Inlägg

Inlägg som Tipko har skrivit i forumet
Av Tipko

750kr, kan hämtas

Av Tipko

Corsair RAM - 550kr+frakt

Av Tipko

WD Passport 250+frakt

Av Tipko

Jag är intresserad i ett 2x8 RAM kit om du bestämer att sälja på det där sättet.

Av Tipko

Ville inte öppna en ny tråd bara för att fråga nåt eftersom jag äntligen kommer att spela lite med OC:
om cpu temp tabell visar
CPU0: 61C
CPU1: 69C
CPU2: 66C
CPU3: 63C
betyder det att jag inte placerade kylpastan rätt på CPU eller nåt? (det har varit 5 år sen jag gjorde det sist)

Av Tipko
Skrivet av huttala:

Då är det ju rätt lätt att lösa genom att löda loss de trasiga brytarna och ersätta med nya.
Om du inte orkar köpa nya switchar så kan du alltid löda loss typ pause, printscreen och scroll lock och sedan sätta de switchar med chatter där istället. Då märker du inte av problemet i samma omfattning.

Tack för förslaget men jag är rädd att jag kommer att förstöra allt haha. Jag var aldrig bra i dessa saker och mina händer också skakar lol

Av Tipko

Corsair Vengeance LP (White / Vit / 1.35V) DDR3 PC12800/1600MHz 2x4GB

Hej jag letar efter den här produkten, vill uppgradera min gammla datorn lite. Att vara ännu mer precis med produktens namn: CML8GX3M2A1600C9W .

Lämna pris i kommentarstråd tack.

Läs hela annonsen här

Av Tipko
Skrivet av huttala:

Är det random på vilka knappar det kommer eller är det alltid samma?

Det är alltid samma (i, e, a) men inte samma mängd varje gång, tex "i" var så dåligt en vis tid att jag tänkte mig att slänga tangetbordet men det plötsligt sluttade krångla och funkar bra sedan även när "e" och "a" problem kom tillbaka senare under en kortare tid, skapade "i" inga problem.

Av Tipko
Skrivet av Marinallo:

Hulkenberg är nog den som gnisslar mest. Hade gjort sig bra i Merca.

Svårt att veta hur dom tänker, att ta in en rookie som Ocon eller behöva köpa ut någon meriterad förare från deras kontrakt.

Att dom ska lyckas köpa ut några av de större stallens förare kommer inte hända, så alla som tror på Verstappen och Alonso kan nog drömma vidare
Tror mer på Bottas i så fall.

Jag hoppas också att det är Hulkenberg, han är förmodligen den bästa föraren idag som aldrig fick titeln (och MYCKET bättre än Rosberg tror jag).

Av Tipko

Bara sett det första avsnittet och det var uppenbar att manusförfattarna är mycket sämre än på BBC. Hoppas att de blir bättre när de får lite erfarenhet.

Av Tipko

Jag har ett 5 år gammalt Zowie Celeritas (Cherry MX Brown) och chatter problemet började redan efter 3 år men det kommer och går, oftast är det värst efter att jag gör lite rengöring av tangetbordet och sen blir det bätter igen, jag vet inte... nu allt funkar utmärkt så jag vill inte röra till något och mitt tangetbord ser ut som om det skulle ha ett biohazard märke på det.

Av Tipko

Har en kompis som ofta installerar... "farliga" appar på mobilen medan jag är lite rädd att installera från apkmirror även.

Av Tipko

Buy ALL the SSDs!

Har en gammal OCZ Vertex 3 och det fortfarande funkar utmärkt, tänkte köpa en ny på black friday (just in case) men bestämde mig att spara pengarna... nu ser det ut som en dålig ide.

Av Tipko

Bonusfråga: vad är produktnummer kopplat till? Moderskort antar jag men jag är inte säker, kommer jag att ha några problem om jag byter några komponenter, kommer det att förvirra Windows när jag gör en ny installation i framtiden?

Av Tipko

fan det måste ha varit över 10 år sen jag spelade det sist... det var kul att spela av olika anledningar men jag aldrig trodde att det var ett särskilt bra RTS

Av Tipko

Ettan fortfarande väntar för mig att spela, jag är bara några år försent lol

Av Tipko

Min farsa gjorde samma sak och det var också några oklara saker så är det alltid bäst att ringa dem igen.

Av Tipko
Skrivet av teejee:

Här är en prisjaktsökning med surfplattor över 2500kr, med 4G och Android 6.0:
http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=1594#rparams=m=s2959198...

Så det är bara 12 att välja på.
Vilken storlek vill han ha? Misstänker ca 10 tum? I så fall är det bara 8 kvar.

Vill han ha 16:10 eller 4:3 proportioner på skärmen?
Efter det valet så är det bara ett par stycken kvar att välja på.

Och om man klickar på "pris i lager" ser man en ännu tristare bild på surfplattorna i nuläget... Hörde nånstans att Samsung kommer att släppa Tab S3 snart och det kommer att vara första bra platta sedan hösten 2015 (när Tab S2 släpptes).

Av Tipko

Hej på alla, mitt svensk är inte så bra så jag ska skriva på engelska, förlåt för det.

I've just bought an XFX core 650w due to it's positive reviews and as far the price/performance is concerned it is probably the best PSU you can buy for the value. That covers OP's question. However, when I turned it on for the first time I had the same problem as erikom, it's fan was the only audible fan in my case and I had 5 more in there. It sounds squeaky on and off, like the fan isn't lubricated enough, something you would expect from an old fan. It only worked for like half an hour, I'll see tomorrow if it goes away after awhile, but if it doesn't, should I just do a warranty claim with cdon? Or maybe I should try something myself first, non-invasive of course. I read somewhere that someone pressed a bit on the center of the fan or that someone else just stopped the fan for a moment while it was running and that all was well after that.

Du kan svara på svenska, jag förstår.