Inlägg

Inlägg som ninjamopeden har skrivit i forumet
Av ninjamopeden

@eucalyptus 15k!? Har du vatten från narnia uppumpat under solförmörkelse?

OT: Kolla upp hur mycket radiator yta du faktiskt behöver för att få dem temperaturer/ljudnivå du söker.

Av ninjamopeden

Kan passa på att varna redan nu om att INTE sodastreama oboy! låter så sjukt lockande men fyfan, flög över hela köket, skåp, stolar, tapet och hela köret. Smakade jordgubbar dessutom, usch o fy!

OT: Verkar ju inte skilja så mycket i pris, är det inte bara smidigare att köpa sin läsk? Själv så dricker jag saft istället, bra mycket billigare.

Av ninjamopeden

Blocket. Men inget jag rekommenderar då jag anser det oschysst att lura folk..

Av ninjamopeden

Tjenare, tänkt att pröva mig på en RDA för första gången så behöver lite tips. Har en iStick 30W med en subtank mini (tror jag den heter). Så vad för RDA, tråd och bomull rekommenderas? Gärna från esmokes då jag dem har så trevlig support.

Mvh Erik

Av ninjamopeden
Skrivet av Janne1:

@ninjamopeden: coilen kan sitta lite för långt upp och så kan det vara för lite eller för mycket bomull i den.

Okej, coilen sitter vänd uppåt och har testat med olika mängder bomull i den, har dock 70/30 juice, kan det vara det?

Edit: Såg att det var ditt 666e inlägg, säker på att du inte vill ta kol på mig?

Av ninjamopeden

Tjenare, har en subtank mini. Problemet är att när jag kör med RBA delen så "spottar" den smak upp i munnen, lite halvt äckligt är det. Någon som vet vad problemet kan vara? kommer bra med rök i alla fall.

Av ninjamopeden

Tjenare, köpte Urbanite XL på netonnet för 1.5k för någon vecka sedan, sjukt nöjd, rekommenderar verkligen!

Av ninjamopeden

Ifall du har bytt kylare flera gånger så kan det vara värt att köpa nya "tejp" bitar till kortet, inte säker meb hat för mig att det är lite som kylpasta.

Av ninjamopeden

Satan vad bortskämd man känner sig när man läser tråden.. Men visa statistik om vad snittet ligger på, Försök också få lite extra genom att fråga ifall du kan tvätta huset, klippa häcken/gräset osv. Fråga även grannar om sådana saker, speciellt om de reser bort. Fick själv 300kr för varje gång jag klippte gräset hos mig eller någon granne, blev några tusen under årets gång.

Av ninjamopeden

Inte intresserad av byte men har ett ducky mini (1 gen) med vita leds och bruna brytare i nyskick.
Undrar mest ifall du var intresserad.

Av ninjamopeden

Tips på sidor som säljer 0mg juice (lite finare juice) med skaplig leveranstid? Bor i Falun om någon vet en butik som säljer det.

Av ninjamopeden
Skrivet av jkrx:

Aspire kitet är helt ok att böja med. Vet inte om du vill börja med sub-ohm dock. Då skulle jag nog rekommendera Kangertech mini så att du kan använda både 1.2 och 0.5.

Vad är det för nackdelar med sub-ohm kittet? Skulle vara trevligt ifall du kunde länka Kangertech mini kittet/förbrännaren?

Av ninjamopeden

Tjenare! Bestämt mig för att köpa en E-cigg, har budget på 1000kr (inkl. juice), har kollat in http://esmokes.se/aspire-premium-kit & http://esmokes.se/startpaket/kompletta-paket/aspire-platinum-...
Synpunkter på det här vore väldigt uppskattat.

//Erik

Av ninjamopeden

Har haft en paus från csgo sedan i höstas och varför har man en tradeban på allting? Ser bara inte hur det kan motverka scams osv. eller är det för att steam vill tjäna mer genom att man bara kan använda market??

Av ninjamopeden

Lite synd att skapa ett galleri med bara 3 bilder när det finns så mycket mer potential. Hoppas det blir bra, väntar med min röst jag.

Av ninjamopeden
Skrivet av vompen:

Vet att när jag köpte ett Corsair K60 på Inet en gång så var det felsatt i pris så istället för 999kr så stod det 699kr på hyllan där tangentbordet var placerat, och när jag kom fram i kassan och skulle betala så stod jag och farsan och snackade med försäljaren och fick honom att hämta butikschefen eftersom att jag var beredd att betala 699kr och inte 999kr. Det slutade med att butikschefen gick med på att sälja det för hyllpriset på 699kr. 1 vecka senare så var hyllpriset ändrat till 999kr.

Gjorde samma sak idag på Hi-fi klubben, fick denna goingen för 1600kr istället för 2000kr tack vare att de hade glömt att ändra priset i butik.

Av ninjamopeden
Skrivet av md7:

Lite bättre, lite miljövänligare, lite bättre på mänskliga rättigheter, lite dyrare - Apple

Så, nu blev det rätt.

Åhh, kom att tänka på en film jag såg i skolan om just Apple och deras hantering av sopor. Tror det handlade om hur hela byar förstördes nere i Afrika på grund av dessa massiva berg av skräp som kom från just Apple. Rätta mig om jag har fel men rätt säker. Kan även säga att det inte bara är Apple som gör så men inte bättre än andra på något sätt...

Av ninjamopeden

Haha säljer du eller? Precis flyttat hemifrån själv och bor med några randoms, fast utan lås på dörrarna...

Av ninjamopeden
Skrivet av mangoo97:

Kör utan fötter, tycker att mitt tangentbord (CM Quickfire rapid pro) blir så halt och glider runt om man fäller ut fötterna.

Lägg en tygmusmatta under, klart att tangentbordet ska ha lite "Lean" xD

Av ninjamopeden
Skrivet av kaya:

Då lägger man en tidning eller bok under så man får en skön lutning.

Bra förslag men har ett ducky mini så mitt tbord ligger redan perfekt, skrev så för att driva lite.