Inlägg

Inlägg som Pl4yGround har skrivit i forumet
Av Pl4yGround

@Mindfighter: Jag är sjukligt nöjd med min L12 dock. Kör 92mm-fläkten på fullflås och sen är ju faktiskt förhållandevis tyst iom att den siddan innanför kylfläsen. Det är klart, jag hade inte blivit ledsen om det kom en svart variant med Louqe-loggan någonstans.

Av Pl4yGround
Skrivet av Mindfighter:

Kan vi få en bättre strömknapp att köpa också?

Jag har faktiskt inte problem med min så jag tar nog hellre risern.

Skrivet av kniven:

Sa det något om pris?

Inlägget finns att läsa på deras twitter samt facebook men jag hittade tyvärr ingen prisinformation.

Av Pl4yGround

Hittade inte att det informerats om tidigare men Louqe gick ut häromdagen med att man kommer kunna köpa en Gen4-riser löst i samband med att dom lanserar MK3.
"Hey everyone! We are thrilled to announce a new COBALT Gen4+ riser cable that will be an essential part of the forthcoming Mk3 case and will also be available for separate purchase."

Av Pl4yGround

Vi får hoppas att det inte är för stora förändringar/förbättringar så jag behöver köpa en ny L12. Eller jo, vi hoppas på det.

Av Pl4yGround

Jag ser verkligen inte diskussionsvärdet i detta. En bättre vinkel hade varit något i stil med, "Vad tycker ni om Steam och dess utveckling den senaste tiden? Jag tycker inte om att dom gjort si och så men denna funktion använder jag oväntat mycket.".
Vad vill du ha sagt och vad är din poäng?

Av Pl4yGround

Jag gick från i7 6700(non k) till en 3700x. Största anledningen var att jag ville ha mer kärnor. I spel som BFV så märkte jag av att CPUn inte hängde med fullt ut. Mycket stutter och dippar med andra ord.
AMD löste alla mina i-landsproblem kan jag säga.

Av Pl4yGround

@jetten: Den ena kontakten är dock APC(grön kontakt) och det blir inget vidare om inte honan också är det. Men så länge man matchar färg på hane/hona så behöver man inte veta så mycket mer. Iaf inte om man kör single mode.

Av Pl4yGround

Det finns flera olika typer av fiber och kontakter. Kontakten du visar på bild är en SC UPC. Det är den vanligaste kontakttypen i ODF:er för tex fastighetsnät.
Den typ av kontakt du vill ha för att koppla in i SFP-modulen är av typen LC UPC. Det finns patchar med olika kontakter i respektive ände om du har det behovet.

Av Pl4yGround

@Mindfighter: Jag bara måste fråga. Vad arbetar du med där du klarar dig med en iPad? Jag älskar konceptet men i min verklighet hade det aldrig fungerat(tyvärr ska jag klämma in).

Av Pl4yGround

Hypen är olidlig, storheten i detta ögonblick.. Det pirrar tom lite i magen.

Av Pl4yGround
Skrivet av Petterk:

Vad pratar ni om?

Netflix är fria att ändra sina villkor. Det är fritt fram att kritisera ändringen, men går ni inte med på den finns bara en väg att gå och det är att inte fortsätta använda tjänsten. Avtalsfrihet råder och avtalsrätt är inget konstigt. Du har ingått ett avtal där de får göra avtalsändringar. Avtalsrätt bygger på internationella överenskommelser så finns inte så mycket att ändra där.

Ursäkta, men hade du läst tråden så hade du sett att det är exakt det jag har gjort. Kritiserat och sagt upp.

Av Pl4yGround
Skrivet av DaBone:

På dig låter det som att du tror det handlar om för all framtid... Det handlar kanske om ett par veckor.
Om man inte kan stå ut med det, så borde man börja fundera på hur man är som människa. Bryr mig egentligen inte ett dugg, om du säger upp ditt avtal eller inte, utan det är attityden jag reagerar på. Själv skrattar jag nästan ihjäl mig åt folk som beter sig på det sättet.
Med det sättet menar jag ett väldigt egocentriskt sätt och jag har minsann rätt till det här, jag jag jag.... utan att se sig runt om kring på hur andra har det. Kanske låter hårt, men.. det är lite för mycket sådant just nu.
Tragiskt, men hur ska sådana människor klara sig om det blir en ordentlig kris i samhället?

Absolut inte, det är en principsak för mig. Det är inget med egoism att göra utan det är principiellt fel i mina ögon. Återigen, du moraliserar och förvandlar det till identitetspolitik. Jag hade gärna tagit diskussionen vidare och är absolut öppen för sakliga argument men jag fortsätter inte en dialog med någon som kallar mig tragisk för att jag har en annan syn på saken i fråga.

Av Pl4yGround
Skrivet av DaBone:

Alla avkall som är av viktig art, skulle jag respektera i alla fall. Om du börjar fundera på vad internet används till, förutom ditt Netflix-tittande, så kanske du börjar förstå varför de gör det.
Men det finns tydligen ett enkelt svar på allas frågor, om hur man förhindrar sådana här pandemier i framtiden. Är ni villiga på att göra det avkallet??

Jag köper inte att du moraliserar och får det att låta som att jag är sämre medmänniska för att jag inte tycker det är OK att betala fullpris för en degraderad tjänst. Jag arbetar på en ISP för företag så jag är väl insatt i vikten av ett fungerande internet.
Jag kör redan miljöbil, soporterar som en gud och äter mycket vegetariskt. Det är klart det är positivt men att påstå att veganism och elbilar ska lösa alla världens problem är att vara naiv i mitt tycke.

Missförstå mig rätt, man måste ju såklart göra avkall där det går för att bidra till helhetens bästa men det finns rätt sätt och fel sätt.

Av Pl4yGround

Alla avkall är OK i coronas namn, eller? Höja priset för att sen sänka kvalitén. För mig som har 4K-abonnemanget så är det under all kritik. Det är en privat verksamhet som jag ger pengar till för att dom ska leverera en tjänst som motsvarar mina förväntningar. Nej, jag har sagt upp mitt Netflix nu.

Av Pl4yGround

En av huvudnoderna hos Stokab låg nere. Det är igång igen.

Av Pl4yGround
Skrivet av Zidious G:

Elmia, där jag jobbar, har också ställt in alla mässor framöver. Blir ingen DH Summer i år.

Skrivet av CriLLe89:

Mm skit inget DH summer 🙁

Vet inte vart ni hört detta men så står det inte på inlägget dom gjorde på hemsidan idag. Onödigt att skriva saker som inte stämmer.

EDIT: Senaste status hos DH som rör Corona

Av Pl4yGround

Jag har haft stora problem tidigare men har även silverfisk i nya lägenheten. Åtgärder som jag upplever har hjälpt är sanering från Anticimex (dock kommer dom tillbaka allt som oftast), fällor på strategiska platser i form av klister och gift. Men det som varit mest effektivt var att täta bakom lister samt dra ett sträck med en flugpenna på ställen där man ser som med jämna mellanrum.
Mitt tips är att alltid ha lite fällor utplacerade på ställen man inte ser dom. Dra ett sträck med flugpennan längs listor med jämna mellanrum samt täta springor i skåp, lister osv.
Man blir lätt besatt av den där skiten så låt inte kriget gå dig över huvudet dock. Det är normalt med silverfisk och det går att mitigera men inte helt utrota.

Av Pl4yGround

Jag flyttade till Örebro för ca 5 år sedan och trivs bra. Jag har visserligen flyttat till Kumla nu men tomato
potato då jag fortfarande jobbar i Örebro. Enligt mig är det en ganska lagom stor stad. Det är tillräckligt stort så att centrum fortfarande är levande med mycket restauranger, uteställen och affärer. Det hela handlar ju om vad du känner. Det värsta som kan hända är ju att du inte trivs och då är det bara att flytta vidare. Själv tror jag inte det är hälsosamt att jobba helt isolerad i sin hemmamiljö allt för länge.

Av Pl4yGround

Jag har haft säkert 12st avbrott det senaste året. Tidsspann på allt mellan 4h till ett par dagar. Jag har full förståelse för att det kan uppstå driftstörningar men inte så många gånger. Supporten hade stängt häromdagen för att dom hade för mycket pga tv4, vem f*n bryr sig om tv4?! Blir så trött, haha.

Av Pl4yGround
Skrivet av RetarDeD:

@Antagligen:
Kebabpizza med pommes.. det är nog det jag saknar mest från Sverige..
Men du har ju glömt vitlökssås!

Hädelse, ve och fasa! Kebabsås heter det och den kommer i rosa format, tihi.