Inlägg

Inlägg som Snackbox har skrivit i forumet
Av Snackbox
Skrivet av Dyluck:

Kollade på några hörlurar i september som kostade 990 SEK, tänkte jag skulle vänta till black friday om det gick göra ett klipp, senaste månaden har dom legat ut för 1200 SEK, och nu för 990 SEK igen och står det är kampanj. Exakt samma pris och tidpunkt på komplett, netonnet, elgiganten, webhallen är det en gemensam scam eller vad är det som händer?

Det handlar om "lägsta pris senaste 30 dagar", nya lagkrav, du har säkert sett skyltar i t.o.m. matbutiker om detta. Krävs för att upplysa kunden om vad som faktiskt är ett nedsatt pris. Ordinarie pris kanske gick upp till 1200 efter september (hela oktober?) för att sedan kunna dras ned lagom till rabattider.

Av Snackbox
Skrivet av ipac:

Vad yrar du om?

Switchens prestanda i relativitet till pc?

Av Snackbox
Skrivet av Asssor:

Är så nära på att slå till på ett 4070 nu, men det tar verkligen emot att lägga 8000 kr på ett grafikkort när mitt 1070 Ti "funkar". Hade xx70-korten kostat omkr 4000 kr som de gjorde tidigare hade det suttit i datorn för länge sen.

Behöver du ett nytt kort då? Finns ju alltid beg 3080 att köpa som är +- samma prestanda, dock utan senaste mjukvarugrejerna, men kanske lite billigare än 8k?

Av Snackbox
Skrivet av evil penguin:

Spelet är väl Xbox-exklusivt (sett till konsolerna)?

Japp!

Av Snackbox
Skrivet av Mental:

Nu har jag sakta men säkert plockat alla Lilithstatyer. Först spontant utan kartor, hittade strax under hälften på en veckas spelande, sedan kompletterade jag med fuskkartor

Jag slås av hur otroligt snyggt spelet är, jag stannar i massor av miljöer och kollar detaljer, zoomar in saker. Det är mycket välgjord miljö och grafik. Och Det känns riktigt stämningsfullt. Bra variation av gammalt och nytt, bra omväxlingar ändå. Hade velat haft lite mer helvete dock, och ett besök till himlen kanske, men det kommer nog i en expansion.

Skulle du säga att det är värt priset som det är idag?

Av Snackbox

Kunde inte redigera inlägget, men ser ju nu att du är i sthlm. Lycka till!

Av Snackbox
Skrivet av gagamelll:

Vi har en Ikea Bestå skåp som vi tänkte skänka bort. Den är stabil och ren och fin men har lite mindre skönhetsfläckar. Dörrarna på den har något olika nyans på det vita. Den kommer till bra användning om man inte är så känslig för det eller om man vill ha det i sitt förråd eller liknande?

Läs hela annonsen här

Var finns detta skåp? Ser inget område på din profil eller i annonsen!

Av Snackbox
Skrivet av Dinkefing:

Emil lämnade oss förlåter honom aldrig! Inte heller Kenneth och Cobben heller!

Cobben är väl tillbaka sen länge?

Av Snackbox
Skrivet av darrenj:

Ingen 4080 deals alltså?

Antagligen inte, det hade ju varit rätt bisarrt.

Av Snackbox

Ser ju riktigt fin ut! Lite för dyr nu i början, men så är det väl med all teknik. Blir fint sen om de går loss för ½ priset ungefär!

Av Snackbox
Skrivet av medbor:

Undrar hur retrospelande kommer se i ut för dessa konsoler om 15-20 år. Till Wii/PS3 fanns det ju fortfarande kompletta spel på skiva som inte krävde internet alls. Men när det blir som med de nya konsolerna finns ju inte spelen längre fysiskt, man måste ha deras tjänst, precis som med streamingtjänsterna för tv/film.

Visserligen kommer det säkert remasters och annat för vissa spel, men de udda spelen, konstiga plattformar som Apple Arcade, …

Tråkig utveckling detta

Allt för att driva XYZ as a service vidare.. det är tråkigt tycker jag med.

Av Snackbox

De skulle döpt lilla 4080 till 4070 bara så hade det varit logiskt och helt rimligt (förutom priset då). Men de fattar väl själva att ingen vill betala 900$ för ett xx70 kort. Typiskt fult marknadsföringstrick att döpa det till xx80.

Av Snackbox
Skrivet av Kaleid:

Synd att den inte kom till en ny Switch

Kommer väl en Switch-2 HD-remaster sen

Av Snackbox

Ett 980 ti är mycket, mycket kraftfullare än ett 1060. Tänk dig att grafikkortens "nivå" börjar på 60 (budget, rätt dålig prestanda), 70 (1.5x dyrare, bättre prestanda), 80 (2-3x dyrare, mycket bättre prestanda) och många ggr så finns Ti versionen som är ännu bättre än den vanliga. Behåll ditt 980 ti så har du ett kompetent grafikkort för 1080p gaming ett bra tag!

Av Snackbox
Skrivet av nevada:

Jag har min stående på en liten vagn på golvet. Riktigt smidigt för att minska damm och få bättre ventilation underifrån.
<Uppladdad bildlänk>

Är den custom-byggd eller köpt någonstans? Blev riktigt sugen på en sån där rackare!

Av Snackbox
Skrivet av Aka_The_Barf:

Ja oblivion var fint för sin tid. Däremot HATADE jag huvudupdraget som var en plåga. Stänga 511 portaler med liten eller ingen variation alls. Däremot var som alltid sido uppdragen verkligen bta och varierande. Som när man färdas in i en tavla för att rädda någon.
Tyvärr är det nog mods som gäller om man inte klarar av grafiken från förr.
Ett remake "pack" med 5(eller något sådant) gamla klassiker i nya motorn.
Kommer nog aldrig hända men det vore något jag skulle köpa direkt.

Det finns bara 7 olika "random" oblivion gate kartor, därför man snabbt kände igen sig i dem! De andra som finns i spelet är alla kopplade till olika quests. Fick googla lite för att kolla så jag inte sa fel och läste att det kan vara upp till 50 öppna gates i taget! Inte konstigt att man tröttnade på dem efter ett tag.

Av Snackbox
Skrivet av AerisArchon:

Sawyer verkade sugen på det för några år sedan iaf.

Tja, TOW må inte vara i klass med NV, men det är ändå bättre än Bethesdas bidrag.

Jag hade lätt spelat ett nytt Fallout gjort utav Josh och hans gäng. NV är ett grymt spel! Om de hade fått in co-op i det hela så hade man inte tackat nej till det heller.

Av Snackbox
Skrivet av hölmiz:

Jag är kvar på DDR3 med min 2500k från 2011...

Jag med! Fast med 4790k som kom lite senare. Blir nog DDR5 med nästa stora CPU-hopp.

Av Snackbox

Sitter på ett 2080 idag och spelar i 1440, så blir till att vänta på 5XXX-serien i.o.m dagens prisläge etc etc.

Av Snackbox
Skrivet av Fulci:

Är det inte franska Arkane som gör Redfall?

Enligt bethesdas twitter så är det "Arkane Austin" som sköter utveckling för Redfall, känns rent spontant som rebrand av samma studio? Jag kan mycket väl ha fel, dock! Hade varit guld att spela ett ES som Arkane gjort, deras Dark Messiah of Might and Magic var riktigt nice.