Inlägg

Inlägg som Fulci har skrivit i forumet
Av Fulci
Av Fulci
Skrivet av wwraver:

Ska bli kul att lira Starfield när det släpps på riktigt om 2-3 år kanske! Försöker att inte ge mig in för djupt i alpha-versioner.

Om du inte vet vad termer betyder kanske du inte ska använda dem när du skriver. Lite skrattretande att påstå att det är en alfaversion.

Vad man tycker om spelet är en annan sak, men om du inte gillar det nu tror jag inte du gillar det om några år heller. Det kommer vara samma spel, fast med en expansion, lite DLC och en del buggfixar.

Av Fulci
Skrivet av Emma242:

Utforskningen är långsam och ödslig, det tycker jag är helt i sin ordning och passande för spelet.

Gillar också att förhållandena spelar roll även med en bra suit. Har spelat runt 80 timmar nu och inte känt mig säker på planeter med extrema förhållanden. Senast var det en som jag fick tre olika conditions från, blev kortvarig session där.

Av Fulci
Skrivet av cyklonen:

Jag håller med om att det är dumt att man inte har markfordon. Alternativt hade haft jetpacks som hade två lägen, där ena var som det är nu med mer korta, kraftfulla "hopp", och ett transportläge där man kan flyga snabbt horisontellt i stället.

Men inget spel är nånsin perfekt. Det kommer alltid att finnas saker man saknar eller stör sig på. Fördelen med Starfield, liksom andra spel från Bethesda, är att de kan moddas oerhört mycket. Tycker man det är tröttsamt med "inventory management" går det att modifiera hur mycket man kan bära med sig med ett enkelt console-kommando. Allt går inte att ändra eller modda, men väldigt mycket.

Vi får väl se hur mycket bortklippt innehåll de kommer med i framtida DLC/expansioner. Någon form av markfordon och hangar för skepp vore kul även om jag inte förväntar mig något.

Av Fulci

Gillar inte ZP recensioner. Orkade med en eller två, efter det har jag aldrig kollat/lyssnat på en. Det är formatet som är problemet alltså, inte recensionerna i sig.

Av Fulci
Skrivet av k4rst3n:

Kört denna funktionen länge i Power Toys, kul att se att de äntligen vågar släppa det ”offciellt”.

Använder också Power Toys och gillar verkligen den funktionen där. Bra att de lägger in det som standard och i en kraftfullare version.

Av Fulci
Skrivet av Oneone:

tänkte börja spela ett helt nytt när patchen kommer, var endå typ två år sen jag spelade spelet

De har lagt upp en build planner om du vill kolla in hur skillsen ser ut i uppdateringen.
https://www.cyberpunk.net/en/build-planner

Av Fulci

Angelus Apatrida - To Whom It May Concern
Lång låt, tar ett tag innan den kommer igång. Typ thrashmetal, spanskt band.

Av Fulci
Skrivet av Moses1988:

Digilocks är det roligaste låssystemet av alla varianter jag varit med om i min spelkarriär, men jag gillar dem för själva pusslet, sällan något extraordinärt bakom låset. Vill man ha prylar kan man hellre jaga höglevlade fiender.

Japp, det är ett riktigt bra visuellt pussel. Störs i princip aldrig av det, men det var en fiendebas jag fick en quest att undersöka där det var fullt med lås överallt. Mina digipicks tog slut i slutet av den dessutom. Den var lite jobbig, alla andra platser har det inte varit så många att det blir jobbigt.

Av Fulci
Skrivet av Bobiri:

Är fan helt besatt, och det var länge sedan jag kände något sånt för ett spel.

Vart jag än landar så känns det som att det finns uppdrag som fångar in en. Och jag tycker inte något uppdrag varit tråkig än (50h in). Älskar det.

Ja, gillar verkligen sånt. Åkte till ett nytt system och det ledde till en relativt lång serie uppdrag av olika typ. Alla var roliga och storyn var också bra.

Av Fulci
Av Fulci

Demo på hur man kan spela Starfield stealth gameplay från Benjamin Winters (det är senare i spelet så vissa spoilers!)

Dold text
Av Fulci
Skrivet av Devil May Cry:

Rekommenderar starkt nvidias nya drivrutiner som släppted idag, möjligtvis igår. ca 10fps mer i new atlantis. Stor tumme upp.

Lite roligt att när jag installerat dem och tog mig till Akila för att köra lite uppdrag så gick ett antal vakter och civila runt i underkläder. Jag tänkte då "intressant drivrutin". Men sannolikt är det förstås orelaterat.

Av Fulci

Tog ett uppdrag att utforska en planet. Allt gick bra ända till att hitta den sista "Trait" naturgrejen. Hittat tre av fyra och åkt runt på alla biomer och landad och sprungit runt och letat men hittar inte den sista. Dum planet!

Tog ett break och sköt upp lite pirater istället, de fick smaka på frustration hehe. Har ett hagelgevär och rushar in i close range och blastar. Fungerar bra så länge jag kan undvika exploderande behållare i närheten bara.

Av Fulci

Appropå att man kan designa sitt eget skepp i Starfield. Såg den här skapelsen på reddit.

https://i.redd.it/wvquk4mbycnb1.png

Av Fulci
Skrivet av Shadowrunz:

Menar du den här ? https://www.inet.se/produkt/6906051/lian-li-o11-dynamic-evo-x...

Ser ut att den kommer in runt 22/9 enligt sidan

Nice, den fanns inte förut när jag kollade. De kanske la upp den efter att Lian Li gick ut med pressrelease. Det är ett chassi övre prisklassen, men samtidigt är det hög kvalite och möjligt att bygga på flera olika sätt.

Av Fulci
Skrivet av Bad boy rune:

Nä tillbaka till BG3, tur det här spelet var på game pass och inte fullpris.

Jag slutade med BG3. Kände att striderna blev lite sirap på slutet av akt 2 och tog ett långt break. BG3 är också lite snitslad bana, eller theme park-spel. Välgjort, men friheten finns bara i hur man bygger karaktär och gör i dialoger/strid, inte i världen. I Starfield känner jag däremot att jag kan göra precis vad jag vill. Samtidigt har man massivt mer frihet med karaktärsbyggandet. Det är inte låsta klasser begränsat av D&D 5E.

Av Fulci

Var nära köpa en O11 Dynamic Evo (O11D Evo) för inte länge sen. Men såg något nyhet om XL versionen, tänkte jag att jag väntar på den istället. Tänkte göra en uppgradering nu lagom till hösten.

Av Fulci
Skrivet av Aldric T:

Så nu är "bagageutrymmet" i kärran fullt. Vill minnas att när jag uppgraderade vapnen sa mekanikern något om att mina gamla vapen skickats till mitt inventory. Dom skulle jag gärna sälja, men hur, till vem och var? Hittar allt annat skit jag råkat samla på mig när jag drar till butik eller kiosk, men inget om skeppsprylar, och snubben som sålde dom (New Atlantis port) driver inte butik utöver att sälja det du vill uppgradera till.

Flyttas inte de över till skeppets hold i cockpit? De gjorde mina, inklusive det som fanns i captain's locker när jag byggde om mitt skepp. Även grejer som låg utspridda i moduler. Allt flyttas även om hold inte klarar det, man får överkapacitet tills man tömt.

Av Fulci

Lian Li O11 Dynamic Evo XL chassi

Hej, kommer ni ta in XL versionen när den väl dyker upp på marknaden? Så vitt jag vet är den precis lanserad av Lian Li. För oss som gillar stora chassin.
https://lian-li.com/product/o11-dynamic-evo-xl/