Inlägg

Inlägg som Satoki har skrivit i forumet
Av Satoki
Skrivet av ghostops:

Har du redan OS kan du bara installera om det på nytt och spara pengar, annars behöver du verkligen inte en sådan kraftfull dator för att spela gw2 och Starcraft, du skulle kunna gå ned till ett 660 eller AMD's motsvarighet 7950/7870 och spara ännu mer.

Om du vill ha HÖG tystnad rekommenderas det att byta CPU fläkt, typ denna, och köpa Fractal Desig chassit utan fönster för maximal tystnad.
Jag personligen skulle skippat CD-läsare och om du kan, montera själv, eller du kanske har någon vän som kan. Det spar du otroligt mycket på!

Otroligt tacksam för ditt svar, uppskattas rejält! Den fläkten du nämnde där hade jag med i paketet så hoppas den funkar bra

Har gjort ett par ändringar (Tagit bort 120GB SSD + 1TB HDD och istället kört på en 250GB SSD som ska användas till både OS och spelen, behöver nog inte mer) + att jag la till en skärm. Samt att jag bytte nätagget till ett 650W istället för 600W (vet inte varför jag gjorde det och vet inte ens vad det är till, men kändes säkrare med mer )

Vad tycker folket, är datorn i länken nedan redo att beställas eller är något fel?

http://www.inet.se/kundvagn/visa/3425359/datorn-med-ssd

Av Satoki

Okunnig söker råd!

Hej!

Har genom att läsa på flertalet sidor och rådgjort med vänner kommit fram till denna dator: http://www.inet.se/kundvagn/visa/3423252/2013-06-03

Syftet med datorn är i huvudsak spel i form av Gw2, Starcraft och Dota 2. Skulle helst vilja att datorn maxar dessa 3 spel samt är rätt så tyst

Budgeten var egentligen ca 10-11k men priset drog iväg när jag bläddrade bland alla ljuvliga komponenter

Nu vänder jag mig till er! Ser det bra ut? Har jag missat något? Kan man skära ner på något för att få ner priset men samtidigt bibehålla hög tystnad samt prestanda i bygget?

Uppskattar svar! Tack för er hjälp på förhand!