Inlägg

Inlägg som Swedman18 har skrivit i forumet
Av Swedman18

RGB tangentbord till ett billigt pris kanske super pris på razer?

Av Swedman18

Wd850x 2 tb för 1500kr hade vart nåt

Av Swedman18
Skrivet av Thomas:

Det är väl inget fel på korten, bara priserna? 4000-serien är ju grymt bra kort för konsumenter i övrigt.

Pris och prestanda är alltid relativt enligt mig. Ett grafikkort med monsterprestanda som inte går att införskaffa är ett kort inte värt summan

Av Swedman18

Bra då kan Nvidia fokusera på att göra bra grafikkort för konsumenter igen

Av Swedman18
Skrivet av Kwirek:

Problemet är att om du är kritisk till förslaget vill du skydda pedofiler, eller troligare är en själv.
Du kommer även riskera att bli uthängd i framtiden, om förslaget inte går igenom, varje gång man hittar en pedofil. Detta då förslaget såklart hade hittat pedofilen betydligt tidigare, men du ansåg pedofilen som skyddsvärd.

Jag är såklart emot förslaget, men kan förstå att mer offentliga personer tvekar. Folk är galna när det kommer till sådant här.

Låter som att precis samma sak att föreslå att "svara på 40 frågor för att avgöra om du är pedofil", om det här förslaget skulle gå igenom så skulle det här inte vara slutet, det skulle bli värre tills vi alla lyder till punkt vad den som styr tycker och tänker.

Av Swedman18
Skrivet av Lembritt:

Då byter man till ett OS som inte är gjort av Microsoft 😉

Om man kör Windows, varför vill man inte ha ett Microsoft konto?

Varför lägga till ett måste om man inte behöver det?

Av Swedman18

Jag skulle våga påstå en 1060 kan inte nå 360 fps men jag kan ha fel

Av Swedman18
Skrivet av Kyraal:

Är lite tråkigt att profit över allt och alla, till och med mänsklighetens hälsa och överlevnad, ses som en vedertagen sund företagsstrategi och hyllas av folk som något positivt. Nu är jag inte någon expert, men jag tänker inte överge hoppet att någonstans i framtiden så kommer företag som drivs med lite mer hjärta och samvete vinna i längden. Otroligt naivt av mig, jag vet

Den som uppfann elektriciteten ville att det skulle bli gratis för alla så jag tror många har goda syften i sig

Av Swedman18
Skrivet av Novdid:

Detta är mest AMD:s fel. Maken till usel konkurrent får man leta efter. Var är RDNA3 i mellanklassen? Varför har inte priserna på RDNA2 sjunkit än mer?

Nvidia är marknadsledare så de kan hålla på såhär. Målet är vidöppet för AMD att plocka marknadsandelar. Men de verkar inte intresserade. Kanske dedikerade grafikkort inte är lukrativt längre?

Vi vet redan att det spelar ingen roll vilket pris AMD säljer sina grafikkort för, om det är för billigt så är grafikkkorten dåliga om det är jämnpris ja då är nvidia bättre enligt ryktet

Av Swedman18

Det verkar som en kalkyl att priserna är för dyra

Av Swedman18

Vad står Ti för? Turing increased?

Av Swedman18

Det finns inget stort bolag annat än Blizzard som vågade på ARPG-genren resten gav sig på early access och är indie developers. Så bara det är värt att stötta utvecklingen enligt mig.

D4 är en enorm risk som förtjänas att ge eloge för. Jag hoppas verkligen att resten av akterna är minst lika bra som act 1 .

Förstår inte all bojkott gentemot Blizzard det är kanske max 5 som är dåliga resten är inte ansvariga och förmodligen ger sitt allt för att tillbringa ett bra spel.

Av Swedman18

M2 SSD säger nästan ingenting behöver vara mer specifik. PSU kan vara viktigt med om vilken modell det är och om den är bronze silver, etc. Namn på minnena behövs.

Ja du svårt att avgöra annars

Av Swedman18

Skaffade nyligen ett ps vr 2 och är det absolut häftigaste jag har upplevt sedan man såg tomten med julklappar för första gången. Hoppas trenden vänder!

Av Swedman18

Tycker Kotor1 o 2 och håller extremt långt idag

Av Swedman18

Jag tror spotify bråkar med dom stora bolagen att man (bolagen) vill införa MQA i låtarna vilket spotify grundaren är förmodligen strikt emot.

MQA är djävulens påfund och är bara en licens grej för att få folk att köpa en nyare produkt (ljudkort/DAC). Jag hoppas att grundaren lyckas komma ifrån dem så vi kan njuta av flac kvalité som den ska vara

Av Swedman18

Bra för tidsmaskiner

Av Swedman18

Pre-Alphan menar dom ?

Av Swedman18

Produkt: Bayonetta 3(Switch)
Länk: https://www.mediamarkt.se/sv/product/_bayonetta-3-action-1315...
Kategori: Spel
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4623971
Pris: 299kr

Av Swedman18

Jag vill ha monopol för jag vill känna mig rik igen