Inlägg

Inlägg som MatzoN har skrivit i forumet
Av MatzoN

Någon mer som har problem med att komma åt netflix genom ps3? Fungerar genom min ipad men på ps3:an får jag problemkod "nw-4-7" (anslutningsproblem till netflix server 3)

Av MatzoN

Haha givetvis kan man undvara lite tid till sin PC trots man har kids men det känns mest som att den bara står och tappar sitt värde tackar för prisbilden, var där i krokarna jag trodde på!

Av MatzoN
Skrivet av Subdubwise:

Det är inget måste. Det finns metoder som endast kräver att du laddar ner ett program, fixar över det på ett USB-minne och sedan väljer att starta din datorn från det USB-minnet.

Det beskrivs i den här videon:

http://www.youtube.com/watch?v=udxNL6sCuDQ

Huruvida den metoden fungerar eller inte, som han använder för att säkerställa att datan försvinner, känner jag inte till.

Tackar ska kolla upp detta!

Av MatzoN

Nej jag misstänker att jag kommer behöva installera om Windows på en vanlig hårddisk för att kunna rensa helt rent på SSD:n, lite omständligt dock

Av MatzoN

Vad får jag för min dator?

Då jag har blivit familjefar så har jag allt mindre tid vid min älskade PC så jag tänkte kolla med er vad jag kan tänkas få för den!

Spec:
Core i5 2500k
XFX radeon 6870 1GB x 2 (crossfire)
ASUS P8P67 Pro
Corsair Vengeance 8GB
Corsair HX750W PSU
Noctua NH-U9B kylare
Cooler Master chassi
80Gb intel SSD
500Gb HDD

Edit: +Win 7 home premium

Av MatzoN
Skrivet av Subdubwise:

I och med att tekniken bakom en SSD är såpass annorlunda gentemot en vanlig hårddisk så känns det som att det bör vara ganska annorlunda metoder som används för SSD-enheter. Dock kan man ju inte bara radera innehållet på SSD-enheten och känna sig säker, för sakerna raderas ju ändå inte "på riktigt" förrän de skrivs över med någonting nytt. Så att radera allting på din SSD, och sedan skriva över det en gång med hjälp av valfritt program, bör göra att du kan känna dig säker.

Tackar Subdubwise! Har du nått tips på ett sådant program?

Av MatzoN

Rensa SSD?

Tjo!
Det är så att jag funderar på att sälja min stationära PC, i vilken jag har en SSD i. Räcker en sedvanlig snabb-formatering vid ominstallation av Windows för att få bort "känslig data"? dvs. lösenord osv.? På en vanlig HDD så har jag hört talas om active@killdisk, men antar att det programmet inte fungerar med SSD?

/Mvh Mats

Av MatzoN

September 12, 2003 Tiden går fort uppenbarligen

Av MatzoN

Ålder: 26
Plattform: PC PS3
Spelar: Diablo 3 och Black Mesa

Av MatzoN

Råkade ut för en liknande incident i ett parkeringshus för ett par år sedan. hade självrisk på 3000:- men med lite hjälp av trafikskadeföreningen blev det runt 2000:- har jag för mig, lite omständigt tyvärr då man måste in till polisen och skriva rapport och skicka in papper osv.... FÖR ATT NÅGON TATTARJ*VEL inte har vett för att stå för vad han/hon gjort.

Av MatzoN

Och vad kan denna leksak kosta? tråkigt om den får lika högt pris som 4:an hade vid lansering.

Av MatzoN
Skrivet av twit:

Det du plockat upp ja. Ingenting som ligger på marken etc.

Bra Då slipper jag gråta mig till söms inatt

Av MatzoN

brukar saker man hittat under sin spelomgång finnas kvar om det blir error såhär?

Av MatzoN

Inte sant förfan...

Av MatzoN

Så var det dags igen...

Av MatzoN

jäklar så dom har sabbat skill-tree, runorna och statpoints... själva gameplay är suveränt dock, även om grafiken och fienderna är larvigt gjorda.

Av MatzoN
Av MatzoN

Inte förvånande, här i västerås gapar sibas affär tomt varje gång jag besöker varuhuset, och har sällan några konkurrenskraftiga priser.

Av MatzoN

Är ganska förvånad över hur fysiska spelbutiker kan överleva, med överpriser utan dess like. Och som du säger så är det sällan man söker service på ett sådant ställe, kan dock tänka mig att småbarnsfamiljer föredrar fysiska butiker med råd om spel.

Av MatzoN
Skrivet av Fr1dd:

Inte för att vara dryg men Emil B har själv skrivit att det kan handla om saker som t.ex juicepaket i första inlägget :).

On topic:

Köpte mig en RB Gripper 210 lbs.

Lite kvar men det skall vi nog ordna :D. Det var dessutom jobbigt att fota samtidigt :).

Är dessa likvärdiga med captains of crush? i storlek osv.?