Inlägg

Inlägg som bobzombie har skrivit i forumet
Av bobzombie

8/10

Ha det gött

Av bobzombie

75k sedan 2017

Ha det gött

Av bobzombie

Nej aldrig, brukar köpa spelen ett par månader efter dem släppts då finns ju chansen att dem fungerar.

Ha det gött

Av bobzombie

5/10

Ha det gött

Av bobzombie

4/10

Ha det gött

Av bobzombie

Du kan ju alltid undervolta kortet, det får ner ljudnivån markant. Kolla en guide på yt (är mycket lätt att göra).

Ha det gött

Av bobzombie

4/9

Ha det gött

Av bobzombie

4/9

Ha det gött

Av bobzombie

5/10

Ha det gött

Av bobzombie

Börjar bli lite bigfoot varning på gpu lanseringarna nu mera, folk pratar om dem, vissa har till och med fångat dem på bild. Men jag är fortfarande skeptisk.

Ha det gött

Av bobzombie
Skrivet av wargreymon:

Varför höja till 975mv om standard var 1.1mv?

Haha stock var 1049mv nu kör jag 842mv 1845mhz och kortet blir som mest 56c.

Ha det gött

Av bobzombie

Tycker alla borde testa detta har kört mitt 2080super på 975mv och 2040mhz, stock vart nått på 1.1..mv och kortet gick aldrig över 1995mhz. Detta sänkte tempen och ljudnivån från 72c stock till 66c.

Ha det gött

Av bobzombie

6/10

Ha det gött

Av bobzombie

Första var en intel 520 120gb köpt 2012 för 1.700kr vill jag minnas. Den fungerar än idag men är inte i bruk.

Ha det gött

Av bobzombie
Skrivet av PhilBaker:

Tack för alla råd.

Inser att jag glömt att nämna att detta fel endast uppstår vid uppstart av datorn. Den tappar inte signal mitt under spelande eller liknande utan det är som att skärmen inte får kontakt med datorn när jag startar den på nytt.

Svårt att beskriva hur datorn beter sig vid uppstart men ibland känns det som att den inte riktigt kommer igång fullt ut. Allt startar som vanligt men den beter sig lite annorlunda.

Hej det du kan testa är den andra pci slotten i datorn bara för att utesluta är det inte är den som krånglar. vidare så kan du testa att köra på processorns inbyggda grafik. Att det skulle vara psun ser jag som långsökt dock inte omöjligt. Men som sagt börja med att byta plats på grafikkortet och testa.

Ha det gött

Av bobzombie

Hjälp med prissättning 2080 super

Hej! Går i tankarna på att sälja av mitt 2080 super strix, Spelar mest spel som starcraft2, diablo 3 och ibland lite mer krävande spel. Men för 85-90% av det jag gör är ett 2080 super väldigt overkill. Grejen är att jag vet inte vilken prisnivå jag ska ligga på kortet är ett utbyteskort efter att mitt 1080ti gick sönder så garantin är slut på kortet. dock så har man väl tre års reklamations rätt? Jag tänkte lägga upp kortet för 6k eller bud? baserat på vad jag har sett andra kort gå för.

Ha det gött

Av bobzombie
Skrivet av tuomi:

Waaah, är det CPU-förpackningen som har en så asymmetrisk förpackning som visas i slutet? Spännande!
När vi vet vilket läger som kör med den så vet vi vad det handlar om.. men gissar AMD då jag inte sett något sådant från Intel som väl inte har något att lansera det närmaste..?

Det ser ut som förpackningen intel använder för 10900k. https://www.inet.se/produkt/5303119/intel-core-i9-10900k-3-7-...

Ha det gött

Av bobzombie

Kommer få hem ett p400s och en mesh front ikväll, kan skriva av mig lite när jag byggt ihop det ikväll om det inte kommer för sent. Har aldrig byggt i ett phanteks chassi så det ska bli spännande jag har haft ganska många chassin på kort tid nu. Så kommer jämföra det mot Define S, nzxt H340 elite och corsair cube 540.

Ha det gött

Av bobzombie

Sitter med 2 27" 1440p

Ha det gött

Av bobzombie
Skrivet av Nioreh83:

Personligen tycker jag att är man inte själv en spekulant kan man hålla sig ifrån annonsers kommentarsfält

Själv tycker jag att man kan varna folk som inte vet bättre, att inte göra en dålig affär men det kan man göra via pm. Detta hände mig irl inne på mediamarkt för en massa år sedan. Jag var inne där och skulle köpa nått och råkar höra en säljare så och prata med två föräldrar om en speldator till sin son. Säljaren stod och sa att denna dator med en i5 2500 och ett 560ti klarade alla spel som fanns och den kostade bara 15K. Jag gick fram och läste specsen och sa då rätt ut vad är detta för skämt vilket fick alla inblandade att titta förvånat på mig. Jag förklarade till föräldrarna att denna dator klarar inte alls alla spel på bra inställningar. Säljaren säger då att jag inte vet vad jag pratar om kanske för att jag var klädd i snickar byxor och är ganska tatuerad (serväll inte ut som din typiska nörd antar jag). Jag förklarade för honom att jag har en dator som hade ett par år på nacken med en i7 2600 och ett 560ti så jag vet hur grejerna presterar och att dator var värd max halva priset dem tog. Då sa han att jag var tvungen att lämna butiken eller så skulle han kalla på vakten för att jag var störande och otrevlig. Så jag gick ut och föräldrarna kom ut precis efter mig och tackade mig för hjälpen. Jag sa till dem att de skulle gå till inet eller webhallen och köpa en dator där stället, vilket jag hoppas att de gjorde.