Inlägg

Inlägg som Pl4yGround har skrivit i forumet
Av Pl4yGround
Skrivet av qwertylol1:

Det är faktiskt helt sjuk detta drevet mot Apple som pågår just nu. Det finns en anledning till varför Apple-produkter är ÖVERLÄGSNA i hur deras olika produkter fungerar helt sömlöst och det är för att de har 100% koll på DERAS egna produkter och kan skräddarsy och bestämma exakt hur de vill att det ska fungera från början till slut.

Förstår inte varför utomstående ska ha något att säga till om hur Apple ska jobba? Gillar man inte deras produkter så låt bli att köpa de, svårare än så är det inte. Gillar man inte Apple och deras produkter så finns det ingen som hindrar en att köpa andra produkter.

Jag kan liksom inte gå till en AIK hemmamatch med ett säsongskort från MFF och klaga på att de har olika säsongskort, det ska ju gå att använda överallt?

Jag betalar för Netflix, så jag ska gå och klaga på Disney+ och säga att de kan ju inte ha olika separata abonnemang, jag vill ju köpa ett bara?

Jag har Macbook både privat och på jobbet och tycker det är fantastiska produkter. Men från ett objektiv synvinkel så är alla syntetiska nedlåsningar och annat hittepå rena dumheterna. På en öppen marknad där det inte finns så många spelare så ska det inte vara okey att låsa ner och ta ut hutlösa avgifter med syfte att hämma konkurrenter eller andra företag som vill nyttja deras plattform för att nå ut till sina egna kunder.

Dina jämförelser är för övrigt bland det värsta jag sett.

Av Pl4yGround
Av Pl4yGround

Jag väntar på fälg/vinterdäck. Sjukt osexigt men ack så nödvändigt.

Av Pl4yGround

Det är ganska markant längre boottid med X670E och EXPO-minnen. Om det har med DDR5-standarden, EXPO etc att göra vet jag inte men jag tror inte att det är en AMD-specifik sak utan snarare DDR5 i kombination men höga hastigheter som gör att man behöver kalibrera minne och det tar tid. Jag upplever att det går snabbare efter ett par biosuppdateringar men det kan även vara vana eller uppbyggt acceptans över tid.
Jag har även testat Memory Context Restore när moderkortet var nytt och då gjorde det ingen märkbar skillnad, ska testa nu med nyare bios-version dock.

Av Pl4yGround

Nu vet inte jag vad billig är för dig men.. Anne Pro 2 väldigt bra, den är trådlös via bluetooth så jag skulle inte rekommendera det om du är latenskänslig men tangentbordet tillsammans med deras programvara är otroligt kraftfullt.
Ett annat tangentbord som ger mycket funktion(inkl. trådlöst) för pengarna är Deltaco DK440B. Notera att det dock är 65%.

Av Pl4yGround

Elden ring, fantastiskt spel!

Av Pl4yGround

Chromecast with Google TV är prisvärd och fungerar väldigt bra. Den finns som tidigare sagt i två olika varianter beroende på TV(HD eller 4K). Rekommenderas starkt!

Av Pl4yGround
Skrivet av BertR:

Blir så förbannad på folk som i innerfil i rondellen kör över ytterfilen och rakt ut, det är förbjudet.

Antingen så missuppattar jag din beskrivning eller så har du helt fel. Det är lagligt att köra rakt i en rondell via innerfilen. Jag skulle säga att en av dom vanligaste skyltarna in i en dubbelfilig rondell är att höger fil ska svänga höger eller åka rakt, vänster fil ska svänga vänster eller åka rakt. Sen är skyltningen en trafikstyrning och inte en lag, du får ju faktiskt byta fil i rondellen under förutsättningen att du blinkar. Ligger du alltså i innern och ska ut behöver du oavett vart du ska blinka ut åt höger då du kommer korsa det yttre körfältet.
Vill du utveckla ditt påstående så jag förstår?

Av Pl4yGround

Jag kan verifiera att funktionen finns. Jag har slagit på det på i mitt moderkort och AMD Software säger att det är igång!

Av Pl4yGround

HYPE!

Av Pl4yGround

Jag och sambon körde igenom "Biped" för ett tag sedan. Vi skrattade så vi höll på att avlida stundvis. Jag vill dock varna för att det kan uppstå friktion mellan medverkade parter, haha.

Av Pl4yGround

Jag skulle vilja påstå att det mer ergonomiskt då man slipper flytta händerna för att nå dedikerade tangenter(som man kanske ändå inte använder särskilt ofta) då du har allt på samma plats i lager. Med det sagt slipper man även titta på tangentbordet då du alltid har händerna på samma plats oavsett vilka knappar du vill trycka på. En annan fördel är att små tangentbord passar bra ihop med CS och väldigt låg CPI. Alla har väl vid X antal tillfällen slagit i tangentbordet med musen, träffat LMB och skjutit en och annan oskyldig vän i ryggen.
Det hela är såklart en vanesak och ett fall för personligt tycke och smak. Det beror mycket på vad man själv har för "skrivteknik" och "handställning". Jag trivs väldigt bra med 60%, både dom med dedikerade pilar och dom utan.

Av Pl4yGround

Jag har en M4 jag köpte vid lansering som min sambo numera använder. Nu kör jag med en M42 som också är köpt nära inpå lansering. Båda håller likvärdig kvalité ställt mot övriga möss jag haft tidigare. Nu är det bara invänta M42 Wireless i retro så kan jag dö lycklig.

Av Pl4yGround

Då är det förhoppningsvis vara vänta på en trådlös M42 och prestandatester så den faktiskt duger i krig, höhö!

Av Pl4yGround

Uppdaterade på min spelburk samma dag det lanserades. Det enda problemet jag stött på är att faceit anticheat var lite tjurig på secure-boot men det var egentligen ett ickeproblem. I övrigt är jag väldigt nöjd. Inte för att jag var missnöjd med W10 men varför köra gammalt när det finns nytt.

Av Pl4yGround
Skrivet av Dinkefing:

Latensen förbättras också med snabbare hastighet men det kanske var för svårt för dig att förstå.

Det där är en ren lögn. Jättekul att du vill bidra till diskussionen men håll dig till fakta.

Av Pl4yGround

Annonsören har avslutat denna annons.

Av Pl4yGround

Playstation 4 Pro

Säljer min Playstation 4 Pro då den endast står oanvänd. Konsolen fungerar felfritt. Dualshock-kontrollen har en defekt och det är att USB-porten inte fungerar. Så sålänge man har en annan kontroll man kan koppla in initialt kan man para nuvarande kontroll och sen ladda den via laddstationen.

Det som ingår är enligt nedan:
- Playstation 4 Pro
- 1x Dualshock 4 v2 (som USB-porten inte fungerar på)
- PlayStation DualShock 4 Charging Station
- 4x spel enligt bild
- HDMI-kabel, strömkabel

Endast upphämtning i Örebro och betalning sker via Swish.

Läs hela annonsen här

Av Pl4yGround
Skrivet av LowViolet:

Det är just det som är så skönt att när man, som du, har en högst subjektivt färgad åsikt har möjligheten att välja vilka artiklar man läser och vilka forumtrådar man skriver i. På samma sätt är det högst subjektivt av mig att anse att din åsikt är mer polariserande än ämnet och snarare bidrar till det du påstår vara emot.

Jag är nöjd med att jag visat mitt missnöje till ämnet och orkar inte diskutera huruvida jag bidrar till något större här i världen. Det var inte syftet med kommentaren, vilket du säkerligen redan visste när du citerade mig.

Av Pl4yGround
Skrivet av henkiii:

Jag tycker vi behöver lära oss att diskutera obekväma ämnen utan att bli ovänner och allt som kommer efteråt.

Små klickar obekvämt blandat i den vanliga flödet är kanske ett sätt.

Men om siten skulle utvecklas till PolitikKlockers skulle jag tacka för kaffet.
Men där tycker jag inte att vi är ännu.

Sund åsikt men tyvärr tror jag inte det är möjligt att lära sig sunt förnuft bakom skärm och tangentbord utan det är något som kommer med mognad där ödmjukhet inför oliktänkande spelar en viktig roll. Jag kommer iallafall skippa framtida artiklar som rör ett politiskt ämne(såvida det inte har med teknik att göra).

Tack för svar!