Inlägg

Inlägg som Kriddezor har skrivit i forumet
Av Kriddezor
Skrivet av Miicheal:

Hittade ingen så jag startade än svensk Xbox one klan

http://www.bungie.net/en/Clan/Detail/208925

Bara att joina!

Trevligt, går med senare ikväll.

Av Kriddezor

De drivrutinerna som följer med på CD är oftast utdaterat så det bästa är att du ladda ner dem från tillverkarens hemsida som nämns ovan.

Av Kriddezor

Du ska aldrig damsuga i en dator, använd tryckluft istället.

Går att köpa lite varsom t.ex. http://www.misco.se/product/product.aspx?P_ItemId=143851

Av Kriddezor

Beror på om grafikkortet har pixel shader 3.0 annars så tror jag de inte går

Av Kriddezor

Det du behöver är ett "capture card". Själv har jag en Roxio Game Capture HD och den funkar bra till att filma gameplay på Xbox360.

Av Kriddezor

Quake 3
Diablo 2
CS 1.6
Super Smash Bros WII
Halo

Av Kriddezor

Hah de bör inte ha fungerat

Av Kriddezor

Ghosts har runt 2000 spelare på mutliplayer, prestandan är väl lite bättre än vad den var innan då de har sänkt så att du kan lira med 4gb istället för 6gb. Ghosts tar ca 78 gigabyte på hårddisken med både SP och MP. Har bara MP installerat så är inte helt säker om 78gig stämmer.

Av Kriddezor

Hej! Det du behöver är mer minne och större hårddisk om du behöver. I3 eller I5 är inte så stor roll när det kommer till Laptops. Finns många nu på CDON inför skolan.

http://cdon.se/hemelektronik/asus/asus-f550lav-xo815h-i3-4010...

Sådan dator har jag själv beställt då jag ska plugga programmering samt servrar så kommer att hålla på lite i Virtualbox samt C# etc etc.

Av Kriddezor

Har kört mATX en längre tid nu och tycker det fungerar bra, har inte kört någon SLI/CF så det är väl de ända som saknas på ett mATX kort.

Av Kriddezor

Har också detta problem, enda är att det kommer fram du måste få "5 av denna sak" för att gå upp i rank

Av Kriddezor

Intel HD Graphics 4000 menas att du försöker spela på ditt interna grafikkort, testa sätt i din skärmkabel i grafikkortet istället för att sätta in de i moderkortet. Om du har kabeln kopplad i grafikkortet så går du in i bios och stänger av det interna grafikkortet.

Av Kriddezor

Kolla så att ATX kontakterna sitter i brukar vara en 24 pin o en 8/4 pin. Sen får du kolla om du har distanser under moderkortet om du inte har det så kan du ha kortslutit allt i din dator. 1000W för den datorn är lite mycket.

Av Kriddezor

Låter som något virus som startar upp då du kan stänga av de med Alt+F4 allt annat verkar skumt testa kolla runt i temp osv o se om du kan hitta något lurt.

Av Kriddezor

Min kompis har ett liknande problem, hans bild scrollar upp o ner i både webbläsare och i utforskaren. Trodde det var något virus först men sen installerade vi om den o de slutade "scrolla" sen när jag installera driver till grafikkortet så hände det samma sak igen o sen sket vi i de.

EDIT: det är ett nvidia han har.

Av Kriddezor

Förmodligen glapp i kontakten

Av Kriddezor

Farcry 4 och Call of duty Advanced Warfare

Av Kriddezor
Skrivet av Fltoig:

Jag kommer inte in på twitter eller reddit. Telia.

Uhm, jag kommer inte heller åt http://www.downforeveryoneorjustme.com
Frågan är då hur jag kollar om det bara är för mig den inte fungerar? xD

Den sidan funkar inte för mig heller.

Av Kriddezor

Har problem också... satt o spela blev kickad o nu kommer jag inte in på steam, skype osv. Kan surfa facebook, youtube och sweclockers men inte mer. Har Telia.

Av Kriddezor

Jag har en minecraft server på min stationära dator(signatur) o minecraft servern använder ca 100 mb ram och då är vi 3 stycken som spelar och har inga plugins. Så det behövs inte en sån värsting server eller dator för att kunna hosta en server. Med en bra cpu och 2 gb ram för servern så kommer det nog gå utmärkt att köra 10 spelare på servern.