Inlägg

Inlägg som DJ-SAAB har skrivit i forumet
Av DJ-SAAB

Inget nämns om Intel går ifrån 14nm till 10nm eller 7nm? Troligtvis bli de ännu en refresh version av 14nm+++++++++++ -_-

Av DJ-SAAB
Skrivet av Dallebull:

Folk väljer Nvidia även om Amd's flaggskepp är dubbelt så snabbt till lägre pris.
Sedan försvarar de det med att det är lite mer minne, bättre på en viss funktion (RT i detta fall men var likadant när Tesselering kom..), svalare, eller att kontrollpanelen/mjukvaran/drivrutiner är "bättre".

Likt så finns det folk som kommer fnysa åt Ryzen 5000 och köpa Intel, även om de är sämre.

Kan inte vara lätt o vara AMD då folk inte ens är intresserade när de anstränger sig, man får väl hoppas att CPU framgångarna lett till att AMD inte alltid ses som den ständiga 2an.

De gör tydligen riktigt ont att se att de går bra för AMD, så de måste hitta ursäkter.

Av DJ-SAAB
Skrivet av ronnylov:

Inga 6700XT eller 6500XT?
Trist att bara dyra kort lanseras.

Jag tro AMD har ett ess i rockärmen även för mellansegmentet också men väljer inte visa upp något just denna gång.

Av DJ-SAAB

Sweclockers måste ju börja med ha två testsystem en för Intel och andra AMD de senaste processorerna numera, för att det ska ens bli en rättvis testbild. Kommer bli mycket jobb med de men värt.

Av DJ-SAAB

När man se AMD körde nyss en test stream på twitch då är de inte långt kvar.

Av DJ-SAAB

Jag förstår varför Rockstar Games jobbar på ett spel mer än 5 år och inte nämner något datum tills dem verkligen känner för att det blir färdigt. CD Projekt Red verka inte fatta det och har bråttom att få ut ett datum när dom inte är 100% säker att de bli färdigt tills dess.

Men som tidigare skrev de kan också va bra för vi kan ju ändå inte köpa nya grafikkort ur 3000 serien och big navi på ingång så de blir ju ändå bra. Men ändå tragiskt från CD Projekt Red.

Men andra sidan så lär det ändå inte komma någon snö i December så om det bli något släpp då så blir de perfekt, utan snö är de ingen jul.

Av DJ-SAAB

2 dagar kvar tiden går så långsamt när man väntar på något man är intresserad av.

Av DJ-SAAB

Jag hoppas detta stämmer, tänk er AMD gör likadant med nvidia som de gjorde mot Intel med Ryzen kom.

Av DJ-SAAB

GRATTIS CAPS-LOCK MÅNGA MÅ HATA DIG OCH EN DEL ÄLSKAR DIG ATT DU FINNS

Av DJ-SAAB

Här i Sverige hade återförsäljarna kunnat inplantera in bankid varje gång man ska gör ett köp, och på den vägen kan man gör det enklare att se hur många t,ex grafikkort har köpts upp typ.

Jag tycker de är bra AMD gå ut med dessa riktlinjer, kommer ju va allt mer vanligare idag och längre fram tyvärr.

Av DJ-SAAB

Jag tycker de är bra med ett psykologiskt försvar, nånting som är viktigt mer och mer idag.

Av DJ-SAAB

Är de så ASUS behandlar sina premiumkunder? D:

Av DJ-SAAB

Rätt bra plan ändå från AMD, har moderkortstillverkare tid i världen med att ser till att få ut stabila BIOS uppdateringar och slipper stressa ut dem.

Av DJ-SAAB

631 score i singeltråd

Av DJ-SAAB
Skrivet av Teddis:

Menar du typ att streamers och influencers får kort? Det är rimligtvis en sjukt liten minoritet jämfört med resten av folket som vill ha. Ja, de lär plocka av ett par kort innan de nått butikshyllan och ge direkt till dessa. Det brukar vara good business att göra så. Sticker kanske i ögat men på det stora hela är det sannolikt inte så det påverkar någons kötid nämnvärt.

Ja exakt typ dom, men när de få ett kort av nvidia så gör de sällan ingenting mer än bara spela på och inget annat händer mer. De känns väldigt fel och oschysst för dem som lagt stora summor för ett kort men sen få vänta.

De skillnad när t,ex linus tech tips eller gamers nexus få ett kort, då berättar de och gör alla typer tester och sånt. Men en streamer de spelar ju bara på precis som du och jag (privatperson).

Visst jag kan förstå de är bra business absolut. Men jag tycker bara sponsor har blivit något smutsigt sett att gå i före i kön, något som utnyttjas rätt mycket idag.

Av DJ-SAAB

Jag inte förstått detta riktigt men tycker de lite lustigt när RTX 3080 & 3090 är slut på lagret i butikshyllor så gå nvidia & sponsrar vissa personer med ett 3000 kort.

Är de "brist" på riktigt i lagret eller nånting ful knep som nvidia gör?

De finns folk som har suttit & väntat från dag ett och inte fått något kort alls. De som verkligen har spenderat för sina egna pengar och så kommer nvidia och smyger in före i kön med sponsor för vissa personer.

Av DJ-SAAB

Om 7 dagar få vi reda på det om Zen 3 eventuellt om de kommer närheten av dessa resultat. Men de ser lovande ut om de stämde.

Av DJ-SAAB

Jag gillar faktiskt denna design, de blev bra tillslut än vad man fick se av betan. Organiserat och ordning på allt. Men mörkt läge hade de kunnat byggas in.

Av DJ-SAAB

Min datorskärm är på 144 Hz, snart ser vi G-Sync och freesync teknik på mobilerna, bara en tidsfråga när vi få se 240 hz.

Av DJ-SAAB

Sluta måste de va så svårt o välja vilken man ska rösta på D: