Inlägg

Inlägg som The Dark Enemy har skrivit i forumet
Av The Dark Enemy

Grafikkortskylning

Okej, jag har en dator med en geforce 670gtx som låter väldigt mycket när man kör t.ex. cs. enligt Speedfan når den 84 grader någonting och jag undrar om det finns vattenkylning för runt 500kr? Ser några vattenkylare som mkostar 300kr som tydligen är till cpu men kan man använda dem till gpu också`?

Av The Dark Enemy

Vad menar ni med 5 procent rabattkoden, kommer det bli 5 procent billigare på allt man köper? Borde jag vänta med att beställa min dator då?

Av The Dark Enemy

På produkter som man kan betala i höst, kan man samtidigt betala med delbetalning? Alltså börja delbetalningen "betala i höst"?.

Av The Dark Enemy

Dessa datorer som kan hittar på fyndhörnan, är de något att ha?
För det står att de används vid Thor Open som va väl nåt ett event och som kanske höll i max en vecka?
Dessutom spelades bara vid datorerna så de är ju så gott som nya. Men liksom om en dator säljs för 9000kr iställlet för ordinarie pris på 15000 så kanske nåt annat också har modifierat på de datorerna än bara att de anvnds under ett tournament-event?

Av The Dark Enemy

Schysst, trodde också det. Men en kompis sa typ att han tyckte det va konstigt pch att ja borde testa byta baksida på iphonen och att det kan vara problemet.

Av The Dark Enemy

Äre fel på antennen eller ett moderkortsfel?

Tja, innehar en 3gs iphone. Mitt problem är att wifin inte kan hitta några nätverk på normalt avstånd och att jag inte får en gps signal. Jag har testat restora till flera ioses men det är inget software fel. Under inställningar visas wifi adressen och allt annat. Om man står ungefär 5 meter ifrån routern så hittad nätverket men man kan inte ansluta. Ringen bara snurrar. Om man däremot är ungefär 2 meter ifrån routern kan man ansluta till den och då funkar wifin och man får även en gps signal. Men längre än 5 meter så hittad inget. Vad kan det vara för fel del som måste bytas???

Taaaack

Av The Dark Enemy

Säkert. ja menar, om man jämför med thor mode som kostar 1500 kr mer så verkar processorn vara den enda skillnaden och den är normalt 700kr dyrare. i72600 alltså.

Av The Dark Enemy

Jag märkte också detta paket idag och även jag gick in på inet för att jämföra.
Ser för övrigt att vara ett mycket prisvärt paket för 10k där man får 670gtx, 16gb ram, 120ssd+mekanisk, os och ett tangentbord.. Ska lätt köpa ett av deras paket när jag väl ska ha ny datoor

Av The Dark Enemy

Så med andra ord, om man inte köper ett asus kort så kommer det typ garanterat att låta som en boejing när man spelar?

Av The Dark Enemy

Äre nån skillnad mellan fabriksmodellerna rent ljudmässigt för 670 korten?
ASUS är ju stabilt 4k, medan msi, evga och gigabyte kostar runt 3690 kr. Eller kanske handlar bara om att asus är överklockade/mer överklockade än de andra.

Av The Dark Enemy
Skrivet av Ridebird:

670 och 2500k helt klart. Du behöver inte en 3770.

Mjo, skulle nog tycka det. Men jag komr inte spela så krävande spel, utan bara spel som lol, starcraft2, hon, så 570 borde räcka samtidigt som man satsar på en bättre processor ifall man vill ha snabbare multitasking?

Av The Dark Enemy

Vilket tycker ni är mest prisvärt att gå på?

GeForce GTX 670 2GB och en i5 2500.
eller
GeForce GTX 570 eller ett av de utdöende GTX 580 och en i7 3770 processor.

Båda hamnar ungefär på samma prisnivå. Spel som man spelar är framförallt MOBA spel som LoL och Heroes of newerth.

Av The Dark Enemy

Fläktar

Jag har ett Apevia X-Cruiser. Man öppnar den för att sätta på den. Jag brukar alltid ha den stängt
men märkte nör jag öppnade den att den har en liknande fläktform längre ner.
Är det en sorts fläkt och borde då "dörren" till datron vara öppen när den e på?

En annan fråga, köpte precis Hyper 212 EVO, och ska sätta fast den där metallbiten på baksidan av moderkortet, men när jag öppnar datorlådan
så sitter moderkortet fast mot metallbiten men det finns inget mellanrum i själva metallbiten som håller fast moderkortet så jag kan inte sätta fast Hyper 212 evo-metall grejen där bak utan att skruva bort moderkortet och koppla ur alla sladdar. Finns det nåt smidigare sätt att lösa allt?

Tack!!!

Av The Dark Enemy

Jobbigt om man vill koppla till TV:n att hålla på med extra kablar. html är ju mkt smidigare och man tyckte att ett kort för 9k borde ha alla möjliga funktioner nödvändigt eller ej.

Av The Dark Enemy

GTX 690 - anslutningar?

Lånar tråden lite för att fråga om GTX 690.
Märkte att den inte har en HDMI-utgång, som jag tyckte var väldigt konstigt?

Av The Dark Enemy

Överklockning värt?

Vetat vad det är sen många år tillbaka men alltid undrat om det är värt det?
Alltså om man märker någon skillnad i spel eller allmän multitasking(många fler prog samtidigt).

Liksom hur stor skillnad är det mellan en vanlig i7 3.4GHz och en som är klockad till 4.5?

Att det är riskabelt och cpun blir varmare>högljuddare är inte heller så lockande.

Av The Dark Enemy

Kapar tråden för att ställa en enkel fråga. Jag undrar om en äldre processor blir varmare än en nyare, även om de använder samma kylare?
T.ex. blir en AMD 64 x2 serie(fyra år sen) varmare än en intel i5 2500, när man spelar casual spel som cs eller LoL, även om de använder samma kylare?
Med varmare menar jag då att tempen stiger som gör att fläkten går i högvarv etc.

Av The Dark Enemy
Skrivet av Blargmode:

Nej, du kan inte ha två aktiva fönster samtidigt. Det närmsta du kan komma är globala kommandon som tex dom till Winamp som styr musiken.

Möjligt vis att det finns nån inställning som automatiskt gör fönstret du hovrar över aktivt, det kanske är en lösning?

K, men finns det inget prog som lurar ett window till att tro att det är fokuserat? Man kan inte skriva på det(om det är word t.ex.) men det är fort. aktivt.

@guermantes
Ne, t.ex. när du klickar på skrivbordet så ska fönstret fortfarande vara starkt blått längst upp, istället för att bli gråttaktigt som det brukar.)

Av The Dark Enemy

Ha två stycken aktiva fönster samtidigt

Tjenare, jag undrar om det finns ett program som håller ett fönster aktivt medan du highlightar ett annat.
Eller om det finns ett program som gör att, när du t.ex. har en chromesida uppe, förminskar den och klickar en gång på skrivbordet, att chrome-fönstret fortfarande förblir aktivt och inte en bakgrundsapplikation.
Borde det inte gå att typ dela in skrivbordet i två olika skrivbord så att man kan ha flera fönster aktiva samtidigt. sry for dålig beskrivning.

Av The Dark Enemy

För vi har laptop som vi vill ansluta med trådlöst. Dessutom är alla portar i routern upptagna redan.