Inlägg

Inlägg som Cinefile har skrivit i forumet
Av Cinefile
Skrivet av hyzor:

Det där ser riktigt bra ut. Överväg om du verkligen behöver en i7:a. Kan ju byta ned mot en i5:a och upp mot ett GTX 1080-kort möjligtvis. Beror ju såklart på vad du ska spela, vad för skärm(ar) du har, och vad du har för framtidsplaner.

Edit: Såg precis prislappen på moderkortet, helskotta! Du kan få ett lika bra moderkort i ditt fall för 1000 spänn mindre.

Tack!

Känner att det är lite svårt att motivera den extra kostnad som ett 1080 ändå innebär men ska tänka på det. Jag kör inte speciellt krävande spel i dagsläget.

Angående moderkortet har jag tänkt följande:

Kör ju 7700K som prolle så då vill man väl ha Z270 chipset. Sen vill jag även ha trådlöst nätverk med (kommer primärt köra kabel men vill ha möjligheten).

Av Cinefile

Ny speldator (~20k)

Hej,

Har planerat att äntligen köpa nytt igen och detta är vad jag tänkt.

https://www.inet.se/kundvagn/visa/10152834/

Främst undrar jag bara om någon för säkerhets skull kan slå ett öga på detta och se att allt är kompatibelt.

Annan feedback är välkommen!

Tack på förhand!

Av Cinefile
Skrivet av Qslig:

Skön snubbe det där.

Ser fram emot att kolla på dreamhack med honom som kommentator, engelska kommentatorer kan man ju höra på varje dag om man vill...

Eller hur! Föredrar svenska kommentatorer varje dag i veckan före engelska. Mycket skönare att höra allt på svenska på nåt sätt.

Antar att alla DH matcher kommer streamas för dom som inte har möjlighet att åka dit?

Av Cinefile

I dag intervjuades Drayich i radion angående att kommentera e-sport. Inte jättemycket DotA-snack men lite iallafall.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4283&artikel=5716219

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cinefile
Skrivet av raggelito:

Drayich är väl skön emellanåt men han är ett sånt brutalt Loda-fanboy att det nästan är jobbigt att lyssna på.

Märkte inte det i någon större utsträckning men sen är jag Alliance-fanboy så kanske var därför.

Av Cinefile
Skrivet av Agerberg:

Var det någon som såg Fnatic's kross mot Alliance i Dreamleauge idag? Helt brutalt slaktat av Fnatic, Alliance gav upp efter 20 minuter!

Matchen hittar ni på länken nedan, är ni inte intresserade av försnacket, spola fram till 23e minuten då matchen börjar.
http://www.tv6play.se/play/330887?autostart=true

Ja! Grymt besviken på [a]. Mycket bra produktion dock och Drayich är bäst!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cinefile

1. World of Warcraft.
Spelade WoW från vanilla till WotLK och har träffat så mycket bra folk och haft så roligt under tiden. Loren är också helt otroligt intressant och bra!

2. Warcraft III.
Bra story i singleplayer-läget. Alla möjliga custommaps från DotA till Wintermauls. Helt klart bästa lanspelet.

3. Counter-Strike 1.6.
Enkel idé men går att sitta hur länge som helst med. Också perfekt lanspel.

4. Half-Life 1 med expansioner.
Otroligt bra story. Blev helt tagen av hur bra det är för sin ålder. Expansionerna är väldigt roliga eftersom man upplever samma story fast från olika sidor.

5. Fifa XX.
Spelat de flesta Fifaspel och alltid kunnat fördriva en hel del tid med dessa.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cinefile
Skrivet av bran:

Seriöst, varför i helvete är alla dessa ryssar på EU-servers när dom har egna?! Jag får en allt större avsky för detta folk, vägrar engelska, tar alltid carries som dom failar stenhårt med, vägrar teamplay och hjälpa till.

Spela på US East. Ingen märkvärd latencyskillnad och oftast inga sydamerikaner eller mexikanare heller.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cinefile
Skrivet av Vispen123:

Så vad känner folket nu när 6.79an kört ett tag? Jag själv måste påstå att jag gillar förändringarna ganska mycket, synd att Alchemists ulti nerfats bara. Han är så SJUKT rolig att spela när man har bra farm och han går lös med sina två svärd och slår superfort och hårt

Tycker dock att Broodmother är en jävla pain in the ass att döda nu, visst, hon är värdelös utöver splitpushes men helt omöjlig att komma åt när hon bara häckar i skogen..

EDIT: Går en "Supermatch" mellan Liqiud och Fnatic just nu som går live borta i Syd Korea. Ett förösk att få mer folk att börja splea Dota 2 där skulle jag tro!
http://www.twitch.tv/ongamenet/popout

Var en av de som hatade patchen för jag tyckte den förändra för mycket. Har nu spelat kanske 10-15 games och är väl likgiltig. Tycker inte det blivit bättre men det är väl ändå inte hela världen. Gillar vissa delar, som deward bountyn, som kan uppmuntra pubs att köpa sentries.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cinefile
Skrivet av cjal:

Låter lite som att du är ny till DotA eller bara väldigt emot förändring. Varit med om changes sedan 6.40 eran och man vänjer sid snabbt vid ändringar. Ska bli kul med en ny patch som förändrar sättet man kommer spela DotA på. Ett stort + är att många competetive spelare verkar positiva till förändringen.

Är inte ny till DotA. Spelat till och från sen 6.40ish+ och framåt. Har inte varit så pigg på de heroes som kommit under min tid som spelare som t.ex. Batrider, Pheonix och Rubick. Har iofs vant mig vid dessa och kan förstå att nya heroes måste släppas. Men jag trodde aldrig dagen skulle komma då de ändrar t.ex. start guldet, minskar random guldbonus, ändrar djungelcreepsen och grejen som ger tid på nästa respawn om du buybackar.

Kalla mig konservativ men det är sådana grejer jag vill ha kvar.

Av Cinefile
Skrivet av Golvmopp:

http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/1opa73/icefrog_confirm... semikälla på att Wc3 DotA fortsätter att uppdateras.
Jag håller delvis med dig. Ice Frog måste ha tungan rätt i mun när han gör sina ändringar. Än så länge återstår det att se hur denna patch blir.

Ja, såg den länken på reddit också. Ja, finns väl inget annat att göra än att vänta och se...

Av Cinefile
Skrivet av Golvmopp:

Dom patchar väl wc3 DotA och Dota 2 parallellt vilket gör att Dota är exakt som Dota 2 (om man bortser från grafik och heroes som inte har kommit än).

Jag själv tycker att det ska bli spännande att se hur spelet utvecklas nu i samband med 6.79

Ja, trodde patchen bara skulle komma till DotA 2 och inte WC3 DotA.

Finns säkert folk som tycker om ändringarna men själv avskyr jag det. Känns som ett steg rätt ner i skiten. Förstår inte varför man ska ändra på så mycket när detta funkat ett bra tag. Ändringar i balans har jag inget emot men när man ska börja höja och sänka guld, flytta neutrals och liknande grejer så lackar jag.

Av Cinefile

Fy fan för 6.79. Sabbar hela jävla spelet. Grejen med DotA 2 var ju fan att det skulle vara exakt som WC3 DotA. Kan ligga gärna gå och dö! Vad in i helvete tänker IceFrog med?!?!? Sabbar allt han byggt upp... Fy fan för livet.

Av Cinefile

Skulle i alla fall rekommendera 2x8 då det blir mycket lättare att uppgradera till 32 om du känner att du behöver det i framtiden.

Av Cinefile
Skrivet av Dreamfreezee:

snabb fråga på denna tråd, hur viktigt är en bios uppdatering?
Har haft samma kort i 3 år nu utan uppdatering.

Så länge du inte har några problem behöver du inte uppdatera BIOS. Dessutom kan du göra fel och då blir det inte så roligt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cinefile

Brukar själv köra SUPERantispyware och malwarebytes köra scan på båda. Starta om datorn och skanna igen för att kontrollera. Samtidigt googla processer på en separat dator för att dubbelkolla om man missat något.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cinefile
Skrivet av Wh1spY:

Ja du, smaken är ju som baken, HL2 + Episode 1/2 sög ju verkligen inte pung, men det är klart att någon måste väl tycka det antar jag, så är det alltid.
Episode 2 var ju bättre än Episode 1, iof, men 1an var ju knappast dålig på något sätt.

Det blir hur som helst väldigt svårt för Valve att leva upp till all hype som HL3 kommer få när dom väljer att fortsätta på serien, just pga att det har tagit sådan tid.

Agree to disagree angående hur bra HL2 är men skit i det.

Håller med dig angående hypen. Krävs något revolutionerade för att pöbeln inte ska klaga för mycket. Tycker ändå det är rätt smart av Valve att de väntat, även om de väntade lite för länge, för när det väl släpps kommer troligtvis alla köpa det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cinefile
Skrivet av Wh1spY:

Ja för det är ju himla värt att det kommer en fortsättning om den ändå suger pung.
Duke Nukem, host...

Ja, HL2 med episoder sög ju megapung om man bortser från storyn och det tvingade man sig igenom. Så det spelar ingen roll för mig heller så länge jag får fortsättning på storyn.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cinefile

Har LA Noire på PC via Steam. Fungerar utmärkt speciellt med Xbox-kontroll till. Startar spelet, loggar in på Rockstar Social bla bla och sen funkar det.

OBS! Har inte spelat på ca 1-2 månader så om patchen är ny kanske min post är irrelevant.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cinefile

Har koder till följande:

Origin:

Dead Space - TAGEN
Dead Space 3 - TAGEN
Burnout Paradise: The Ultimate Box - TAGEN
Crysis 2 Maximum Edition - TAGEN
Medal of Honor - TAGEN
Mirror's Edge - TAGEN

Hoppas alla som fick blev nöjda. Återkommer om jag får tillgång till fler nycklar!