Inlägg

Inlägg som anon218488 har skrivit i forumet
Av anon218488

4/10 man två av dem var rena chansningar.

Av anon218488

Äntligen!
Jag återkommer till det här spelet någon gång per år. Spelade faktiskt igenom det för en vecka sen.
Älskar miljöerna i spelet, så det har inte så stor betydelse att jag kan hela spelet utantill.

Av anon218488
Skrivet av Turbonisse:

Man ser ju tydligt hur infekterat ämnet är, även om folk försöker ge sken av annat.
Om inte annat, så ser man det på att folk i tysthet gillar en del inlägg. Man väljer att inte ge sig in i debatten själv.

Jobbigt att skriva. Lättare att trycka på gilla. Trött nu. Orkar inte lyfta fingrarna merrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Av anon218488
Skrivet av Dunder:

Istället för den fula plastmattan från Ikea som många verkar köpa, så kan jag rekommendera deras dörrmatta, Köge
https://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30287939/

Ligger på plats, skyddar bra och ser klart bättre ut än den genomskinliga plasten.

Tack för förslaget.
Den får det bli. Visste inte att den fanns i så stor storlek.

Av anon218488
Skrivet av zetruz:

Designen är ju som den är på just den här produkten, och formen är lika fel som motivet, men mjuk och hållbar matta går verkligen inte att jämföra med IKEAs plastmattor. Det blir tystare, stolen rullar bekvämare, det blir gosigare för fötterna, det känns lyxigare. Framför allt är det just den där hårda känslan som blir utan matta eller med plastmatta. Det är som skillnaden mellan att skriva på ett A4 utan underlag (alltså med hårt underlag) eller skriva på ett A4 med ett kollegieblock mellan bordet och papperet. Det blir mjukt och mysigt och rätt.

Jag har en Matting Foxtrot jag hittade i nyskick på Tradera härom året för en tusenlapp. Jättemycket pengar, men det är en kvalitetsprodukt som uppenbarligen inte kommer slitas ut på väldigt lång tid. Den är inte direkt vacker, men jädrar i mig vad tyst och bekvämt och mysigt det blir. Rekommenderas högt, men kanske inte till nypris. Kan inte tänka mig att gå tillbaka till hårt underlag om/när den mattan slits sönder.

Ser bra ut, men väldigt dyr. Jag får leta efter något liknande.

Av anon218488

Apropå hype så fanns det också serietidningar med Hellgate London. Jag läste dom innan spelet kom ut och tyckte faktiskt att dom var bra.
Finns för gratis nedladdning.
https://getcomics.info/other-comics/hellgate-london-0-3-2006-...

Av anon218488

Att ha en matta under stolen är helt nödvändigt om man har ett ömtåligt golv. 600kr är ju betydligt billigare än att lägga ett nytt golv. Tråkigt att så många klagar utan att kunna ge några andra alternativ.
Ikeas golvskydd är definitivt fult och jag har problem med att det halkar undan när man kliver på det. För att lösa det har jag lagt ett halkskydd under det genomskinliga golvskyddet och det gör det hela ännu fulare.
Jag skulle vara intresserad av gamingmattan om den hade en mer neutral design, till exempel enfärgad utan fånig text.
Hoppas att någon kan rekommendera en matta som ligger stilla på golvet och som ser hyfsad ut.

Av anon218488

Ingen som kommenterar själva spelet?
Otroligt snygg grafik, men såg tyvärr rätt tråkigt ut.
Tyskar och allierade som sprang runt huller om buller och enda sättet att se skillnad på vem som är vem är att se om det är en röd eller blå plutt över huvudet på personen.

Jag har inte spelat den här sortens spel på ett antal år och jag förväntade mig att det skulle ha skett någon slags utveckling mer än bara inom grafikområdet. Tyvärr en stor besvikelse.

Av anon218488

70% högre transistortäthet på 7nm än på 16nm. Det borde vara 522% högre täthet.
Hur ska det gå om dom fortsätter med dom här lögnerna? Ser fram emot min näst-nästa dator med -5nm processor.

Av anon218488

Jag förstår inte varför ett så fruktansvärt fult spel skulle behöva särskilt optimerade drivrutiner.

Av anon218488

Hoppas att ingen av er som håller på med mining är sådana som argumenterar för klimatavtal, biltullar, koldioxidskatt eller någon annan sån jävulskap.

Av anon218488

@Cameltotem: Jag tror att AI kommer göra så stora framsteg att den blir bättre än dom flesta på att spela. Det kommer införas ett storebrorssystem där man inte får vara med och spela om man inte är tillräckligt bra. Man får bara titta medan AI'n spelar.

Av anon218488

Motsägelse?

Hur rullar man ihop en skärm utan att ändra form på den?
Är det någon som har upptäckt någon av dessa hoprullade dimensioner som det tidigare bara har spekulerats om i strängteori.

Av anon218488
Skrivet av JonatanR:

påminner lite om skalmans mat o sov klocka

Precis det jag tänkte skriva.

Av anon218488

Om det är 4k texturerna som tar så mycket hårddiskplats borde det gå att välja bort dessa vid installationen. Det är ju ingen större mening med att ha sånt liggande på hårddisken som inte används.

Av anon218488
Skrivet av Hzup:

@Näsvis: Känns som om svårighetsgraden är vad som bör göra det enklare för nya spelare. Inte att dumma ner spelet. Men du har säkert en poäng.

Sedan kan ju inte Civ5 kallas komplicerat eller avancerat.

Just Civ5 har jag spelat så mycket så att jag inte längre vet hur det upplevs av nya användare. Däremot kan jag säga att jag ofta brukar tröttna på många strategispel redan under tutorial därför att det är för många olika menyer man ska in i och information som presenteras på ett allt för rörigt sätt.

Av anon218488
Skrivet av Hzup:

Lite het på Civ6. Men vi får väl se om det är lika feature fattigt som Civ5 vid release. Civ5 är ju nu ett ganska bra spel. Men behövde ganska många expansioner för att nå dit.

Anledningen kan säkert vara att dom vill sälja expansioner, men jag tror också att det kanske beror på att dom vill locka nya spelare och därför medvetet gör spelet mindre komplicerat.

Av anon218488
Skrivet av anon185723:

Så om jag åker i en bil med HTC Vive på mig. Så blir jag inte åksjuk? Känns som ett väldigt vågat uttalande.

Åksjuk blir man när synintrycken inte stämmer överens med huvudets rörelser. Det är ju ett problem som kan vara möjligt att lösa med ett VR-headset.

Av anon218488

Man borde få gratis TV om det är reklamfinansierat.

Av anon218488

Jag tror inte alls att dom avstår från Update 2 för att spara några utvecklingstimmar. Det troligaste är att Microsoft inte vill att användarupplevelsen i Windows 8 ska bli för bra så att det minskar försäljningen av Windows 9.