Inlägg

Inlägg som Traktorsson har skrivit i forumet
Av Traktorsson

Det vore bättre om det var en nexus på 4'9 och en på 5'7

Av Traktorsson

Blev förvånad över priset på steam

Av Traktorsson

Brukar du vinna många matcher i rad? för det är ofta då man rankar upp, jag var legendary eagle när jag hade 29 vinster och då vann jag säkert 15 matcher i rad som max så av erfarenhet är det svårt att ranka upp om man vinner en match och förlorar nästa och om de håller på så kommer man vara i samma rank länge, jag rekommenderar att hitta några du kan lira med och bara köra match making med dom, jag tycker det är lättare att vinna matcher så än att köra solo

Av Traktorsson

AC serien tycker jag har blivit riktigt kass

Av Traktorsson

Oneplus One!

Av Traktorsson

Jag hade samma problem. Jag fixade problemet genom att ladda ner drivrutinen igen och göra en "clean installation".

Av Traktorsson
Skrivet av NewCamps:

Du har inget dedikerat grafikkort, Skaffa det först innan du byter ut din prolle.

Läs.

Av Traktorsson

Ska bli kul att se om det är någon skillnad på nuvarande Art i 4.4 och 5.0

Skickades från m.sweclockers.com

Av Traktorsson
Skrivet av ozo64:

Nja min håller 4-5 timmar hård belastning iaf och en hel dag vid normal användning. Min Nexus 4 är betydligt sämre.

4-5 timmar var ju inget imponerande direkt och nu jämför du Iphone med Nexus 4 som är mycket billigare, jämför istället en Android lur i samma prisklass så kommer du att märka att Android lurarna har längre batteritid.

Av Traktorsson

Jag trodde alla iphone 5 hade dålig batteritid, jag menar det är ju bara 1440 mAh.

Av Traktorsson

Du kan ju köpa 32GB minnet, och överklocka till 1800Mhz om du vill

Av Traktorsson

700-800€

Av Traktorsson

Windows 8.1 startar inte..

Hej! När jag skulle sätta på datorn idag så startar inte windows 8.1... jag kommer förbi BIOS loggan Asrock och sen försöker datorn göra en reperation, det står då att det inte gick att reperera.. jag satt i en windows 8 skiva och startade den och försökte fixa problemet med CMD, jag provade bland annat chkdsk kommandot, men det fungerade ej, SFC /SCANNOW fungerar inte för då kommer det upp "windows resource protection could not perform the requested operation", så efter det så installerade jag windows 8 med skivan på en oallokerad partition, så jag har tillgång till windows på en partition, men den hårddisken jag vill använda som 8.1 är installerat på fungerar inte som sagt... Någon som vet hur jag löser problemet?

komponenter:

moderkort: Asrock z77 extreme 4

Processor: intel core i5 3570k

grafikkort: gtx 680

hårddisk: seagate barracuda 1tb

Av Traktorsson
Skrivet av Alibaba123:

Jävlar,8 åring med telefon. Man ska låta barn vara barn. Sen när dom har växt upp har dom hela livet framför sig att hålla på med elektriska prylar. Skulle aldrig gjort ett sånt misstag med min egen unge. Fyfan.

det är väl bra att ha en telefon så man kan kontakta någon om man behöver det? sen så kan man ju tycka att en 8 åring inte ska ha en smartphone men det är ju en annan femma som man säger

Av Traktorsson
Skrivet av anon200213:

Ja nyinstallerad utan några apps Jag har en gammal s2 här i min låda med näst senaste Android, jag VET att den är precis lika trött och laggig som vilken annan 4 år gammal telefon som helst med "senaste" OS'et. Lägg ner ditt "fanboy" trolleri tack.

Så du menar att mobilen ska börja lagga bara för att man installerar appar?

Av Traktorsson

Tänk er nästa Android version med ART som default, minskad input lag och allmänt bättre flyt, budget modeller kommer till och med upplevas snabbare än Iphone, haha

Av Traktorsson

Ja, alla märker skillnad på 60Hz och 120Hz om man nu kan nå 120 fps ingame. Jag minns själv första gången jag köpte en 120Hz skärm, jag kände då inget större skillnad, men sen när jag valde 60Hz igen så kändes det hackigt som bara den! idag så blir jag illamåendes om jag måste använda en 60Hz skärm, som någon skrev tidigare "skillnaden är som dag och natt" precis så är det.

Av Traktorsson

MIUI ROM och så blir telefonen en annan varelse

Av Traktorsson
Skrivet av Icte:

Jovisst, all kraft som varje mobil används ju inte men det var ändå konstigt att se att en dual core telefon presterar bättre än en quad core telefon i samma spel. Sen så är ju grafisk processorn hos Lumian också sämre än den Nexus 4 har vilket fick mig att undra ännu mer..

Jo det är sant, Android OS är ju inte lika bra optimerat som WP. WP bygger även OS för att fungera bra i lägre speccadd telefoner och lägger till mer för högre speccade därefter (läste det någonstans idag men minns ej var). Men prestandan i ett spel påverkas väl inte av hur väl optimerat ett OS är, speciellt då Android OS är redan riktigt bra optimerat för Nexus 4? Eller beror själva flytet i videon på grund av bakgrunds processerna i telefonen hos Nexus 4 som tar en del av beräkningarna levererat av CPU:n och GPU:n?

Det bör det väl för att WP kan utnyttja prestandan av mobilen bättre.

Av Traktorsson

Virtual void skrev ett inlägg förut: http://www.sweclockers.com/forum/75-mobiltelefoner/1227772-8-...

det visar sig att det är optimalt med dual core och fler kärnor används i marknadsföringssyfte. Sen så har väl Android aldrig direkt varit bra optimerat, det har blivit bättre på senare tid men google har en del att arbeta på.