Inlägg

Inlägg som SanyaIV har skrivit i forumet
Av SanyaIV

Har haft mina HE-400i i några år nu och jag skulle väl säga att jag älskar ljudet i dem, förutom den tunna basen. Inget jag direkt tänkt på under dessa år, fram till att jag skaffade Sennheiser CX400 BT TW till mobilen och fick höra lite mer bas. Så nu letar jag efter något som i princip har klarheten i HE-400i men mera tillfredsställande bas? Några tips? Kan förtydliga att det jag gillar med HE-400i är att i princip alla ljud är så klara, det går att särskilja instrument från varandra, de låter i princip som sina egna delar av ljudet istället för ihoppsmetat med alla andra ljud, om man kan säga så? Kan inte lingot. Hittills är det något jag upplevt som motsägelser, antingen har man bas eller klarhet, men min erfarenhet är ju begränsad. Hade tidigare HD650 som nog hade mer bas men som inte var alls lika klar i alla andra ljud som mina HE-400i.

Av SanyaIV
Skrivet av griid:

De har jag missat, vilka arkadspel?

Jag tror att de finns på några olika ställen men ett exempel är (potentiella spoilers)

Den delen av spelet när man är med Panam ute vid en övergiven stad för att sätta upp en fälla för några som har hennes bil, när man måste sätta igång elen och slåss mot de som kommer. I detta område har en byggnad massa med arkadmaskiner som jag blev smått besviken att man inte kunde spela på.

Dold text
Av SanyaIV

Kanske inte enkelt och smidigt men du skulle kunna sätta upp en virtuell masking som du kör VPN och webbläsare i, då funkar VPN för allting i den virtuella maskinen medan värddatorn fortsätter utan VPN. Om det finns bättre lösningar vet jag inte men det var det jag kom på.

Av SanyaIV

Min pappa har en Moser 1901 som jag använder, fungerar fantastiskt bra. Så mycket bättre än alla andra maskiner jag testat, det är i princip en helt annan klass. När det blir till att flytta så kommer jag nog skaffa en liknande.

Av SanyaIV
Av SanyaIV
Citat:

Fixed an issue where dodging right after the Kerenzikov cyberware effect ended resulted in pushing V a great distance forward.

Whelp, där försvann ett av de roligaste sätten att ta sig runt i världen och utforska den.

Av SanyaIV

När jag själv började göra spel i Unreal Engine så började jag med att göra prototyper i Blueprint och sedan skriva om det i C++. Enklare saker som bara behöver en eller två noder kan också passa bra i blueprints. Men många gånger blandar jag C++ och blueprint, C++ för själva logiken men att allt sätts upp i blueprint till exempel.

Av SanyaIV

3 interna SSDs och 3 externa HDDs formfaktor portabel.

Av SanyaIV
Skrivet av Jonas79:

Använde du verkligen säkerhetsdosan som inloggning för detta jag påpekar i mitt inlägg att man måste byta inloggning till denna och mata in koden via dosan

Nej, bytte aldrig till dosan, vet inte ens vart jag har min. Helt enkelt mobilt bankid på gamla mobilen för att logga in på datorn och utfärda nytt bankid till nya mobilen.

Av SanyaIV
Skrivet av Jonas79:

Jag tog bort bankid appen & Gms tjänster igår på min Huawei P40 pro & när jag installerade Swedbank & Bankid på telefon sa den att jag var tvungen att ha giltigt bankid på telefon.

För att få igång detta igen behövde jag använda säkerhetsdosan & starta ett mobilt bankid i Swedbank appen & alltid varit så när jag behövt få igång mobilt bankid på telefon.

Så hos Swedbank är det så fortfarande & som du säger känns detta tryggt att detta är krav för blir ett bättre skydd mot mig som kund.

Jag skaffade en ny mobil igår, också Swedbank. Jag kunde inte sätta upp Mobilt BankID direkt på nya, det jag gjorde var helt enkelt att logga in på Swedbank på datorn, med mobilt BankID på gamla mobilen, och beställde nytt BankID och aktiverade det på nya mobilen. Kanske kräver att man aktiverar utökad mobilt BankID eller vad det nu heter, där man får göra mer saker med BankID, har den funktionen aktiverad sedan tidigare.

Av SanyaIV
Skrivet av Swe_downhill:

Satt o skrev ett långt meddelande om 4000 och 7000 medan du skrev ovan.. Läs gärna ikapp om det kan vara till hjälp i ditt beslut 🙂.

Absolut, uppskattas och ska kolla in 7000 nu också.

Av SanyaIV

Tack för alla kommentarer angående Malmstolen 4000. Har nog bestämt mig för att skaffa just den nu, även om jag ska försöka stå så mycket som möjligt när jag jobbar så kommer jag ju ändå sitta en hel del efter jobbet och på helgerna så det kommer nog bli en bra investering, men det får nog vänta ett tag tills ekonomin finns där. Frågan är bara om det är värt att köpa en ny eller om begagnade funkar minst lika bra. Problemet med begagnat är ju att det antagligen inte finns någon garanti om man skulle behöva det.

Av SanyaIV

Har tidigare kollat på en Herman Miller Aeron men har svårt att motivera en sådan prislapp. Jag har nu också skaffat ett sitt/stå bord så tanken är att stå större delen av arbetsdagen, frågan är då om det behövs en top-of-the-line kontorsstol som HM Aeron då eller om man kan komma undan med billigare modeller, tänker typ IKEA Järvfjället alternativt begagnad Malmstolen 4000. Har förövrigt inte kunnat hitta många användarkommentarer om Malmstolen 4000, mest bara sälj från random företag som säljer stolen. Är det förövrigt något man bör tänka på när man köper begagnad stol på distans?

Jag har annars kollat på en ny Malmstolen 4000 men även den svider rejält i plånboken, speciellt då min plan är att sitta så lite som möjligt.

Av SanyaIV

Går säkert att gå runt, i värsta fall med äldre drivrutiner, om det inte är så att det inte finns äldre drivrutiner som funkar över huvud taget med detta kort. Hur som så går det som sagt säkert att gå runt på något sätt, where there's a will there's a way.

Av SanyaIV
Skrivet av Galaxfararen:

Skrivet av Shimonu
Du säger att när jag läser in bokval så finns det 2 inläsningar, Jag har tagit och testat lite runt inläsningarna men har bara tagit bort 32 från int32tryparse men samma problem är kvar och kan inte förstå något annat som är fel med just den delen.

Vad gör du med boktyp?

Av SanyaIV

Du får nog vara mer tydlig i vad du menar. Menar du att efter du lagt in några böcker och sedan skriver in 2 för att lista böckerna så skriver den inte ut något? Eller menar du att du inte hittar en lista med böckerna i en fil någonstans? Just nu sparar du bara böckerna i minnet, så när programmet avslutas försvinner böckerna. För att spara böckerna mer permanent måste du skriva dem till en fil (eller databas).

Har inte direkt läst igenom koden för fel då jag inte förstod frågeställningen.

Av SanyaIV

Har själv fått den koden rätt ofta när jag överklockat över vad min processor klarar antigen i Hz eller volt. Du har ingen överklockning som kan spöka? Sedan är jag inte insatt nog för att veta vad annat kan orsaka det felmeddelandet så där får någon annan flika in.

Av SanyaIV

Hur fungerar det med webbsidor som uppdateras ofta? Typ Sweclockers forum? Och hur fungerare det med databaser och inloggning etc?

Av SanyaIV
Skrivet av SanyaIV:

PSA: Under beställningen finns det möjlighet att välja ombud. Det lägger detta ombud som leveransadress, tar bort ditt telefonnummer, och PostNord levererar till annat ombud i alla fall. Så antar att det ombudet jag ville ha kommer få pappersavi för mitt paket? Sämsta system jag sett faktiskt. Sitter i telefonkö till PostNord just nu, bara plats ~170 i kön, antar att det inte kommer gå att lösa eftersom att mitt telefonnummer inte står på eller något, ända koppling jag har är att jag har spårningsnummret.

Kön tog väl inte allt för lång tid men PostNord kunde inte göra något. Tydligen ett känt problem men måste kontakta Amazon för att lösa det, som jag misstänkte. Får se om Amazon kan fixa det eller om den helt enkelt får ligga och gå i retur.

Edit: Chattade med Amazon, de menar att det ska gå att hämta ut med spårningsnummer, ifrågasätter detta då PostNord brukar vara hårda med att dessa typer av nummer inte gäller för att hämta ut paket. Hur som så ska de kontakta PostNord imorgon för att ändra mottagare och återkomma via mejl. Vi får väl se vad som händer.

Av SanyaIV

PSA: Under beställningen finns det möjlighet att välja ombud. Det lägger detta ombud som leveransadress, tar bort ditt telefonnummer, och PostNord levererar till annat ombud i alla fall. Så antar att det ombudet jag ville ha kommer få pappersavi för mitt paket? Sämsta system jag sett faktiskt. Sitter i telefonkö till PostNord just nu, bara plats ~170 i kön, antar att det inte kommer gå att lösa eftersom att mitt telefonnummer inte står på eller något, ända koppling jag har är att jag har spårningsnummret.