Inlägg

Inlägg som Axelind har skrivit i forumet
Av Axelind
Skrivet av anon4992:

I Origin måste man högerklicka och välja uppdatera, alternativt högerklicka och kolla efter DLC (eller om man kan göra det ingame) och sen lägga till kartorna i kundkorgen, något sånt iaf. Så är det iaf med Mass Effect 3, en uppdatering gör nada, man får själv "ladda" hem gratis, märkligt.

Skrivet av widL:

Det verkar som att det inte går automatiskt att ladda ner de nya kartorna. Ni som har problem - högerklicka på spelet i Origin och klicka "Reparera installation" så laddar den ner det som saknas.

Detta är 2012, man kan ju tycka att det borde gå automatiskt eller i alla fall att man får någon felmeddelande istället för att den bara står och tuggar på "loading", men det är ju trots allt DICE vi snackar om, mästare på lyckade lanseringar.

Okej, skumt, det borde gå ingång automatiskt.. Men gör som ovanstående om det skulle gå snett (alla ni som har problemet då)

Av Axelind
Skrivet av simon253:

om du inte märkt det ska du ta bort den plasten på klister märket sen va? har också ett asus sabertooth Z77 annars snygg dator

Gjorde det direkt efteråt tackar! Kommer upp ett galleri när jag har bytt nätagg och dragit om kablarna med ! Kika gärna senare på det med! :=)

Av Axelind

Kan inte komma in på dom nya banorna.

Jag har då köpt premium och allt så jag tänkte att testa dom nya banorna som släpptes idag (tisdag) men lyckas inte komma in på nån utav dom, det står "joining server" och sen så står det "loading" men när jag trycker upp ikonen så är skärmen helt svart och det blinkar bara "loading..." i det nedre vänstra hörnet och har nu stått loading i 10 minuter utan att det har hänt något...

Nån som har samma problem? Och kanske tillochmed en lösning?

EDIT: Löste sig! Origin Laddar ner dom åt dig så om nån har detta peoblem så vänta en liten stund bara! (Var i en sån extas så jag såg inte det... Jaja nu löste det sig!

Av Axelind
Skrivet av Skeppner:

Fan va snyggt Amandus! Jag kom nyss hem så vi kan väll snacka skype senare? SOLKLAR 5a!

Tackar Fredrik! Ja, ska lana lite med robeeett senare vettu Min bror tar studenten idag så snackar senare

Av Axelind
Skrivet av Jarlstrale:

..men den är där för en anledning, d.v.s hela kortet är täkt?

Vadå? :S

Av Axelind
Skrivet av Tunezz:

Gött, tyckte Sabertooth var skitfula för något år sedan..börjar tycka dom är riktigt snygga nu dock!

Ja dom är riktigt fina nu för tiden!

Av Axelind

Låter ingenting ärligtalat... Ja det kanske den är men den matchar ju minneskylningen.

Av Axelind
Skrivet av chainzaw:

Trevligt galleri! solklar 5p

Tackar

Av Axelind

Ombyggnation av datorn med ASUS TUF Sabertooth Z77

Jag har bytt från mitt gamla ASUS P8Z6 Deluxe/gen3 till ett Sabertooth med Z77 och visar upp en hel del bilder på detta ! Mitt gamla Mobo fungerar helt felfritt, jag kände bara för att köpa ett Sabertooth! Men nu dock så är mitt gamla ASUS kort, herrelöst vilket innebär att jag ska sälja det, så det åker upp en annons inom kort, med budgivning hade jag tänkt mig!
LÄS BESKRIVNING

Antec 1100, ASUS TUF Sabertooth Z77, Sapphire Radeon HD 6970 (2st crossfire), Intel Core i7 2700k 4,9GHz, Corsair Dominator GT 2133MHz, Corsair Hydro H80,Corsair HX 850 watt, Intel 520 SSD 240GB, 1tb lagring, Asus Xonar 7.1 ljudkort.

Väntar på mitt prodigy så jag kan bygga ett nytt extra system! Sålde det andra...

OM NI INTE SER NÅGRA BILDER , TRYCK PÅ DOM SÅ SER NI DOM. nåt hände, kan inte spara vissa bilder så dom syns tydligen... Hoppas ni ser dom, såg dom nu på min andra dator.

Ombyggnation av datorn med ASUS TUF Sabertooth Z77

Av Axelind
Skrivet av j-jonte:

Fyfan va gött! denna är tyvär drevad för styrka men funderar på att byta lite drev så den gör runt 60-70 så man kan ha lite kul till vintern Bilder uppskattas om du har !

Haha det är dock en stockmotor i och sånt men den är jävligt go att drifta på grus med, sprutar grus över allt Venne om jag har några men den är väl ine speciellt men den är ball att köra

Av Axelind
Skrivet av j-jonte:

Tack allihopa det är en ombyggd gräsklippartraktor som farsan och jag har byggt. ingen värsting motor men en hyfsad briggs & stratter motor på 16 hk alltså ett custom bygge

Skrivbordet andvänds som plugg plats, gäst plats (dator) och arbets bänk

Jasså, 16 HK? Jag vill ha hit våran vi har på landet <333 28 HK och turbo, i samma storlek låter som fan och går gött

Av Axelind

Det är lite svårt att säga eftersom du inte har tagit några bilder på insidan, folk bryr sig oftast mer om insidan än utsidan, utsidan har också stor betydelse men hur ser den ut på insidan? Nej usch förkastligt

Av Axelind
Skrivet av boogey:

Om de ändå ska montera kan du ju lika gärna köpa deras färdiga Taurus. För det där bygget är det mycket frågetecken kring... Utan modermodem, själva hjärtat i hårddisken, så blir det svårt att montera ihop grejerna. Och någon form av lagring lär du ju ha också.

HAHAHAHA MODERMODEM <3 gjorde min dag! Moderkort och Chassi annars...

Av Axelind
Skrivet av FknDemo:

http://2.bp.blogspot.com/_zTWEJ1Xde0Y/S4wPc3DAnhI/AAAAAAAACGQ...

Steg för steg guide http://www.komplett.se/k/k.aspx?action=custserv&topic=buildyo...
Men du borde fråga någon erfaren att göra det åt dig, annars tror jag det kommer sluta illa..
Sen så borde du ta listan som slickipinn rekommenderade http://www.inet.se/kundvagn/visa/1795268/2012-05-12

Och vad menar du med det`? Jag är 14 och byggde helt för mig själv, funkade skit bra. Dra inte ner killens självförtroende nu.

Av Axelind
Skrivet av Roabey:

Härligt Axelinden! Väntade nästan lite på detta. Tror personligen att det hade varit najs med med blåa LED fläktar på sidan, men det bestämmer ju du själv hur du vill ha det.
Bra jobbat gubben!

Jo men det är ju det att man ser ju inte grafikkorten lika bra då, och när jag ska skaffa vattenkylning så är ju dom bara i vägen Tackar Robert!!

Av Axelind
Skrivet av joojl:

Varför kör du dubbla CF-bryggor?

Mest för att jag tycker det ser fräckare ut, ingen speciell anledning annars

Av Axelind

Dator bilder och diverse

Setup1: Antec 1100,P8Z68 Deluxe/gen3, Sapphire Radeon HD 6970 (2st crossfire), Intel Core i7 2700k 4,6GHz, Corsair Dominator GT 2133MHz, Corsair Hydro H80,Corsair HX 850 watt, Intel 520 SSD 240GB, 2tb lagring(500/500/1000), Asus Xonar 7.1 ljudkort.

Setup 2: Antec One, Asus M5A87 ATX, 1 st Sapphire Radeon HD 6870 OC edition, AMD FX4100 3.9GHz, Corsair XMS3 8gb, OCZ ModxStream 600 watt ,Alpehnföhn northface, WD raptor 10.000 rpm 150 gb. WD 1TB lagring

Lite specs bara Här kommer lite bilder på dessa datorer, kabeldragningen i Setup 2 bör ignoreras, den byggde jag som extra samt lånedator så jag la inte ner någon tid på kabeldragningen

Kom GÄRNA med idéer om t.ex. kabeldragning, snygga komponenter, om ni vill byta något etc etc!

Dator bilder och diverse

Av Axelind
Skrivet av davidolw:

Du får gärna berätta hur, skulle hjälpa vid eventuell googling av samma problem

Hej förlåt att jag svarade såhär sent , men jag installerade av den intergrerade grafiken, sen så funkade det

Av Axelind
Skrivet av Sisyfos:

Tror du att den hänger med till 2015 ?:P
Vill gärna ha nästa "tocken" efter Haswell om det går

(Antar att det blir 2015 som nästa tock efter Haswell släpps?)

Oja! Grym är den, jag har en AMD fx 4100 i min andra setup, i7an klassar ut den med hästlängder! Efter att ha vant mig vid 2700k så ville jag bara pissa på AMD fx

Av Axelind
Skrivet av KingCobra:

Oh nice Har aldrig hört talas om den där windows installer filen.

Samma här men nu funkar det fan vad gött det känns efter 4 timmar Aja Godnatt..