritpryl/klubba som ni känt gjort störst skillnad på erat spel?
- Samt favoritbana?

Alltid kul att höra

Favoritklubban är en egenslipad Vokey wedge. 57 grader (56 STD) uppskattningsvis 3 grader bounce och en smal sådan. Börjar bli sliten efter allt lekande, men Titleist har kommit med WedgeWorks T Grind vilket se intressant ut. 200$ känns dock omotiverat när man kan slipa själv.

Angående bana slår jag ett slag för Österlen djupadal. Spelat den flera gånger, men skicket vid en tävling i slutet av förra sommaren kan vara top 3 jag spelat i Sverige. Var tvungen att koppla greenfee-priserna vilket var löjligt låga. Lika så medlemsavgifterna. Rekommenderas varmt.

/A

Av ASeagreen
Skrivet av MoNkeY-05:

Kickar igång tråden med att fråga er med mer erfarenhet av laserkikare vs golfklocka. Tänkte ta och investera i en nu, men lite kluven i vad jag behöver. Några rekommendationer?

MVH

Golfapan

Trevligt men en golftråd!
I början av min golfkarriär använde jag mig mycket utav GPS-appar för avstånd, vilket kan jämföras med en GPS-klocka. Övergick senare till kikare då jag önskade mer precision och smidigheten att skjuta (ta avstånd) till andra föremål som omarkerade hinder, träd, platåer, osv. Skulle tro att jag hade strax under 10 i HCP innan jag gick över till kikare.

Ett bra riktmärke skulle kunna vara:
HCP > 18 = GPS
HCP < 18 = Kikare

Spelade förövrigt mest troligen livets stabilaste rundan idag 6.00 på morgonen. 65 (-7), bogeyfri utan ett enda dåligt slag. Några småmissar såklart, men räknade ut att jag hade gått 59 (-13) om alla puttar inom 3 meter sänkts. Inget personbästa men alltid kul att spela fin golf.

/A

Av ASeagreen
Skrivet av Hellmannn:

Någon som hittat någon rea på Ducky tangentbord?? Typ det ända jag har letat efter

Hade redan gett upp hoppet med tanke på alla tjuvstarter och veckolånga erbjudande, men tillslut plingade det i telefonen med notis för prisjustering.

Inet säljer nu Ducky One 2 SF med flera brytaralternativ till rabatterat pris, 1190kr.

https://www.inet.se/kampanj/5581/black-friday-moss-tangentbord-tillbehor

Av ASeagreen

MiniFinder 20% på allt till och med 26:e november.

Produkt: MiniFinder 20% på allt | Kod: BLACK
Länk: https://minifinder.se/
Kategori: Övrigt

Av ASeagreen
Skrivet av Swennis:

Halloj! Grabben vill ha det här i julklapp, dock vet jag inte om det blir till ps4 eller pc... splitscreen tror jag lockar en del med zombies... men det går inte spela splitscreen på PC eller?
Edit: Såg att det fanns på steam nu, trodde det va på origin, där står det lokal coop, det måste innebära splitscreen?

Patch notes 19 dec PC

Citat:

FEATURE UPDATES

  • Full support for Splitscreen

  • Keyboard and Mouse + Controller

  • Controller + Controller

Av ASeagreen

"Grab a free JumpBall Steam key now!" Indiegala , Massive Giveaway :

https://www.indiegala.com/stayingalive?utm_source=givmenuitem...

Av ASeagreen

@Swennis: Fråga om någon vän har spelet och vilken enhet de spelar på isf. Annars är det som tidigare nämnt fler spelare på konsol än PC. Men kommer nog vara spelbart på PC ett bra tag framöver. Går ju fortfarande att spela MW2 liksom.
Jag själv lirar PC och tycker det rullar fint (970, 4690k, 120+ fps), om han har krav på sådant.

Edit: Bara spelat MP och vet inte hur det är med split screen.

Av ASeagreen

@d3rrty: Intressant att många klagar på "cheaters". Är själv snart P4(>300 matcher) och har egentligen bara mött/sett en som jag antar fuskat. Snubben fick bara headshots med en smg vilket va lite väl bra för att inte bli skeptisk. Annars har jag aldrig sett någon annan. Tror många inte räknar med alla element när de fuskanklagar folk hit och dit. Ljud, game knowledge, spawn control, tur och att vissa faktiskt kan panga. Bli lika besviken varje gång jag ser "reported" eller liknande i chatten av någon nöt som tror sig kunna allt och lite till.

Av ASeagreen
Skrivet av underwatch:

Inga kläder?

Skickades från m.sweclockers.com

Boozt har börjat: Boozt.com

Av ASeagreen

@joeldanielsson: Testa att bara ansluta till datorn med USB och fixa inställningarna där först innan nu kopplar optiska kablen till ps4.

Av ASeagreen

Detta skulle kunna gå. Om du kopplar den optiska kablen till ps4 och USB till datorn. Problemet är dock att ljudkvalitén via USB är lite sådär. Kan dock vara så att ljudkanalerna slår ut varandra. Men detta borde vara det som fungera om något.

Av ASeagreen
Skrivet av ghostfenix:

Blev ett köp till PS4 då CoD tyvärr inte håller måttet på PC

Finns det något som är bättre på konsol utom antalet spelare och att det möjligtvis är fler "hackers" på PC? Dock inte mött någon som fuskar och är snart P2(14h).

Av ASeagreen

Spelar på medium med i5-4690k @ 4.3GHz, GTX970 och tycker det rullar fint på 120-180fps. Att tillägga är även att jag är tvingad till 20mbps över wifi ^^
Inget att klaga över för mig.

Av ASeagreen

Jag brukar springa runt och glida på knäna genom ett lätt tryck på valda knappen för att huka. Jag använder "C" vilket är en ganska bekvämt position för tummen. Genom detta är det lättare att undvika skott, framförallt från snipers, utan någon direkt tidsförlust.

Av ASeagreen

@axcent: har ingen källa men skulle bli förvånad om man måste aktivera inom något visst datum. Dock kanske det är därför de säljs billigt på grund av kort datum

Av ASeagreen
Skrivet av Danieleet:

Men definitivt inte värt besväret för att spara 3 kronor, haha.

Om man spelar i perioder kan det vara bra... Då kanske man sparar ihop en del då man slipper ha ett stående medlemskap man inte använder