Inlägg

Inlägg som pannkakaa har skrivit i forumet
Av pannkakaa
Skrivet av Elektron:

Fan va den sög för det priset

Av pannkakaa
Av pannkakaa

http://www.inet.se/kundvagn/visa/11183482/

https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.png

http://www.inet.se/kundvagn/bild/11183482/

Kan du köra alla spel på 1080 lätt o sen efter 5 år uppdatera grafik elr ny dator, hellre det än att köpa en dator o skärm o köra 4 k i 60 fps i 1 år o sen lagga

Av pannkakaa
Skrivet av vainth:

https://new.webhallen.com/cart/259449,258894,157596,207465,23...

Detta är en av alla säkert 100 listor jag lagt ihop och jag tänkte även motivera hur jag tänkt för en bättre förståelse.
Av tidigare erfarenhet så har jag inte spelat så krävande spel så mycket, det har varit mest wow och ibland lite cs och jag tror inte det kommer bli något annorlunda denna gång, jag har ett Xbox som jag spelar forza horizon och ww2 och lite andra mer krävande spel på men blev sugen på att börja spela wow igen så tänkte att jag kanske kan hålla krävande spel på Xbox och bygga en billigare dator för wow och esports spel. Jag har kollat systemrequirements för wow och det ser inte ut att behöva mer än 4gb ram, en i3 med ett GTX 1050 som jag även tänkte överklocka lite borde klara även intensiva Raid situationer på stabila 60+ fps, talar såklart inte om ultra settings då men medium kanske. Jag kan lägga mer pengar på en lite bättre dator men det skulle kräva att jag väntar lite längre då jag är studerande och jobbar bara extra lite då och då och även som jag sa innan så brukar det i slutändan bli mest wow och enklare e-sports spel. Har ni några synpunkter? Ni får gärna lägga ihop kundvagnar men helst inte så mycket dyrare en den jag gjort och ha jättegärna i åtanke det jag precis förklarat om vad jag mest använder datorn till, tack på förhand!

Hade helt klart köpt en begangnad dator ifrån blocket ist, får du 10 ggr bättre dator för de pengarna

Skickades från m.sweclockers.com

Av pannkakaa

Gloo.gl virus? Skype, hjälp!

Min kompis sa te mig att jag akickade spamm på skype och mycket riktigt så har ja spammat till typ 100 pers öå skype nåt jävla gloo.gl skit, hur får ja bort det? Och vad e det för nått??

Av pannkakaa
Skrivet av Harddrive:

@pannkakaa: Man kan leva på en överklockad 8600k i minst 2-3 år innan den börjar flaskhalsa, grafikkortet kommer garanterat behöva bytas ut innan processorn, vilket är därför den är "overkill" för tillfället.
Vilken "ba" är det du syftar på som länkat`?

Köpte en i7 8700 fick den idag

Skickades från m.sweclockers.com

Av pannkakaa
Skrivet av blunden:

Ja, lite sympati känner man ju. Marginalerna inom denna branch är extremt små i de flesta fall så det är det enda sättet jag ser som de kan sälja kortet för det priset. Annars skulle det vara om de köpt upp något restlager, konkursbo eller liknande. Betalar man med faktura ser jag inte att det ska vara mycket till risk, åtminstone om man köper komponenter som inte riskerar att skaka loss i frakten (vilket jag kan tänka mig händer ibland när man skickar färdigbyggda datorer).

EDIT:

Några timmar nu säljer CDON ett Palit GTX 1080 för 4999 kr.

http://cdon.se/hemelektronik/palit-nvidia-geforce-gtx-1080-du...

Redan köpt 1070 ti strixx

Skickades från m.sweclockers.com

Av pannkakaa
Skrivet av blunden:

Låter som att det är en liten firma som därmed inte riktigt kan mäta sig med de stora butikerna när det gäller e-handel. Förmodligen säljer de det aktuella kortet med förlust för att locka kunder att köpa annat som butiken tjänar lite pengar på.

Skickades från m.sweclockers.com

Ok det lät ju tragiskt, aja nu klpte ja inte av dem tyvärr, nu i efterhand lite synd kanske

Av pannkakaa

@blunden: köpte ett 1070 ti för 4990 ist-

Av pannkakaa

@ågren: Så jag vågar nog inte köpa där då?

Av pannkakaa

Mr PC Computers legit?

Tänkte köpa datorn här ifrån eftersom 1080 strixx gaming advanced bara kostar 5333kr där? är det en legit sida eller scamm? såg att den hade fått många dåliga omdämen?

Av pannkakaa
Skrivet av Harddrive:

@tuomi: Samma skärm med gsync kommer landa på +2000-3000:-
Gsync enligt mig är bara vettigt om man kommer ligga under 144fps när man spelar för att minimera lagget när samma frame ritas två gånger om. Vill man inte ha tearing så kan man alltid låsa fpsen med mjukvara, eller köra nvidias "fast" vsync alternativ som droppar frames och tar bort tearing (alternativt Adaptive, adaptive half refresh rate). I wqhd-upplösning och en lätt överklockad 8600k + 1080ti kommer den inte ha några svårigheter att komma i dem fpsen. Kör man t.ex. cs:go vill man ändå slippa inputlagget och köra utan. Jag hade prioriterat bättre dator framför gsync, men det är väl en smaksak I guess. Tycker också priset för skärmen är kalas med tanke på vad man får.

Den skärmen ba länkade var ju bättre för samma pris? I5 8600 känns inte frsmtids säkert och 1080 ti känns lite overkill för 2k?

Skickades från m.sweclockers.com

Av pannkakaa

@sweisdapro: Okej köper allt förutom ssd, jag har suttit på 250 g ssd i 4 år och sitte alltid med 100 g fritt utrymme? men de är ingen märkbar skillnad på dem då eller?

Av pannkakaa
Av pannkakaa

Ja hade kört på alt 1, bättre processor, mer framtid

Skickades från m.sweclockers.com

Av pannkakaa
Skrivet av Streamdog:

Jag hade hellre tagit en 500gb 850 evo. Du kommer ändå inte märka någon skillnad i snabbhet plus att du får dubbelt så mycket lagringsutrymme för nån hundring mer.

Har kört på 250 g i flera år, alltid blivit över, men man märker inte ens skillnad eller

Skickades från m.sweclockers.com

Av pannkakaa

Köper denna idag, se allt bra ut ? nårra tips på ändringar ?

Är en usel scrub som kan nada om datorer, fungerar detta ihop?

http://www.inet.se/kundvagn/visa/11121281/

Av pannkakaa
Skrivet av Noka:

Tack!

Antar att det är värt att gå upp till DDR4, någon du skulle rekommendera?

Edit: typ denna

https://www.komplett.no/product/891080/datautstyr/pc-komponen...

Skickades från m.sweclockers.com

Varför 1070 för 4500 när du kan få ett 1070 ti för samma pris ?

Av pannkakaa

Känns de inte lite bittert o köpa i5 7600 när den e runt 35 procent sämre än i5 8600 och kostar bara. 200 kr mer?

Jag tänkte köpa en dator men ville ju ha nya i7:an men allt bar ju slut, nu sitter jag här död i ett pubg game med byxorna nere, ännu en gång dödad av lagget.

Annars e ju ryzen ett bra val?

Skickades från m.sweclockers.com

Av pannkakaa
Skrivet av agitax:

för att inte va ot

så har du en dator här med allt i lager för beställning med skärm och mus tangentbord

https://www.prisjakt.nu/list.php?l=3522033&view

vad jag anser vara prisvärt för ca. 22000

plockat för att vad jag skulle köpt om jag var ute efter vad du behöver

4k skärm är helt meningslöst för spel i dagens läge sålänge du inte kör dubbla 1080ti eller bara spelar gamla spel

Okej men vill få den uhop plockad så antingen ifrån webhallen elr inet om du kan kolla, mus o skärm o tangent bord kan kollas på prisjakt, men själva datorn.

Men isåfall vill ja ha en billig dator, 23000 e lite mycket om ja ändå inte kör me 1444 o i5-i7
Ju mer ja kollar om datorer, desto mindre vet ja hur ja ska göra, är som en ond cirkel, ondskan tar aldrig slut!!! Vad ska man köpa, vad e bra till det, nej du kan inte ta em freesync akärm till amd, nej det funkar intww ihop med den fuck it!

Skickades från m.sweclockers.com