Inlägg

Inlägg som Sneaky_rhino har skrivit i forumet
Av Sneaky_rhino

synd att nästan alla andra företag drog samma skämt

Av Sneaky_rhino
Skrivet av n3crosis:

Nej det fungerar fortfarande med vissa VPN tjänster.

yes! PIA fungerar här, op kan vara värt att testa Privateinternetaccess killswitch,dnsleaks,autostart,osv

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Vangen:

Är musen revolution från den jag använder en Rival 300?

undrar samma, kanske värt att uppgradera?

Av Sneaky_rhino

@SCORPIUS: om du menar bilden som swec använder så ja, annars är spelet rätt snyggt ingame på max

Av Sneaky_rhino

skall bli roligt och se vilka nya buggar och sidoeffekter som kommer med de här biosen

Av Sneaky_rhino
Av Sneaky_rhino

inte så att du får gå in på skärminställningarna och dra up upplösningen för tv'n?

Av Sneaky_rhino
Skrivet av izzhawk1:

Hej, jag har köpt en https://www.komplett.se/product/912136/datorutrustning/pc-kom...

Det är utan windows 10 till, och det står att jag behöver windows 10. Jag undrar om vanlig windows 10 home för 500kr är det jag bör ha? Eller kan någon länka något som kommer fungera. Aldrig köpt ett OS själv. Tack för hjälp

https://www.kinguin.net/se/category/22175/windows-10-home-oem... glöm inte att klicka i kundskydd så skall det inte vara några problem, annars får du en ny key/pengarna på direkten via support! och då har du 250kr över till något nytt spel på black friday!

Av Sneaky_rhino

synd att spelet inte är så roligt dock enl mig

hoppas någon här får nytta av det iaf

Av Sneaky_rhino

@Squallie:
Japp utan preload, dåligt av EA.

Av Sneaky_rhino
Skrivet av davvarn:

Kan man på något sätt kräva pengarna tillbaka på ett sådant skitspel som DayZ som fortfarande efter flera år är Early Access?!

undrar samma sak.

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Syyynd:

@Sneaky_rhino:
Så vi är överens om att det är randoms(slumpmässiga personer tydligen mellan ~4-8k mmr som var närvarande vid TI som besegrade AIt inom en högst begränsad version av DotA(nämligen 1v1), de vann genom att utnyttja att det just är en bot och därmed inte besitter intelligens likt människor). Förstår inte riktigt vad du ville komma fram till?

såklart du kan vinna mot botten om du drar en cheese vinnst som botten aldrig tidigare har mött då den inte vet hur den skulle svara tex som en vanlig spelare i den situationen. men om den får analysera gamet så kommer ju du antagligen inte kunna dra samma trick igen?

som tex: sumail outlanade botten 1 game och nästa game visste ju botten vad sumail skulle göra i den situationen och kunde anpassa sig? lite därför dom ville att folks skulle försöka slå deras bot med tricks/cheese osv så botten blir bättre.

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Syyynd:

@Sneaky_rhino:
Kan du namnge de 50 personerna, för om inte så förblir termen randoms lika väl placerad på dem som att kalla Dendi en världsmästare.

Exakt det jag sa, extremt begränsade parametrar, direkt komplexiteten ökar så failar AIt. När de tar det till 5v5 så kommer komplexiteten att öka exponentiellt, folk snackar som att resultatet av uppvisningen påvisar att skynet är på ingång, men det är sådan överdrift och rena drömmar. Det intressantaste är hur AIt kom fram till resultatet, inte hur väl resultatet kan jämföras mot en människa.

lite svårt att namnge personerna då TI hade flera tusen besökare men enlg reddit/twitter om hela grejen så var dom flesta runt 8k~ mmr/trollade botten igenom att göra random saker som fick den att "gå sönder".

https://twitter.com/elonmusk/status/896163163581825025

https://twitter.com/riningear/status/896297256550252545

https://www.reddit.com/r/DotA2/comments/6t8qvs/openai_bots_we...

sedan så skulle jag inte kalla dendi en världmästare då han vann international 1 (cirka 20 heroes?) har inte varit så jätte relevant i pro scenen sedan ti4. Det var därför jag nämnde att Sumail vann mot botten i standard 1v1 innan botten fick scriptad hardcode blocking av creeps.

https://twitter.com/Phillip_Aram/status/896162260455800832?re...

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Syyynd:

Besegrade en världsmästare men å andra sidan tog det inte särskilt lång tid för 50 randoms att besegra AIt efter uppvisningen.
Ännu är det långt kvar innan ett AI kan mäta sig med den mänskliga hjärnan vid komplex improvisation, deras mål att ta det från de extremt begränsade parametrarna i denna uppvisning till framtida 5v5 skulle jag bli väldigt imponerad om de lyckades utföra med framgångsrika resultat inom enbart ett år.

"50 randoms"

då alla pro spelare höll sig strikt till 1v1 rules och standard 1v1 play(sumail slog botten 1gång men sedan lärde den sig av misstaget och sumail förlorade 0-10)

alla dom som klarade av att slå botten var över 8000 mmr, månge igenom att smoke lvl1 tp shrine spring up bakom enemy tower och döda botten/aggroa creepsen så att dina creeps slår på tornet och igenom det cheesa en victory pga tower damage.

en del igenom att dropa items då botten försökte plocka up dem och dog från rightclicks.

i 1v1 är det 2kills eller 1torn som ger dig en vinnst och botten har bara lärt sig hur man spelar standard 1v1 mid utan cheese och troll.

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Gaghammer:

Jo tack. Men , kanske bättre än inget. Vad vet jag.

är det inte league matcher/premium queue som har anti cheat normalt?

Av Sneaky_rhino
Skrivet av GuuFi:

Det finns P2P som fungerar, sen finns det Bungivisions P2P

Finns ett skäl till att folk inte gillar det eller är skeptiska, finns mer negativt att säga om det än positivt, om man nu inte räknar med att man oftast kan ansluta och avsluta ett spel som positivt.

gillar inte p2p i blizzard games för folk hittar alltid något nytt sett att få din ip, senaste var ju VoIP i launchern.... sedan är du ju offline hela tiden när du spelar arena/Rbgs...

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Kethsi:

ser fantastiskt ut tycker jag, hoppas bara det inte blir ett tomt skal till spel för att sen fyllas på med 400 dlcs..

om det får bra reviews så kanske det här blir första gången jag köper spelet till fullt pris o inte väntar på prissänkning tråkigt att det inte kommer till steam då jag alltid har steam öppet men inte battlenet. first world problems..

dlcs blir det nog inte men kan tänka mig expansion packs likt wow.

Av Sneaky_rhino
Skrivet av happydoggo:

Hej.

Min dator har börjat ge mig shockstötar. Detta händer om jag har kopplat in något på baksidan av datorn, och det verkar hända efter att jag har spelat in en video på datorn när jag kör spel.

Detta har inte hänt tidigare vad jag minns. De fall jag kan komma på har jag ibland kanske känt någonting som sticker på benet när jag haft ena benet uppe på chassit. Stickkänslan var såpass subtil så jag antog att det var hårstrån eller liknande som fastnade på chassit, och medan jag skriver nu är jag faktiskt osäker på om det var mycket subtila stötar eller hårstrån som fastnat.

För kanske 2 veckor sedan har chassit börjat ge ganska rejäla stötar. Detta verkar hända om jag belastat datorn med inspelning som nämnt tidigare, och shocken förs över från min dator till själva inspelningsmicken. Datorn avger alltså inte stötar hela tiden, utan det har uppstått 3 gånger (som jag märkt). De två första gångerna antog jag att sladden till min inspelningsmick var konstig. Så jag testade koppla in den på framsidan av datorn istället, och har sedan dess inte fått några fler stötar. Men nu när jag precis skulle stänga av datorn, så kände jag på chassit och fick en ganska rejäl stöt igen! Så det verkar vara något inom datorn. Jag vet inte varför jag inte reagerat på det här förrän nu, men när jag märkte att själva datorn gav mig en rejäl stöt då kändes det mer oroväckande.

De förändringar jag gjort i min dator är att jag kopplade in en ny mekanisk hårddisk för just ca 2 veckor sedan. Tror ni att jag har råkat förstöra en sladd som är kopplad till nätagget eller liknande? Jag kan inte minnas att jag fått stötar av mina tidigare datorer, och dessa har varit kopplade till samma uttag.

För att klargöra, det är ingen såndär vanlig stöt jag får. Om jag håller handen över chassit så får jag den där konstiga känslan av ett osynligt moln. Detta sker inte hela tiden, exempelvis nu så ger chassit inga stötar ifrån sig.

Datorspecs (för säkerhetsskull om någon behöver info om det):
Crucial DDR4 2133MHz 16GB
Geforce GTX 1060 3GB
i7-6700k @ 4 Ghz
Corsair CX500, 500W PSU
ASUS Z170 PRO GAMING, Socket-1151 (Moderkort)

Har två st SSD, och en WD Black 2TB som jag spelar in på.

dåligt nätagg?(om du kan så testa med ett annat) sånt som du beskriver låter livsfarligt.

Av Sneaky_rhino
Skrivet av Gambit_2K:

@Skyshipper:

1. De har satt en multipel upplåst CPU på ett B150 moderkort inte har möjlighet att överklocka. Stödjer inte heller SLi ifall man skulle vilja köra 2 kort i framtiden. såg nu att det inte ens var en 7700K....

2. 2133 MHz minne, jag anser själv att man minst bör köra 3200 och uppåt.

3. De använder en 256 SATA SSD, en M.2 hade varit nice för en daator i denna prisklassen.

4. 1 TB vanlig hårddisk lagring?!?!?!?! Det är inget numera, de kunde lika gärna skippat denna.

5. Ingen aning om hur tyst eller effektiv kylaren är på GTX 1080 kortet. Eller CPU och PSU för den delen.

6. Ingen USB 3.1 som så gott som alla moderkort har idag.

7. Nån USB-C hade varit nice.

8. DVD brännare år 2017.....

9. Lådan är ful som stryk (smaken är delad).

m.2 + sli fungerar inte så jätte bra

Av Sneaky_rhino
Skrivet av BlåBävern:

Jag skrev att min router inte kunde ta emot ett enda paket av data.

?