Inlägg

Inlägg som Sludgecore har skrivit i forumet
Av Sludgecore

Återförsäljare SteelSeries Siberia V2/V3/200 i Sverige? Tips sökes

Tjena alla,

Mitt headset har slutat fungera efter 6 långa och trogna år. Headset jag har använt är SteelSeries Siberia V2 och jag letar just nu efter återförsäljare i Sverige för SteelSeries Siberia V2, SteelSeries Siberia V3 eller SteelSeries Siberia 200. Har googlat runt och har än så länge bara hittat att de har utgått från sortimenten eller finns i butik ett antal för många mil från där jag bor. Jag har också tittat en del på Ebay och Amazon, de har helt ok pris men haken är dock att leveranstiden från USA/Tyskland är en aning för lång när det gäller headset för min smak.

Söker främst tips på var man kan köpa det i Sverige om fortfarande kan det. Annars tar jag jättegärna tips på liknade headset.

Hoppas text och rubrik har varit tillräckligt givande.

Väl mött

Av Sludgecore

Hej, jag har problem med mitt Comhem abonnemang. Jag installerade allt som jag skulle, följde installationsguiden till punkt och pricka, men routern/nätverket dök inte upp i listan bland de andra nätverken som finns t. ex. grannar osv. Dock funkade uppkopplingen fast jag inte hade aktiverat routern/nätverket. Nu till problemet, på min stationära dator är det internetikonen med en gul triangel med ett utropstecken och trycker man på ikonen står det "Unidentified network No internet" och på min laptop hittar datorn andra nätverk men inte mitt.
Har sökt runt mycket på google och varit inne och vänt i command prompt ett par gånger utan resultat. Så jag ser detta som en sista utväg till att fixa problemet.

Någon som vet hur man kan lösa detta? Ska kontakta Comhems support också. Funderar på om det hjälper att reseta routern för att på så sätt förhoppningsvis kunna göra om installationen.

Tack på förhand!

Av Sludgecore

Kan man installera om Windows utan att förlora data på hd?

Som rubriken lyder, kan man det? Jag har två hdar, så jag funderar på om man skulle kunna installera om Windows på den ena hden, som jag inte har ngn så mkt data på eller diskfragmenteras både två då?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sludgecore
Skrivet av Ozzed:

Men Jösses! Folk på det här forumet hjälper till för att de vill, inte för att de måste. Rubriken är värdelös då den bara talar om att du har ett problem, inte vilken typ av problem. Dessutom kan du redigera rubriken genom att redigera första inlägget och skriva något annat under "titel". Så ett "Oj, tänkte inte på det. Det fixar jag!" och så ändra till "Hjälp att få fram borttappad produktnykel" eller liknande hade hjälpt.

Jag är rätt säker på att problemet är relativt enkelt att lösa. Frågan är bara varför någon skulle vilja hjälpa dig när du beter dig som du gör.

Reglerna ser ut som de gör, och om du kommit hit för att revoltera mot forumreglerna så är det inte i det här forumet du bör lämna synpunkter.

Ja, rubriken är värdelös. Och jag kan lätt byta rubriken, men som jag har nämnt tidigare har jag lagt ner mkt tid på att hitta original Windows och tråden är långt i från död då jag ännu inte har löst problemet. När inte heller hittar skivan och senare se att ngn har skrivit i forumet och det handlar om hur rubriken är fel, gör en bara less. Men har letat fram till nu och samtidigt försöker får det att funka på ett usb och det står att inte bootsect funkar, tryter humöret.

Jag förstår inte att ngn vill hjälpa dig heller, då du beter dig exakt likadant! Sen när är ordet "hjälp" en revolt?

Jag är tacksam för all hjälp jag kan få och jag beskriver så utförligt jag kan i meddelanderutan, men ändå duger det inte. Alltid ska man vara övertydlig, så att ngn stackare inte klickar in i tråden av misstag.

Av Sludgecore
Skrivet av simon253:

Vi skriver inte skit om din rubrik vi påpekar att den inte följer reglerna.

Ja du det är nog inte lätt att sammanfoga massa trådar om samma ämne om folk ändå gör nya helatiden och orkar inte googla själva.

Om du påpekar att den inte får reglerna, så skriver du ju om rubriken. Elr snackar vi om två helt olika rubriker?

Om det nu är ett så vanligt problem kunde man ju sammanfogat dem innan det blev "tusentals" och satt en pin.

Kom inte här och säga att jag inte googlar! Jag kom hit för att få tips om hur jag ska lösa mitt problem och har googlat för att få fram info som kan hjälpa mig mer. Men i och med att du är en forumpolis med rubrik OCD som tror att man sitter och häckar här 24/7, så får man damp för att det inte funkar när man försöker lösa det (tiden som jag har lagt för att hitta skivan är också inräknad här) och samtidigt ha dig här som snackar orelevant skit om en förbannad rubrik! Om man ser en rubrik som inte passar en själv, då för man bita i det sura äpplet och scrolla vidare. Du har ju inte tillfört ngt med dina inlägg bara kommit i vägen för andra som faktiskt har ngt vettigt att säga. Tråden blir bara rörig och jävlig att läsa med OT skit.

Hoppas du har en strålande tid bakom tangentbordet Simon.

Av Sludgecore
Skrivet av jocke92:

Säger USB-toolet det?
"Går det köra ändå?" -Har du provat? Om Windows inte klagar under installation så är det lugnt.
Svårt att säga vad som gått fel. Om du gör det från datorn som krånglar kan det ju ställa till det i den här processen beroende på vad det är som krånglar och gör att du vill installera om.

Att bootsect inte funkar. Nej, jag har inte testat.

Av Sludgecore
Skrivet av tcntad:

Nejdu. Titeln är värdelös ur reglernas synpunkt.
"Hittar inte min installationsskiva till Windows" duger alldeles utmärkt men ännu bättre vore om du hade sökt då det redan finns tusentals trådar med samma ämne.

Jaja, jag har bättre saker för mig än att sitta här och snacka OT om hur rubriken ska vara och inte vara. Om det nu finns "tusentals trådar" om samma ämne kan man väl sammanfoga dem, så att man enkelt kan hitta vad man söker utan att behöva läsa genom tusentals trådar.

Har man inget vettigt att säga som hjälper mig med mitt problem kan man lika gärna gå tillbaka och göra ngt annat än att sitta och skriva skit om hur en rubrik är.

Av Sludgecore
Skrivet av OskarW90:

För att förtydliga.

1 Skaffa ett USB minne
2. Töm det.
3. Ladda ner Windows7 USB-tool
4. Ladda ner en ISO Av den version av windows du har här:
Windows 7 Home Premium (x64) - 64 bit
Windows 7 Professional (x64) - 64 bit
Windows 7 Ultimate (x64)* - 64 bit

5. Starta upp USB-tool och följ instruktionerna.
------Grattis, nu har du en bootable USB------

6. Starta datorn och tryck på F8, välj att boota på USB minnet ELLER Gå in i Bios och ändra Boot priority till USB först.

KLART

Filerna läggs över på USB:t, men bootsect lyckades inte att köras och USB:t blev inte bootable. Går det köra ändå?

Av Sludgecore
Skrivet av AltUnderCtrl:

Se mitt inlägg

Såg inte det, men kollar upp det nu.

Av Sludgecore
Skrivet av simon253:

VAr det en OEM dator så ska alltid koden sitta på chassit.
Annars får du använda det som tidigare länkats.
Tänk förövrigt på hur du namnger trådar.

Tycker att det är en hyfsad rubrik. Jag behöver hjälp, så allt faller fint på plats. Eller skulle jag ha döpt den till "Hittar inte min installationsskiva till Windows, hur ska jag göra för att lösa det?", men det känns onödigt långt och jag förklarar ju ändå mitt problem i meddelanderutan.

Av Sludgecore
Skrivet av OskarW90:

För att förtydliga.

1 Skaffa ett USB minne
2. Töm det.
3. Ladda ner Windows7 USB-tool
4. Ladda ner en ISO Av den version av windows du har här:
Windows 7 Home Premium (x64) - 64 bit
Windows 7 Professional (x64) - 64 bit
Windows 7 Ultimate (x64)* - 64 bit

5. Starta upp USB-tool och följ instruktionerna.
------Grattis, nu har du en bootable USB------

6. Starta datorn och tryck på F8, välj att boota på USB minnet ELLER Gå in i Bios och ändra Boot priority till USB först.

KLART

Tack som fan! Men hur blir det med Windows koden?

Av Sludgecore
Skrivet av Dezin:

Ladda ner en version från internet och använd din Windows kod som du förmodligen har klistrat på sidan av chassit?

Har byt chassi precis, men jag har kvar mitt gamla men koden verkar inte stå på det chassit. Finns det ngt annat sätt att hitta koden elr har jag satt mig skiten ordentligt?

Av Sludgecore

Hittar inte min installationsskiva till Windows

Har tappat bort min installationsskiva till Windows och behöver uppdatera det akut. Finns det ngt sätt att göra det på ngt annat sätt?