Inlägg

Inlägg som Extremaz har skrivit i forumet
Av Extremaz
Skrivet av Bordsvatten:

Är inte detta samma som ett projekt som startades för ett tag sedan: https://www.youtube.com/watch?v=Mo1sNm8c2cw eller?

Hoppas dem får cred för det iallafall..

De e den telefonen som dem gör nu, dem har gått ihop med utvecklaren av Phoneblocks.

Av Extremaz

Tycker skolsystemet är en enda oreda. Skulle hellre gå 1h extra varje dag och få alla läxor i skolan istället.

Tex bland vuxna så säger man ju att det är dåligt att ta med jobbet hem, men hos skolungdomar så är det ju tydligen ok, en bättre gräns mellan skola/fritid som de vuxnas jobb/fritid. Tror att hemläxor också bidrar till psykiska problem då man alltid känner att man måste göra läxor och göra det och det, och jobba på det, även när man inte är i skolan. När man är hemma så ska man få vara ledig. Kommer själv ihåg känslan när man vart klar med alla hemläxor och ledig på fritiden i en vecka, men när det är mycket så är det lätt att inget blir gjort.

Mvg i Engelska A, B, C va nog rätt stor del tack vare engelskan i spel. Logiskt tänkande lär man sig också från rätt många spel, tex Portal. Strategier, Snabba beslut, Reaktions förmåga etc, också mkt tack vare spel.

Av Extremaz

Löjligt ju, finns ju studier som visar dem positiva sidorna av datorspelande också, varför nämner dem inget om det för?

Av Extremaz

Som sagt finns ju 3play och tv6play etc, dem visar ju också ibland livesändningar. Men om du är intresserad av formel1 så kan du ju köpa ett månadspass eller ngt (79:-?) från typ Viasat (om dem visar det) eller ngt och då kan du ju se det Live via webben.

Av Extremaz

Jag har lirat det lite, för ngn månad sedan hade jag problem med ljudet, att det försvan helt ibland, har dock inte haft nu dem senaste gångerna, flyter på bra med mitt R9 280X, tror det mesta är fixat, dessutom har dem ju släppt det nya som dem sa att dem inte skulle göra innan buggarna va fixade så...

Av Extremaz

Fusk kan vara typ skill, tur och ljud i cs:go. Sitter själv med ett bra headsett och hör precis vart dem är så när jag vänder mig om och tar hs, då börjar dem skrika wallhack etc ibland, sedan när man haxxar lite på vanliga campingställen så kan dem skrika också, sedan har man ju en väldig tur ibland också och lyckas ta en exempelvis 3hs i rad.

Tycker det har lugnat ner sig väldigt mycket nu i MM men när steam körde cs:go rean för lite sedan då kryllade det av fuskare överallt och fick två stycken VAC bannade på samma dag då jag anmälde dem och sa åt alla andra att följa personen och se själva (va inte MM utan vanligt spel bra då man kan följa alla personer). Runt 22-04 va de fuskare inne, innan 22 va det lungt.

När jag kollar Overwatch så är det bara ibland jag ser riktiga fuskare, ser rätt lätt om ngn använder autoaim eller wallhack etc.

Innan jag reportar ngn "skumm" så tar jag hänsyn till om jag själv tycker jag är bra på banan samt hur länge han spelat och vilken rank/skins han har samt namnet, om det innehåller massa krusiduller. Ligger själv mellan dubbel ak och sheriff (250matcher vunna, 1000h speltid, vapen för 1800:- ). Om har ligger på 50h och inte har några skins eller andra spel och har fått in hs genom vägg etc och vetat vart man va trots smyg och gömt sig så reportar jag.

Av Extremaz

Logga in på ALLA dina epost konton då och kolla om du fått ett bekräftelse mejl från steam?

Av Extremaz

http://www.sweclockers.com/recension/17729-radeon-r9-280x-fra...

Sitter på ett R9 280X Asus Matrix, riktigt fint kort!! Stor fucking låda, massa tillbehör, riktigt snygg och fin finish, osar kvalite, låter ingenting och kyler som en gud. Kör endel BF4 på det, och det rullar riktigt fint på det 1080p. Har allt på high/ultra och flyter, kompisen har samma Asus kort och han sa han körde Ultra på det, har dock inte testat utförligt själv än.

Av Extremaz

Vad har du för moderkort?

Av Extremaz

om jag har en android lur, hur får jag denna .apa filen då från nätet? Kan någon länka?

Av Extremaz

som ovan säger så funderade jag också på det och det är ju då att moderkortet inte passar i det chassit. 16gb ram är som sagt väldigt mycket för en sådan dator, om man har en riktig gamingdator med starka grafikkort etc så kan man slänga in 16gb men det räcker idag med 8gb, dessutom är det lätt att eftermontera om man vill det sen. Jag skulle satsat på ett bättre grafikkort och hälften så mycket ram. GT 640 klarar väll kanske BF4 på low/med?

Av Extremaz

Du behöver ha en aktiv kabel när du kör fler än 2 skärmar.

XFX aktiv MiniDisplayPort till DVI
https://www.inet.se/produkt/5409071/adapter-xfx-aktiv-minidis...
XFX aktiv DisplayPort till DVI
https://www.inet.se/produkt/5409070/adapter-xfx-aktiv-display...

Om du har en mini DP på grafikkortet så sätter du i mini DP i den sedan en vanlig dvi-dvi kabel från adaptern till skärmen. Om du har vanlig DP så kör du den från grafikkortet sedan vanlig dvi-dvi från den.

Av Extremaz
Skrivet av giplet:

Ja, antingen kan man läsa vad det står, eller så kan man läsa in något helt annat. Hur kan man få en websida som uppdateras var 10'e sekund till att streama 1080p fattar jag inte. Och som sagt, denna tillämpning kräver ingenting av datorn mer än fem HDMI-portar plus en port för kontrollpanelen.

Läste det som att den 6:e skärmen skulle vara webbsidan inte alla. Ber om ursäkt ^^,

Av Extremaz
Skrivet av giplet:

Matrox har fixat detta i tjugo år, så att det skulle krävas någon särskild hårdvara för att fixa detta är bara skitsnack. Ska man bara visa en bild som mestadels är den samma så krävs det i princip inget av datorn. Det enda som krävs är att man kan koppla in skärmarna.

Som jag också skrev, stillbilder är såklart inget, men om han ska streama 5st 1080 live så kan du inte köra på ett litet matrox kort. Han skrev bara att den 6:e skärmen skulle visa stillbild, inget om dem andra 5skärmarna som jag inte tror ska vara stillbilder utan video.

Av Extremaz

Som jag tolkar det så vill du ha 6 skärmar kopplade till en dator där 5st visar livesänd tv och den 6:e ska visa spelscheman etc, om du vill ha 5st skärmar som visar 1080p material så krävs nog ett lite bättre kort och kanske en bättre cpu(?), datorn i sig är väll inget att hurra för men om du vill ha alla skärmarna på samma gpu så krävs det ett mid kort från tex Amd då dem är billigast i mulitskärmslösningar. Sedan vet jag inte vad det är för moderkort och om det har pci-e platser? Datorn verkar ju rätt föråldrad.

Av Extremaz

Hmm, om jag skulle fått välja mellan ett stort hål i väggen eller kapa bort lite material i dörrlisten så skulle jag ta dörrlisten alla dagar i veckan. Speciellt om det är stora kablar som dvi, kapa huvudet och sätta fast det igen är inte värt det och skulle nog inte bli bra heller, visst ett hål i väggen för en tp kabel men två dvi och tp kabel är rätt mycket så ta en bild på dörren/listen så får vi se hur man kan göra.

Av Extremaz

Så personligt allt det här, finns dem som bara har problem med allting och dem som glider igenom allting med perfekta resultat

Själv sitter jag på sistnämnda. Inte haft några driftstörningar eller ngt, bara behövt dra ur modemet/routern en 2ggr och starta om den. Betalar för 100/10 får ALLTID ut 116/13 oavsett tidpunkt.

Har du haft ngn "riktig" tekniker hemma hos dig som har mätt och donat och kollat? Har du felsökt kablar och sånt själv?

Av Extremaz
Skrivet av Benna:

Tack för ditt utförande svar! Uppskattas verkligen! -Bamsekram- till dig

ASUS Radeon R9 280X 3GB DirectCUII TOP ska vara PCI Express 3.0, 16x kompatibel så antar då jag har en PCI-express så ska det funka då max support är x16 på min dock är jag inte så säker då den säger 3.0? Antar att det ska funka ändå... Ifall det är så, så är jag good to go!

Märkte att detta grafikort är otroligt populär och pga av detta så var det lite krångligt att få tag på det men hittade en butik som säljer via nätet till slut, http://www.proshop.se/Grafikkort/ASUS-Radeon-R9-280X-TOP-3GB-...

Dock är det väldigt blandade kommentarer på prisjakt angående företaget, människor säger att de ljuger om vad de har på lager osv och långa leveranstider osv. Någon som köpt ifrån dem?

Väldigt blandat med Proshop, funkar för endel kunder och andra funkar det inte alls bra för. Jag skulle aktat mig och lagt en hundring eller två för en mer "säker" handlare.

Ta emot kortet från din kompis och testa med det, om du tycker att det inte presterar som du vill så ge tillbaka det till han och köp ett R9 280X 3gb istället

Av Extremaz
Skrivet av aMp:

Om datan har ett visst värde lär hon ju ha backup ändå. Och hur sjutton lyckas man "missa" att man har en extern disk i några kläder när man tvättar?

Skolarbeten har jag själv på 3 st hdd som är inköpta olika år.

Missa saker i kläder kan ju hända, men själv skulle jag aldrig tvätta ngt som ligger i kläderna då jag är noga och alltid kollar alla fickor, dock har min mamma tvättat mina in-ear som låg i mina byxor. Hon hade plockat dem då jag tydligen lagt dem på golvet och då tvättade hon dem utan att kolla fickorna :/ Dock funkade dem

Av Extremaz

Du tog upp min värdefulla tid då jag funderar varför man lägger upp en bild på ingenting och skriver lite, funderar och funderar men fattar inte varför? Hmm, tog tid att skriva detta också :/