Inlägg

Inlägg som Pl4yGround har skrivit i forumet
Av Pl4yGround

Det mest prisvärda du kan köpa är nog ett AMD 7970 om du letar grafikkort i toppklassen. Vill du ha ett från den gröna sidan kan jag rekommendera Nvidia GTX 670 (har själv 2 st). EVGA gör helsvarta Nvidia-kort om det är de du är ute efter

Av Pl4yGround

Om det du skrivit som rubrik hänger ihop så kan det bero på överhettning. En HD3000 är väl inte direkt något som är menat att spela på heller

Av Pl4yGround
Skrivet av zhrooms:

En av många anledningarna jag kör Nvidia

Nvidia
+ Knappt någon micro-stuttering med ett eller flera kort i SLI
+ PhysX (Officiellt Nvidia) / - Färre Skärmar på ett kort
- Mer Ström / + Mer Prestanda
Slutsats: Bättre men dyrare

AMD
- Micro-stuttering i vissa spel med ett kort, nästan ospelbart med fler kort i CF
+ Fler Skärmar på ett kort / - Inget PhysX
+ Mindre ström / - Mindre prestanda
Slutsats: Sämre men billigare

Jag kör 2st Nvidia Kort, dvs har inga problem med flera skärmar, drar mer ström men har mer prestanda, stödjer PhysX och framförallt har betydligt mindre micro-stuttering med flertalet grafikkort.. valet mellan Nvidia och AMD kort är självklart

600-serien drar väl både mindre ström (än 7000-serien) och har stöd för upp till 4 skärmar på ett kort utan aktiva adaptrar tror jag.. rätta mig om jag har fel!

Av Pl4yGround
Skrivet av Arie:

Ser mörkt ut för desktop formatet. Innovationen har dött ut på desktop fronten, gamers kommer fly till nya generationen konsoler, och resten köper plattor och smidigare format. Kvar blir en väldigt liten marknad för hardcore pc gamers och utvecklare.

Låter som att du drar slutsatser väldigt fort utan något kött på benen. haha

Av Pl4yGround
Skrivet av RepZi:

"Vi" har 60 fps spel redan

Ja det är klart man kan klämma ut 60 fps i spel som Cod där motorn är utdaterad som sur mjölk och strippad på det lilla ögongodis som kanske skulle kunna gå att hitta om man tittar väldigt snabbt. Upplösning ska vi inte ens tala om.

Jag gillar konsoler och många spel som görs till dom men dom får tamigtusan se till att ladda dem med lite mer krut om dom planerar att hålla detta i ytterligare 8 år som dom gjort med nuvarande konsoler.
Blir tyvärr inget köp för mig om dessa specs stämmer!

Av Pl4yGround

Ser ut som att konsol-killarna får leva med 30 fps ett tag till (:

Av Pl4yGround
Skrivet av El_Raspberry:

Budget står i första inlägget...

Läs mitt citat igen är du snäll!

Av Pl4yGround
Skrivet av RGedda:

Jag läste följande på sticky tråden på detta forum:
"Skärm storlek 25-27": UNDVIK TN! Det är helt bortkastade pengar att välja en TN-panel vid dessa storlekar. Bildens färgåtergivning blir garanterat skiftande över bildens yta om du sitter på det vanliga avståndet. Ska du visa film så kommer dina vänner att se en förvrängd bild. Välj därför en annan paneltyp. I denna tumstorlek så ska inte priset vara avgörande för valet av skärm. Det finns många tester och dyrast är inte alltid försvarbart heller. Räkna med att lägga minst 2500kr."

Vad är denna TN jag ska undvika?

För att killen tydligen tittar på bio med sina kompisar på en datorskärm, haha! TN är den mest vanliga panel/skärmtypen, det finns även IPS-paneler som generellt sett ska ha bättre färgåtergivning(det beror mycket på vilken skärm det är). Jag kan rekommendera Asus-skärmar med hela mitt hjärta, dom kostar en del men man sitter ju och glor på skärmen så mycket så det kanske är värt det.

Av Pl4yGround
Skrivet av raQzo:

+1

Men jag kan ändå hålla med om att det är kul att det kommer ett till zombiealternativ. Bra med lite variation - äpplen och päron.
Sen personligen tycker även jag att tjusningen med DayZ är just det oförlåtande och verklighetstrogna.

Absolut, variation är bara bra. Samt konkurrens. Personligen tycker jag att det är svårt att spekulera i WarZ då det än så länge finns ett fåtal screenshots som faktiskt (inte för att vara negativ) ser ganska plagierade ut. Lyssnat på ett par intervjuer med skaparna, och det är mycket löften och svara "ja" på frågor för att det ska låta bra.
Dömer dock inte spelet innan jag sett mer. Men det hela känns för bra för att vara sant.
Ser verkligen fram emot att få se mer men är skeptisk till det hela. Bättre positivt än negativt överaskad när det väl kommer. (:

Av Pl4yGround

Vad har man att överleva för om man ändå kan spara sin karaktär och inte behöver bry sej om att förlora sin gear eller liknande? vad blir poängen med spelet då?

Av Pl4yGround

Det som gör dayz till dayz är att det är såpass oförlåtande, dör du är det bara börja om. Är det liksom inte det som är själva grejen som gör att pulsen går upp och man bara skriker "NEEEEEEJ" när man hör skotten swischa förbi? Man vill inte dö! Tycker dock det är dumt att jämföra två spel som inte ens är klara eller finns än, att ens lyssna på löften och en massa features som är helt totalt enastående när dem inte ens kan visa en minuts gameplay på det känns bara allmänt överhypat! och helt ärligt, hur många av dessa hype-spel med massa löften dem aldrig håller blir någonsin bra? Jag ser fram emot det och hoppas verkligen det blir bra som bara tusan. Men mitt inre säger mej att detta kommer bli ett spel gjort för åldrarna 12-17 och inte alls vara så exotiskt som utlovats!

PS, bara delar mina tankar.

Av Pl4yGround
Skrivet av Dayz-Nooben:

Söker satchel charge och as50 ammo, har det mesta en sniper kan tänka sig (as50,nvg,rangefinder,ghilliesuit,l85 osv)

Edit : söker även en svd camo (behöver inte vara mag till)
(Ps. ger bättre än alla han som skrev här över (kan ge samma fast med en ghillie också ) )

Söker även en heli

Byter du as50-mag mot en rangefinder?

Av Pl4yGround

Vill ha en SVD camo med ammo, någon som är sugen på att byta mot tex en as50, nvg?