Inlägg

Inlägg som bEAT- har skrivit i forumet
Av bEAT-
Skrivet av Jalle64:

Kanske både ja och nej då det är VRM-kretsar helt nära din CPU som ger den ström som ev blir för varma och därför klockar ner systemet. Du har inget bättre att ge oss när det gäller märke på ditt nätagg? För att det var ett 650W har jag redan läst i din sign?!

Super Flower SF-630P12P 630W ett sånt är det jag har, hade sett fel på Watt styrkan,

http://www.pcb.se/p/CA-XION-600F12P där har du länken till det.

Av bEAT-

ett nytt nätagg är vad jag behöver då eller?
är ju inte så jätte duktig på datorer

Av bEAT-
Skrivet av Jalle64:

Har du kollat så att den endast är i 50 -60 grader för det ser ut som den throttlar/klockar ner sig?! Gör den detta i spel också? Vad har du för nätagg? Hur ser de andra temperaturerna ut på moderkortet t ex? Kolla med AIDA64.

ska testa AIDA64, har ett 650w

Av bEAT-
Skrivet av HenKenny:

Låter som att något blir väldigt varmt.. dra igång program som övervakar cpu temperatur samt gpu temperatur. Jag brukar använda Gpu-Z för mitt GTX770.

Har du bra luftflöde i ditt chassi?
Är luften som kommer ut varm?
Hur länge spelar du innan du märker av det?

Har en fläkt fram som drar in å en bak som drar ut.
luften är inte varm, ja det kan vara allt ifrån 5 min 1h, sen händer det lite då och då, men satt nyss och kollade tempen går aldrig över 60.
Den sänker värmen när den "klockar" ner sig på både TMPIN1 samt 2.

2 går inte över 51.

GPU temp går inte över 72 vid full stress i OCCT, men samtidigt ligger det nog inte så högt när jag spelar då jag lirar cs:go.

Av bEAT-

Inte över 50-60. Så värmen verkar det inte vara något med, har börjat hända nu på senare tid också inte alltid varit så..

Av bEAT-
Av bEAT-

något fel på min processor?

http://imgur.com/lkkXQU5

Har märkt att när jag spelar så får jag några sjuka fps drops, går ifrån 150-200 till 40-50 några sekunder.

är det något med processorn eller något annat?
Förstår inte direkt vad bilden säger mig om det är normalt eller inte..

Av bEAT-

är väl 6 månader mjukvaru garanti om ja inte missminner mig, men mitt tips som även många andra tipas om, som även jag alltid själv gör är att ta allt support kontakt med märket man köpt, går alltid mycket mer smärtfritt till och så får du precis den hjälpen du vill ha!

Av bEAT-

Grymt sköna lurar måste jag säga, känns som om de är kuddar man har på huvudet faktist, ljuder är fantastiskt bra måste jag verkligen säga och gillar man inte "orginal" ljudet är det bara att ändra det i SS Engine så kan man få det precis om man vill ha det, alltså valmöjligheterna är oändliga .. rekomenderar dessa varmt!

Av bEAT-

sitter själv å använder pc360, är nöjd oså men vill uppgradera, köper ett par elite, pga pc363 är så ultimat dyra just för tillfället, och efterforskar man lite så är skillnaden i det stora micen mellan dom två å ja bryr mig inte direkt över hur andra hör mig, bara ATT dom hör mig, (bas återgivning i röst m.m.)
sen är jag en person som knappt svettas alls .. så ja tror inte jag kommer bli svettig runt öronen öven om ja så skulle försöka

Men får testa å lämna feedback här sen
komplett va ju inte direkt snabba med att få in sina lurar bara.

Av bEAT-

vet inte hur jag ska lägga min röst, köpte grejer av CDON pga grymt bra priser.. ++
men nu när det kommer till reperation/service på grejerna är det rena dagverksamheten där..

rösten går till inet pga snabb leverans till ett bra pris.

Av bEAT-

Problemet löst, Uppdaterade BIOS till senaste, sen såg jag även att "flerkärnig rendering" inte va aktiverad i CS:GO, har varit på dom inställningarna för att lösa det innan, aktiverade den nu igen och fick då den fps:en jag ville!

Av bEAT-

blir "svart" skärm när jag spelar bf3 .. den blixtrar emellan vanlig o svart med sträck, står i GPU-Z Limited by total power limit, samt limited by operating voltage..

Av bEAT-

Kan även tilläga att när jag spelar cs:go samt arma III så ligger GPU-load på strax över 50, men nu när jag testade bf3 så låg loaden på 100.

Av bEAT-

Något fel med kortet ? GTX 670

Har nyss införskaffat mig ett GTX 670.
Har idagens läge bakplåt: Gigabyte 970a-ds3 ,CPU: AMD FX 8320 oklockad, 8gb ram 1600 mhz

Funkar jätte fint på BF3, ligger runt 60-100 på singleplayer
så där ser jag inte fel, problemet kommer när jag ska spela CS:GO, då kan jag ha allt ifrån 50-150, å det hoppar verkligen, hade till o med bättre fps med ett 8800 i cs tidigare, varför blir det såhär tror ni? någon med samma problem i just cs?

Av bEAT-

Tar upp frågan igen för jag har liknande problem.
Sitter på en FX-8320 @ 3.5 , 8gb ram, GTX 670.
Funkar utmärkt att köra bf3 på ultra och diverse andra mer krävande spel, men på Counter-strike global offensive hade jag bättre fps med min tidigare dator, som va AMD Phenom 3-core @ 2.4 6gb ram samt ett 8800 GT ..
Ligger nätt o jämt på 100 strax över ibland men dippar ofta ner under 100 .. ?
Testade att köra Orochi men de gav ingen effekt.. ? någon som vet?

Av bEAT-

LYCKAT APPLE, tror verkligen att detta va döden för iphone, inget direkt "häpnadsväckande" precis som med iphone 5, väntade bara på att dom skulle presentera den där "grejen" ? som aldrig kom i år igen.
Som sagt, android drar iväg och jag som många andra har ju gått ifrån Iphone till android just pga det höga priset för ingen prestanda.. väldigt tråkigt :/

Av bEAT-

de jag har titta på är ett 7950 3gb för 1200sek.
men som sagt har också skummat igenom lite å det verkar som om ifrån kina så slinker det igenom lite lättare än ifrån usa.
men men, den som lever lär veta ifall ja slinker igenom eller ej, får se ifall ja beställer.

Av bEAT-

precis precis, men ser man det såhär, kortet kostar mig 1200 ifall jag beställer det, med alla kostnader som kan tillkomma så kan det sluta med att kortet kostar mig runt 1900 ist, så frågan är ju ifall man vågar sig på det..

Av bEAT-

köpa grafikort ebay?

Funderar på att köpa ett grafikort via ebay, min fråga är då är det någon som har gjort detta, isf har detta fastnat i tullen?
vill inte slänga ut pengar på tull..