Inlägg

Inlägg som Oliviawilde har skrivit i forumet
Av Oliviawilde

Som ovanstående frågade. Öppna eller stängda lurar?

Men om du vill ha förslag så kan jag varmt rekommendera Beyerdynamics T90 som jag själv sitter på. Öppna lurar som, enligt mig, har fantastisk ljudåtergivning!

Av Oliviawilde

Det var mycket intressant att se! Hur fungerar sidan egentligen? Avlyssnar den allt och alla i realtid?

Det känns som det är väldigt mycket data som behöver bearbetas.

Av Oliviawilde

Helt okej ljud i A40 men mikrofonen lider tyvärr av en mycket konstig noise-gate som inte går att stänga av. Konstigt då A40 inte är trådlösa (Trådlösa lurar brukar ha det för att spara batteri).

Jag hade köpt HyperX Cloud! Mycket prisvärda och vad jag har hört ska det vara bra återgivning och byggkvalité på dem!

Av Oliviawilde

Om du skulle få för dig att köpa en "bordsmikrofon" kan man ju alltid hänga upp den i ett stativ med dämpare för att minska upptaget av bakgrundsljud. Så istället för att låta den stå på bordet med hög känslighet kan du placera den närmre munnen m.h.a ett stativ och därmed minska upptaget av oljud (genom att minska känsligheten) från tangentbordsklickande, datorfläktar och dylikt.

Däremot kan det bli rätt jobbigt med ett helt stativ+mikrofon i ansiktet hela tiden. Dessutom kan man inte vara lika rörlig som när man har mikrofonen på bordet eller i headsetet. MEN! Jag skulle vilja påstå att kvalitén med en upphängd kondensatormikrofon är svår att slå

Av Oliviawilde

Åh, jag hoppas verkligen de inte glömmer 120/144 hz stöd den här gången. Black Flag var lite av en besvikelse pga det.

Annars ser jag verkligen fram emot lanseringen! In-game kommer ju antagligen inte se ut som i trailern men ja, man ska ju inte förvänta sig något av Ubisoft...

Av Oliviawilde

Mhmmmm, jag gillar't. Skiljer sig från alla andra stilrena plåtlådor!

Av Oliviawilde

Jag kan konstatera att BF4 har blivit värre nu... Jag hade inga problem innan men nu kraschar det ständigt! Himla tråkigt

Av Oliviawilde

Vore ju kul om Snapchat kunde komma inom en snar framtid...

Av Oliviawilde

Men alltså, jag tycker isåfall att jag borde få betalt av Copyswede eftersom andra har möjlighet att ladda ner min musik från Youtube och lägga det på sin hårddisk. Är det inte så det fungerar....

Av Oliviawilde

Den faktiska och effektiva FPS:en blir väl hälften av frekvensen när man pratar om TV-apparater? Eller är jag helt ute och cyklar här?

Av Oliviawilde
Skrivet av TheSoftMachine:

Installerade launch drivisarna från skivan som kom med kortet, och nu står det GTX 780 i cpuid! Så det verkar fungera!

Ska jag ladda ner dom senaste BETA drivrutinera eller skall jag köra på dessa? verkar inte finns övermånga olik drivrutinsalternativ till kortet och detta är första gånger jag har ett Nvidia kort.

Ladda ner Geforce Experience. Då får du alltid de senaste drivrutinerna!

Av Oliviawilde
Skrivet av TheSoftMachine:

Jag var det, men kikade och det hade jag inte! Har nu uppdatera BIOS till rätt version.

Och datorn startade upp utan fel meddelande när jag stoppade i kortet!

MEN den hittar liksom inte kortet, går jag inte på cpuid så står det bara "standard VGA bildskärmskort"

Jag hade räknat med att den skulle säga åt mig att den hittat ny hårvara osv. Är det nåt som är fel eller behöver jag bara tanka ner drivrutiner?

Jag vet faktiskt inte. Trodde det skulle fixa sig efter att du uppdaterat BIOS. Som sagt, jag hade exakt samma problem som du och med tanke på att vi har samma moderkort så tänkte jag att det var en BIOS uppdatering som krävdes. Men det du nu beskriver känner jag inte igen. Visserligen hade jag förinstallerat drivrutinerna till kortet, så när jag stoppade i det efter BIOS-uppdateringen var det pretty much Plug&Play.

Men ja, ladda ner de nya drivrutinerna till kortet!

Av Oliviawilde
Skrivet av TheSoftMachine:

Jag hade inte gjort det tidigare, men datorn startar som den skall efter uppdatering, fungerar som vanligt, med 780 kortet ute dvs.

Så du är säker på att du har den senaste BIOS-versionen?

Av Oliviawilde
Skrivet av TheSoftMachine:

Du har ju samma CPU+Moderkort som jag! Vilken version uppdaterade du BIOS till?

Om du har G3 (som jag) och inte B3 på ditt moderkort så kan du ladda ner den senaste versionen av bios här: http://www.msi.com/product/mb/Z68A-GD65--G3-.html#/?div=BIOS

Sedan läs instruktionerna för hur man flashar med en USB-sticka här: http://www.msi.com/files/pdf/Bios_update_SOPAll.pdf
Denna är längst upp.

Edit: Läste det du skrivit ovan. Du måste ta uppdateringen som gäller för Ivy Bridge, vilket är v. 25.8. När jag uppdaterade förlorade jag inga funktioner så som möjligheten till OC Genie eller dylikt. Däremot var det lite knepigt (om man inte gjort det tidigare) att få windows att boota, då alla inställningar återställs. Även AHCI-mode på diskarna återgår till IDE vilket resulterar i att du inte kan boota.

Av Oliviawilde

Hade exakt det här problemet när jag uppgraderade till ett 780. Det löses endast genom flashing av bios. Du måste alltså uppdatera det. Det räcker inte bara med att använda MSI:s egna Live Update.

Av Oliviawilde

Hade nog lagt några extra slantar på ett bättre nätaggregat.

Av Oliviawilde
Skrivet av Mansion:

Sen då? Blev det liv i den eller frös den bara? Jag är själv där nu och har varit de senaste 5 min.

Mvh. Mansion

oh, glömde helt bort att uppdatera inlägget! Ja, det gick bra tillslut. tog väl 30 min för det hela.

Av Oliviawilde

Fick min idag på en gul Lumia från tele2. Fast på 100% "Förbereder för att installera" i 10 min... Suck...

Av Oliviawilde

Det första jag tänkte var att din PSU inte räckte till, MEN så såg jag att det var en 1000W strömförsörjning. Har själv haft det här problemet och det var för länge sedan när jag klockade ett MSI N460 GTX för högt.

Så därför tror jag också på att det är ett defekt grafikkort!

Av Oliviawilde
Skrivet av Oneone:

cool, vad är det för ikoner för spelen?

En del är från Oblytiles sammarbetpartners sida och andra är självgjorda!