Inlägg

Inlägg som Maarlow har skrivit i forumet
Av Maarlow

Hej! Det beror ju lite vad du är ute efter 280X är bland det prisvärdaste grafikkortet i dagsläget så det kanske vore nått att kolla på!

Vad gäller nätagg borde du klara dig på runt 500w planerar du att köra crossfire i framtiden kanske det vore en ide att skaffa lite kraftigare (750-850w) så det är ju upp till dig! Vet att Be Quiet / XFX nätagg brukar rekommenderas i forumen!

/ Calle

Av Maarlow

Hej! Det ska inte vara något problem att köra SLI med ditt kort, Det behöver inte stämma överens helt men det kommer köras på det kortet som har det lägst värde... Eftersom du har 1GB idag är det helt onödigt att skaffa ett 2GB kort då det inte kommer köras med 1GB endå.

Jag kör SLI från två olika tillverkare har clockat upp ena kortet för att få samma Mhz på båda.

/ Calle

Av Maarlow

Skulle tagit en Samsung SSD EVO Basic 840 istället för 60kr extra annars tycker jag det ser bra ut! Har en samsung själv och den rekommenderas starkt, kommer upp i mycket fina hastigheter med rapid mode!

Av Maarlow

Rekommenderar Qpad QH-90 från egen erfarenhet, riktigt sköna lurar men bra ljud! 7.1 Lurar är bara virtuellt surround ljud så inte stor skillnad från vanliga lurar... Funkar även bra med Soundblaster ljudkort då jag oxå har ett sånt

http://www.maxfps.se/headsets/qpad/qh-90-closed-gaming-headse...

Av Maarlow

Stödjer grafikkortet endast 3 skärmar kommer det inte gå att sätta den HDMI uttaget, har du möjligtvis HDMI uttag på moderkortet kan man aktivera den integrerade grafiken och köra teven där igenom...

Av Maarlow

Tänkte låna tråden lite...

Har också ett R4:a chassie är det någon som kan rekommendera några bra fläktar som kan ersätta dom 2 inkluderade som jag nu har sitter i fronten ? Dom måste vara helt fyrkantiga så dom passar in i fästena och hellst mörka/svarta 140mm?

Av Maarlow

Maxfart = Rpm som fläkt är gjord för att för att snurra i = Inga problem?

Av Maarlow
Skrivet av waspen123:

DayZ är ju inte exakt vad TS önskar, 7 Days To Die dock kanske! Rust är väl även lite så, men dom ska väl ta bort zombies? :/

Finns även Nether där man har typ HQ och skydda då och då, men inge "bygga" och så än så länge. läggs dock till saker hela tiden

På DayZ modden vet jag att det finns serverar som man kan bygga basar på osv har inte satt mig in i det helt men det ska finnas har jag sett...På Rust har man redan tagit bort alla zombies men tycker endå det är rikigt kul och som sagt "liknande koncept" men väldigt simpelt. 7 Days to Die är väl likanande va TS söker men tycker persoligen inte det är jättekul.

Har testat nether var ett tag sen men då fanns det inte så mycket att göra och va inte så värst kul, men kanske har blivit bättre

Av Maarlow

Hej! Har ett R4:a själv som har både bra luftflöde och är tyst så det rekommenderar starkt! Skulle jag köpa ett chassie i dagsläget skulle jag nog valt NZXT H440W då jag tycker det är sjukt snyggt och verkar vara ett väldigt bra chassie!

http://www.inet.se/produkt/6911797/nzxt-h440w-silent-ultra-sv...

Vad gäller kylare har jag hört mycket bra om Cooler Master Hyper 212 EVO / Noctua NH-U12P SE2 / Dark Rock Pro 3! Så det är upp till en själv vad man tycker är värt att lägga på en kylare... Skulle nog kört på Dark Rock Pro då jag tycker den är den snyggaste av dom!

http://www.inet.se/produkt/5322017/cooler-master-hyper-212-ev...
http://www.inet.se/produkt/5321388/noctua-nh-u12p-se2
http://www.inet.se/produkt/6308840/be-quiet-dark-rock-pro-3

/ Calle

Av Maarlow

Kolla upp Rust/DayZ/7 Days to die, dom har liknande koncept som du letar efter

Av Maarlow

Hade ett liknande problem men det löste sig genom att byta skärmkabel.

Av Maarlow

Jag har ett Qpad QH90 med ett Creavtive ljudkort fungerar prima!

Av Maarlow

Jag har satt allt under "Rendering" på lägsta eller slagit av helt, sen shadows på lägsta.. Vart mycket bättre men kan inte få stadig 60fps i större städer i vilket fall tror faktiska inte det är möjligt i dagsläget.

Av Maarlow

Tycker personligen Marshall Major är väldigt snygga! Äger inga själv men dom verkar vara ganska populära

http://i.imgur.com/vdLLPcS.jpg

Av Maarlow
Skrivet av MetalMinx:

Usch, vad jag känner mig dum. Här går jag och oroar mig, och så är det jag som har gått och kopplat in skärmen i fel port, haha.

Hm, 200:- för en kabel? Kanske bara jag som är snål, men det låter dyrt. Det finns inga billigare alternativ? Den som Eberhart nämnde, t.ex? Bara 85:-. Eller ska man satsa på en dyrare ändå?

Bor du i närheten av Hässelby kan du få en av mig! har redan för många haha

Av Maarlow

Senaste demot jag spelade var nog tekken på PS1, kommer ihåg att jag fick det med någon tidning eller nått, minns att jag satt i flera timmar haha...

Av Maarlow

Det stödjer atx moderkort och har för övrigt sett gallerier här på SC där dom kört CF i just sånt chassie så det är inga problem!

Edit: http://www.sweclockers.com/galleri/11742-htpc-fractal-design-...

Av Maarlow

Har inte spelet själv så kan inte testa men det är ju en beta så det är ju inte rikitgt optimerat ännu troligtvis därför, annars testa en tidigare grafikkortsdrivrutin ?

Av Maarlow
Skrivet av jesusbarnet:

Vem är dum nog att köpa sig in i en beta som utvecklaren tjänar pengar på och testa ett spel för dem för att sedan behöva betala igen när spelet släpps?

Inte jag... Därför jag undrade kollar aldrig innan jag köper spelen haha

Av Maarlow
Skrivet av elklazor:

Gäller det alla spel är väljer speltillverkaren det själv btw ?