Inlägg

Inlägg som sirfalk har skrivit i forumet
Av sirfalk
Skrivet av improwise:

Eller iaf vill framstå som att du är det sett till att dom flesta hybrider går löjligt korta distanser på el

Vilket många gör, kör korta sträckor ofta. Jag är en av dem. Dem flesta laddhybrider kommer runt 4mil om man kollar diverse tester. Vilket är helt ok med tanke på hur ofta man egentligen kör längre.

Av sirfalk

Titta på Ladd-hybrid om du vill vara miljömedveten men ändå kunna åka långt utan att behöva stanna och ladda hela tiden. Laddar du hemma kan du åka kortare sträckor för 1.5-2kr/mil bara på el beroende på bil.

Av sirfalk

Vi är supernöjda med vår Sony 65" dock "bara" x85 men tvivlar på att x90 skulle vara sämre 😁 Köpte x85 för 12990 under mellamdagsrean

Av sirfalk

Hade det på min xe85 också. Ändrade lite inställningar och så försvann det. Tror det va brightnes som gjorde susen men kommer inte riktigt ihåg, inte ändrat något sen dagen efter jag fick hem den.
Testa dig fram.

Av sirfalk

Den här killen lan göra ett skitsnyggt skrivbord åt dig.
https://www.facebook.com/wikstrominterior/

Av sirfalk
Skrivet av Wiruz:

Du har inga bättre argument att komma med mao?
Du har samma tjänst som om du skulle bo i USA. Du kan förmodligen ha samma konto om du skulle flytta till USA . Vad är skillnaden förutom det geografiska läget? Annan utrustning? Kostar mer i Sverige för att?

En digital tjänst som kan nås från hela världen borde väl åtm ha samma utbud, Särskilt om den kostar lika mycket och det är samma företag du hyr tjänsten av. Vet inte vad skillnaden skulle vara bara för att man bor på olika ställen. Ska Skåne ha ett annat utbud än Stockholm? Där kanske dom bara ska få halva tv tablån men dom ska betala mer!

Du får helt enkelt mer för pengarna i USA. Det gäller det mesta inkl diverse tjänster.
Det handlar om rättigheter.
Vill du ha en till länk? Dina google kunskaper verkar inte vara på topp...

Av sirfalk

@Wiruz:
Jag förstår hur du tänker ang priserna men jag kan komma på väldigt mycket som är billigare i USA.
Jämlikhet är något helt annat än streamimgtjänster i olika länder. Låt mig hjälpa dig att förstå vad jämlikhet handlar. Klicka bara på länken -> http://lmgtfy.com/?q=j%C3%A4mlikhet

Av sirfalk
Skrivet av blue eyed devil:

Det är så sjukt att folk behöver köra vpn för att se amerikanska netflix en tjänst man redan har betalat för, med begränsat utbud i Sverige, det tvingar ju folk att ladda ner.

Tvingar? Ingen är tvungen till det. Varför måste någon se filmen eller serien just precis när den släppts i USA? Varför inte vänta? Vad är det som är så viktigt att se just den filmen just då? Nää argumentet att utbudet inte är lika bra i Sverige håller inte för att rättfärdiga illegal fildelning eller streaming.

Av sirfalk

Överklocka cpu, köp ett nytt grafikkort och köp 8gb minne till. Då har du massa pengar kvar att spara till senare.

Av sirfalk

Eftersom alla flaggskepos mobiler gör i princip samma saker så är det alltid kameran jag fokuserar på. Men jag vet inte om det blir en Samsung igen då det finns en stor nackdel, dem förbannade edgen. Jag gillar det verkligen inte.

Av sirfalk

@BasseBaba:
Du har rätt i att det behöver moderniseras. Men kostnaden är rimlig oavsett om innehållet är värt 5kr, för postnords del allrså.
Att ta ut moms på något som värt 5kr vet jag inte om det är så rimligt men vart ska man sätta gränsen?

Av sirfalk

Har inte läst hela tråden men många gnäller på att posten tar 125kr i administrationsavgift. Den är för att ni ska slippa åka till Arlanda och förtulla era paket. Det är lite jobbigare för en privatperson att få ordning på alla papper än förPpostnord. Förtullas det inte så får ni inte ut era varor.

Av sirfalk

Hjälp att sätta ihop komplett simmracing rig.

Behöver hjälp med att sätta ihop en komplett rig.
Ratt (rund för driftimg och rally), pedaler, växelspak/paddlar, handbroms, stol.
Har inte bestämt mig men VR lockar en del. Är det värt att bygga ny dator och köpa ett vr headset eller funkar ps4 pro med PlayStation VR? Jag vet att det är betydligt dyrare att bygga en dator för vr än att köpa ett ps4.

Av sirfalk

Har du startat om router och fiberkonverterare? Har du pratat med din internetleverantör?
Vi har samma problem, men det är hos nätägaren felet ligger enligt vår leverantör.

Av sirfalk

Har jobbat på DHL Express i 15 år och aldrig hört talas om något sådant. Med största sannolikhet att säljaren på Aliexpress vill ha mer betalt för att frakten är dyrare än han räknat med.

Skicka ett pm till mig med AWB nr så kan jag kolla.

Av sirfalk

Jag tycker Postnord sköter det mesta ganska bra, iafl dem gånger jag haft med dem att göra. Deras kundtjänst är hjälpsamma. Senast väntade jag på möbler som kom sent till Postnords terminal i Umeå, ringde till kundtjänst och fick prata med en trevlig tjej som gjorde sitt yttersta för att jag skulle få mina möbler innan helgen. Hon ringde dem i Umeå och fick dem att köra ut pallen med möbler till mig trots att den vanliga bilen redan lämnat terminalen.

Att mina "kina" paket tar tid på sig när dem väl kommit till Sverige hart jag inga problem med då jag vet redan från början att det tar tid. Ändå kommer alltid pakten innan utsatt datum.

Av sirfalk

@blue eyed devil:
Varför skulle det inte vara Ultra när tvn är 4k? Testa att casta något 4k.

Av sirfalk

Eftersom storleken har betydelse så köpte vi en Sony 65". Nu ska jag bara vänta in dem nya möblerna så vi kan snygga till vid tvn.

https://i.imgur.com/sjMeRZj.jpg

https://i.imgur.com/ZLWa6URr.jpg

Av sirfalk

Finns inte Chromecast invyggt på LG?

Av sirfalk

Vänta på nästa Rea, köpte den här på black friday rean för 2500kr
http://cdon.se/inredning-och-mobler/el-recliner-fatolj-hvilan...