Inlägg

Inlägg som garreet har skrivit i forumet
Av garreet

Bud tillbakadraget

Av garreet
Skrivet av Choppe:

Jag har en Ryzen 5 3600-bygge. Dock så sitter grejerna i ett Fractal Design Define C. Så ATX-chassi.
Inte intressant?

Kan fortfarande vara intressant, vad sitter i det?

Av garreet
Skrivet av 4.0:

Har ett Asus ROG Strix B550-F Gaming (Wi-Fi). Finns i centrala Göteborg om det är intressant.

Hej, missade lägga till det i annonsen men är mATX-komponenter som är mest relevanta, ber om ursäkt.

Av garreet

Komponenter till dator med slutpris på ca 10k.

Hej!
Söker komponenter till en dator som ska användas primärt för gaming och slösurf, letar efter alla komponenter. Så har du komponenter (eller kanske rent utav en hel dator) som skulle passa i en dator med slutpris på ca 10k så skriv!
mATX komponenter är mest relevant i detta fallet

Upphämtning i Göteborgsområdet prioriteras, men kan även vara intressant med frakt beroende på grejer.

Läs hela annonsen här

Av garreet
Skrivet av oz_054:

Han hade skrivit tidigare att det skulle avslutas igår kl. 18, men inlägget är redigerat nu. Dock är annonsen är avslutad så mest troligt sålt till han som erbjöd 3400 för alltihop.

Nope, inte heller hört något från honom.

Av garreet
Skrivet av Aminoxxe:

@garrett hör av mig i morgon Om jag inte får högre bud

Låter bra, isåfall hade jag kunnat hämta redan måndag kväll.

Av garreet

3400kr för alla komponenter, avhämtning.

Av garreet

Användare: @bobberhino
Typ av affär: Sälj
Tillvägagångssätt: Möte
Produkt: Nintendo Switch

Positivt:
Tex:

  • Bra kommunikation

  • Snabb affär

Negativt:

  • -

Slutbetyg: 5/5

Av garreet
Skrivet av ResarXam:

kommer konto med då ?

Ja, kontot kommer med och förs över på valfri email

Av garreet
Skrivet av Edvin-89:

Är Super Smash Bros Ultimate spelet digitalt eller fysiskt?

Spelet är digitalt

Av garreet

@ResarXam: Låda finns kvar

Av garreet

Nintendo Switch Super Smash Bros Ult. edition

Säljer ett Nintendo Switch Super Smash Bros Ult. edition, inköpt i slutet av december 2018, samt det medföljande Super Smash Bros Ultimate.
Använt i mindre än 20 timmar, inga repor på skärmen eller någon utrustning. Förpackning samt alla tillbehör finns med.
Finns för upphämtning i Göteborg, budgivning avslutas på onsdag 12/8 19:00, budgivning startar på 2000 kronor. Finns även intresse för att byta switchet + pengar mot stationär dator, skriv isåfall i kommentarerna.

Läs hela annonsen här

Av garreet

Svart skärm med ränder, fel på grafikkort?

Hej sweclockers, har under en tid haft problemet att mina skärmar, vid olika tillfällen, blivit svarta och fått ränder i sig, Undrar om detta skulle kunna bero på grafikkortet, eller kanske PSU? anledningen till att jag tror att det kanske kan vara fel på min PSU är att datorn inte startar som den ska, utan man måste stänga av strömmen helt (slå av PSU), vänta några sek sen sätta igång den, annars startar den inte. Vad tror ni?
Tack på förhand

Av garreet

Får hela tiden "Installationsprogrammet startas inte korrekt. Starta om datorn och kör sedan installationsprogrammet för windows 10 igen." om jag installerar mha. MediaCreationTool trots att jag startar om datorn. Någon som vet hur man ska göra?

Av garreet

In ear med mikrofon för PC?

Hej sweclockers, letar efter in ear lurar som har mick som kan användas till PC. Har svårt att hitta några som har bra ljud och mick som ligger på runt 1000 kr. Har du egna erfarenheter eller vet några som passar beskrivningen?

Tack i förskott!

Av garreet

Andra skärm vägrar gå upp i full upplösning

Hej, har skaffat en ny skärm som jag använt i cirka en månad nu. Helt plötsligt när jag startade den idag så startar den i riktigt låg upplösning, och jag kan inte öka den till 1920x1080, utan max är nu 1600x1200. använder displayfusion för att kunna köra på två skärmar enkelt. Har inte haft såna problem innan. Någon som vet vad felet kan vara?

Av garreet

kollade lite, vad tycker in andra om oneplus one? är den värd att skaffa? Är uppofringen med större skärm värt det?

Av garreet
Skrivet av mackanj:

Annars är Motorola Moto G eller X väldigt bra och trevliga mobiler. Du får även en ett "rent" Android OS, utan något lager ovanpå som Samsung, Sony m fl kör med.

Lite ny med android, vad är egentligen skillnaden mellan de olika android versionerna? Är de andra slöare eller vad är det som är bra med "original" android? tack för svaret!

Skrivet av Psyket:

Kan starkt rekommendera Nexus 5an, haft min i snart ett år nu och har funkat bra hela tiden, det enda som inte var så bra i början var batteritiden, men efter någon uppdatering så funkar det bra det också nu.
Har även z2an som arbetstelefon, och har bara bra saker att säga om den, så kan tänka mig att z3an även den är bra, men skulle nog fortfarande köra på Nexus luren då jag trivs mycket bättre med den, negativa med den är ju att den inte är lika stryktålig som z2an är!

Skulle du säga att nexus är likvärdig med z3? Skillnaden i pris gör ju att det verkar som att z3 ska vara betydligt bättre, men enligt dig inte värt pengen? tack för svaret!

Skrivet av PatrikNordstrm:

svårt att bli besviken med nån av de där lurarna, z-serien är ju dock fin om man behöver en telefon som tål lite slit o rusk:)

Har de erfarenhet med någon/några av dem? uppskattar all feedback ^^

Av garreet

Ny smartphone, funderar på att byta till android?

Hej, då min mick har ballat ur helt, mest pga att jag tappat min iphone 5 några gånger för mycket, är det dags för en ny telefon. Undrar vad ni kan rekommendera? Hört bra saker om z3 och m8, men samtidigt funderar jag på att ta ett steg ner och kolla på billigare telefoner, så som nexus 5an.

Är det värt de extra kronorna att lägga ner på en z3 eller m8, eller bara gå för det billigare alternativet med nexus 5 eller varför inte oneplus one? Enda kraven jag skulle ha på en ny mobil är att batteritiden ska vara hyfsat ok, och att den inte ska vara alltför stor.
Tackar i förväg för all respons och alla förslag. Öppen för allt!

Av garreet

17" arbetslaptop

Hej, är så att jag har fått uppdraget att hitta en dator till föräldrarnas företag. Den ska främst användas för fakturor och andra liknande saker, men kanske också för lite photoshop. Undrar nu vilken dator som skulle passa bäst för detta? Enda kraven är att den ska vara snabb, klara av att hantera dessa uppgifter och att den ska vara 17" eller liknande.
Tack på förhand för hjälpen!