Inlägg

Inlägg som Felparkerad har skrivit i forumet
Av Felparkerad

Riktigt segt att dom tog bort 3,5mm-uttaget. För mig blir det nog en 6S+ 64GB som går ner i pris och har kvar 3,5mm. Tycker att Apple börjar tappa lite, så det kanske blir en Android. I övrigt så är jag också lite besviken över att batteritiden knappt förbättrades i 7:an.

Av Felparkerad

Jag väntade med att köpa Battlefield 4 två veckor, det kostade 220 kronor på Elgiganten. Efter ha upplevt BF3 och BF4 vid launch så kommer jag vänta i år igen på iallafall 2 eller 3 patcher som fixar de mest akuta buggarna.

Av Felparkerad

Det är en iPhone 6S (silver)

Av Felparkerad

Skulle inte påstå att iPhone har dålig kvalitet, inte Galaxy S7 heller för den delen. Har du fler krav som till exempel storlek, support, kamera, OS? Finns väldigt många alternativ i den prisklassen.

Edit: Såg att du la till en omröstning.

Av Felparkerad

Har en 5S med 8.3 jailbreakad, är det värt att uppgradera till 9.3.3 och jailbreaka? Just nu upplever jag inget stutter, är rädd att nyare versioner av iOS slöar ner enheten.

Av Felparkerad
Skrivet av KungFredda:

Berätta gärna mer om dessa baconmackor, hur du tillagar dem, ingredienser osv

Själv försöker jag alltid ha tjipps hemma, 30g per vecka får konsumeras.

Jag har lite olika varianter, men mina vanligaste när jag inte vill vänta så länge på ungen är att steka bröd, vanligt "toastbröd", steka bacon och ägg. Salt behövs inte men peppar är viktigt. Vill man göra det mer saftigt kan du lägga på tomat också. Alternativet är en ciabatta i ugnen med bacon, smält ost och tomat. Experimentera dig fram, finns många varianter och alla blir bra med bacon

Av Felparkerad

Bacon, så man kan fixa baconmackor på kvällen

Av Felparkerad

Jag hade slagit till på en Mini Cooper 1995kr/månaden + försäkring som Mini har, den kostar 345 om jag inte minns fel, oavsett ålder. Passar utmärkt som stadsbil när du ska parkera å dylikt.

Av Felparkerad

Använd 2-steg-verifiering på så många tjänster du kan. Även om indierna får tag i ditt lösenord så är det svårt för dem att se en kod på din mobiltelefon.

Av Felparkerad
Skrivet av Mr Mr:

100% gubbar och 0 % damer son styr över kommande 5g-nätet. Känns inte oväntat av någon anledning...

Och vilka konsekvenser får det? Att kvinnor inte får använda 5G? Jag personligen tror nog att produkter utvecklas bäst om man låter bli med nepotism/kvotering.

OnTopic:

http://cdn.sweclockers.com/artikel/bild/41189?l=eyJyZXNvdXJjZSI6...

"1000x mobile data volumes" Tvivlar på att operatörerna kommer ge oss konsumenter 1000x mer data. Iallafall kul att tekniken utvecklas

Av Felparkerad

http://puu.sh/mUvOO/4c42bf7f99.png För er som inte kommer in på sidan, funkar utmärkt för mig, kommer köpa upp allting nu

Av Felparkerad

9 produkter på rean, det var snålt

Av Felparkerad
Skrivet av Tompanhuhu:

Varför behövs det ens en diskussion?
Det är dina pengar, lägg dem på vad du vill och skit i vad andra säger..

Jag känner lite detsamma, man köper väl ändå efter sitt behov? Jag spelar mycket så jag skulle aldrig välja en Mac. Dock så hade jag en Macbook i skolan och jag måste erkänna att den var riktig fin och det osade kvalitet om den. Om man är kluven vad man ska välja, prova, låna eller fråga personer som har använt båda plattformarna

Av Felparkerad
Citat:

– Att strypa internet och den fria kommunikationen är naturligtvis fel väg att gå. Går förslaget igenom kommer dessutom en rad nya önskemål om nya ”oönskade” företeelser som ska censureras bort från medborgarna. Ingen seriös politiker borde ens komma på den tanken.

Tur att vi har seriösa politiker då

/s

Av Felparkerad

Som ni kanske har märkt så har det varit snökaos, så alla bussarna är inställda. Jag har panik hela morgonen över hur jag ska ta mig till jobbet. Plötsligt, så ringer arbetsledaren och säger att jag får vara ledig idag Livet är underbart

Av Felparkerad
Skrivet av 13ers3rk:

Min kompis hade samma problem, visade sig sedan att han körde mikrofonen på stereo-mix.

Var hittar jag stereo mix?

Av Felparkerad
Skrivet av [sic]:

Sitter på en 4S och den är faktiskt funktionell, bättre än innan (8.x).

Hur lång tid kan man tänkas vänta innan jailbreak släpps, är helt borta på ios?
Och finns det nåt tangentbord med symboler på första sidan dvs långtryckssymboler?
Provade swiftkey som är en favorit till android men den har bara ett fåtal symboler, inga siffror och vanliga tecken.

Det finns jailbreak för iOS 9 - 9.0.2 http://en.pangu.io/

Av Felparkerad

Jag som håller på att övningsköra just nu, känns onödigt när självkörande bilar är nära

Av Felparkerad

Eftersom ni inte tänker flytta så är det nog lika bra att dra in fiber redan nu. Sen vet vi inte hur din ekonomi ser ut, för 20 000kr är rätt så mycket pengar för de flesta.

Av Felparkerad

Hemligheten med dagens spel är att inte pre-ordra, vänta några veckor, kolla reviews, läs på forum och kolla hur spelet funkar. BF4 var trasigt vid release, men jag väntade 1 månad och spelet var mer stabilt. Jag är nöjd med dagens Battlefield men helst skulle jag ha WW2, Kalla kriget eller liknande. Förmodligen kommer Battlefield 5 följa samma spår som tidigare 3 och 4 eftersom de är lyckade spel.