Inlägg

Inlägg som Kossamu har skrivit i forumet
Av Kossamu

För mig är det tvärt om. Utanför städerna får jag lågt pga allt gräs

Av Kossamu

Lustigt att just amd ska jobba med ultra low power.

Av Kossamu

@Alahadi: Du kan klicka på profil och se senaste aktivitet.

Av Kossamu

@Kossamu: Jo om nyckeln redan är tillverkad så blir det ju kruxigt, men om det inte redan skulle vara det så känns det ju som att det endast bör vara att knappa in i en dator samt kontakta nyckelmakarn.

Av Kossamu

Nu har dom svarat och dom säger att nyckelns kostnad i sådana fall blir avbeställningsavgiften.

Av Kossamu

@Joppis: Vet inte exakt vad du menar, men det är en annan butik som nyckeln beställdes från än den som bilen köptes från.

Av Kossamu

Lite kluvet här vad som gäller. Jo försäljaren sa att denne egentligen inte fick men gjorde väl en liten fuling. Inget jag kommer spela på dock för att slippa nyckeln. @MultiMan

Av Kossamu

@scienta: Ja vi får se. Egentligen får jag heller inte beställa nyckeln då jag inte är skriven på bilen heller. Någontring säger mig att dom kommer vänta till precis innan stängningsdags att svara så att dom slipper mig och nyckeln börjar göras

Av Kossamu

@scienta: Dom sa att det kunde ta upp till 2 veckor för nyckeln att levereras till butik. Jag har hört av mig till dem och kan uppdatera er i tråden med vilket svar jag får.

Av Kossamu

@edroon: Okej, är det kostnadsfritt också?

Av Kossamu

Avbeställa bilnyckel

Hej!

Igår beställde jag en bilnyckel till en bil. Nyckeln ska göras av volkswagen (i Tyskland?) och sedan kodas i en butik. Samma dag hörde jag av mig och frågade om det gick att avbeställa nyckeln, och idag säger dom att det inte är möjligt. Är det någon som vet huruvida detta stämmer? Hittade en sida som behandlade ämnet men vet inte om det fortfarande gäller: https://motorbranschen.mrf.se/expertpanel/juridik/kunden-hitt...

Av Kossamu

@Freffo: Vem har en TV som är 1440p? Majoriteten som köper ett ps5 lär ju vara soffpotatisar med en TV och inte en datorskärm.

Av Kossamu

Oj det va dyrt

Av Kossamu

Verkar inte vara helt galet iallafall. 40% av priset är ju typ halva, vilket det är på varenda pryl om man går in i en möbelaffär.

Av Kossamu

Jag har en sådan seagate barracuda fast med 4GB och jag är väldigt nöjd med den hårddisken.

Av Kossamu

Du glömde 2080Ti

Av Kossamu

@Samlooh: Tack för det du nämde. Jo kanske dvd är för mycket. Skulle han behöva det finns det väl usb-dvd converter ändå va? Som jag sa i första inlägget så är personen inte speciellt datorkunnig, varav överklockning förmodligen aldrig kommer att hända. Grafikkort + cpu kommer dra 350 watt tillsammans. Sedan är det väl ram och sådant också, så säg 450 allt som allt för att vara på den säkra sidan. Då finns iallafall 200 över till överklockning om han mot förmodan kommer göra det.

Av Kossamu

Ok, kan ju lägga ett förslag på det här så får han väl sedan bestämma själv.
https://www.inet.se/kundvagn/visa/12491729

https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.png

https://www.inet.se/kundvagn/bild/12491729

Av Kossamu

@_F1GHT3R_: Ok, jag har uppdaterat med vissa saker av det du sa.
https://www.inet.se/kundvagn/visa/12491590

https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.png

https://www.inet.se/kundvagn/bild/12491590

Behövs det verkligen ett så starkt psu? Det rekommenderade till grafikkortet är 650W. Han kommer förmodligen inte att köra program som photoshop eller liknande så 2700X kanske är lite att ta i?

Av Kossamu