Inlägg

Inlägg som Melinho2895 har skrivit i forumet
Av Melinho2895
Skrivet av NJB Mods:

Juste... nu känns det ju lite dumt gjort av Nvidia av att göra detta? varför ha en för smal minnesbuss och sedan göra mer mängder ram än vad den kan hantera? :S

Det gör det? har du någon slags källa som kan typ klargöra att det är så?

För att locka kunder.

Av Melinho2895

LOL

Av Melinho2895

Sorry om jag kapar tråden, men jag har exakt samma problem bara med ett Gigabyte GA-97A-DS3 moderkort istället för sabertooth. När jag ändrar till 1600mhz profilen så bootar den till posten och säger att den inte kan gå vidare p.g.a att minnen är överklockade. Jag har Kingston Hyperx Blu 1600mhz minnen.

Av Melinho2895

Jag tycker att 8350 är ett bättre val än i5/i7 då den klockar mycket bättre och kommer verkligen vara så mycket bättre när det kommer ut operativsystem som stödjer 8 kärnor fullt ut. Kanske Windows Blue ? Plus så är 8350 billigare.

Av Melinho2895

GNote 2 och 3 har mycket bra batteritid. Jag har Note 2 och jag klarar mig minst 2 dagar med en full laddning.

Av Melinho2895

Jag själv använde fästkuddar hehe Funkar prima och man slipper massa skruvar.

Av Melinho2895

Det kan hända att temp mätaren har fått för sig något. Har du hyperthreading på ? pröva att stänga av det och kolla om du får samma resultat.

Av Melinho2895
Skrivet av kabbedi1:

Jag pratade snällt med ea supporten, efter lite bullshit så hjälpte dem mig med att skicka över spelet till ett nytt 18+ account. (Y)

Och hur gammal är du ? Undrar om de skulle vara lika vänliga mot mig.

Av Melinho2895
Skrivet av Daavido:

Det är väl självklart att en 15 åring inte ska ut och kriga virtuellt sånt kan vara farligt. kidding aside..

Skulle rekommendera att du ringer EAs svenska support. Eventuellt så måste någon förälder säga att det är OK att Melinho2895 får leka krig ^^

Haha, ok får väl testa det. Tack för ditt svar!

Av Melinho2895
Skrivet av tvelander:

Helt stört om det stämmer, synd inga 6GB.
Kanske inte vill kasta in handduken för Titan ännu.

Haha, you got me laughin. 3 TITANS ? Du kommer klara dig i 5 år hehe.

Av Melinho2895

Komigen måste man verkligen vara 18+ för att lira lite Bf3 ??? Origin, U REALLY GONNA DO ME LIKE THAT ORIGIN ? vad gör man om man är 15 bast då ? Har jag köpt spelet i onödan ?

Av Melinho2895

Kan inte spela Battlefield 3 pga Origin - Hjälp!

Hej SC
Jag laddade hem BF3 häromdagen och försökte spela det. Men när jag startar spelet så står det att jag inte kan spela eftersom att jag har ett (limited account) ?? hur kan jag få bort detta så att det blir unlimited ? kan inte göra något alls förrutom att lösa in koder Om någon vet hur man löser detta så skulle jag vara tacksam om ni skulle kunna hjälpa mig.
Mvh

Av Melinho2895
Skrivet av BaZZe:

Ja alltså någon skillnad kommer du säkert att känna om du bytar upp dig, för att en fx8350 är helt klart mycket effektivare än din nuvarande.
Sen hur bra Saintsrow 4 klarar av att använda alla trådar på cpun vet jag inte.

Kan ju va ett alternativ också att snegla över på intel.

Man får ändå se till att fx8320/fx8350 snart är ett år gamla och am3+ styrkretsen 990FX ännu mer än de.

Så jag skulle rekommendera dig gör en lista med spelen du spelar och sen gå ut titta på tester med olika cpuer i dom spelen du spelar, för vissa spel blir väldigt nerdragna av AMD cpuer för dom e dåligt trådade kollar man tex på wow så är det ett sådant.

Vilket kan synas här om du scrollar ner:
http://www.anandtech.com/bench/product/697?vs=701

Men somsagt det är olika från spel till spel så.

Det beror på vilket operativsystem man använder. Windows 7 är inte anpassat för 8 core och just därför så får man dålig prestanda. T.ex Windows 8 kan hantera trådarna på ett bättre och effektivare sätt.

Av Melinho2895

Kolla ström kablarna till kortet. Kan va att någon sladd är lös och att kortet inte får tillräckligt. Appropå ström vad har du för nätagg ?

Av Melinho2895

Varför använde du inte blocket paketet där säljaren skickar varan först, du kollar igenom om du har fått allt du ska och sedan lägger över pengarna / skickar tillbaka varan inom 24 timmar ?

Av Melinho2895

Det är bra pris på 7990 och jag tror att det räcker ganska länge till. Men då får du vara beredd på att skaffa starkare nätagg.

Av Melinho2895

Lyssna på Homer så ser du att det löser sig.

Av Melinho2895

Nej nej nej. Jag har samma nätaggregat och har kört ett 7970 ghz och en FX 8120 och massa annat helt utan problem. Du kommer att klara dig fint bara du inte kör med dubbla grafikkort.

Av Melinho2895

Nu har jag kollat lite och ditt moderkort stödjer RESETCMOS. Du finner den vid usb portarna. Det står BIOS på den.

Av Melinho2895

Du tar bort det lilla klock-batteriet som sitter på moderkortet och väntar en kvart, sedan sätter du tillbaka batteriet och kör igång. Om du har ett moderkort med funktionen RESETCMOS så kan du trycka på den.