Inlägg

Inlägg som Axelind har skrivit i forumet
Av Axelind

Tjenare, ska bli kul att följa! Röstar inte än dock Lycka till!

Av Axelind
Skrivet av Zoubiey:

Tjenna!
Min flickvän har nyligen beställt delar och jag har då hjälpt henne bygga ihop den. Dom flesta bilder har hon tagit medan jag byggde så det är med någon arm och så på vissa ställen!

Specs:
MSI 970A-G46
Seagate Barracuda 500GB
AMD Phenom II X4 965 3,4GHz Black Edition
Corsair 8GB CL9 1600MHz Vengeance LP
Fractal Design Arc
Corsair Gaming Series 600W 80+
Gigabyte Radeon 6580

Hade jag vetat att hon skulle beställa det genom hennes pappas företag så hade jag lagt till lite mer saker så som en processorkylare, DVD-spelare och någon extra fläkt. Det totala priset gick i alla fall kring 3000kr för hon köpte grafikkortet av min kompis för 500kr!

Här kommer då alla bilder, ska försöka lägga dom så gott som i rätt ordning!

FD Arc

Tjenare, cred till din flickvän som är en riktigt skicklig fotograf, men 1 synpunkt på bilderna. Lite innehållslösa på vissa ställen t.ex. på hårddiskens kretskort, snygga bilder men helt meningslösa om man frågar mig , samma med moderkortet . Antar väl att din GF tyckte att det såg ut som en stad och plåtade massa på det ? Men du skulle inte lagt upp så mycket på det , Blir bara jobbigt att kolla på (Om man frågar mig då) Annars så var det ett schysst bygge overall , satsat lite mer på kabeldragningen kanske menmen Som sagt, ger dig en 3a för riktigt fina bilder och minus 2 för att dom var lite innehållslösa ! Men det är en smaksak , själv är jag inte den bästa fotografen så jag skryter alltså inte just nu.
Peace, O ha de gött Mvh Axelind

Av Axelind

10-12 sec med Intel 520 240 Gb...

Av Axelind
Skrivet av stn1337:

Nu är inte detta en dator(enligt sweclockers standard) men det är en väldigt teknisk pryl som jag tror många av er är intresserade av att få en bättre inblick på. Och erkänn, vi alla älskar att slösurfa här på galleriet och något som skiljer sig från mängden är alltid roligt.

Jag hatar att städa precis lika mycket som alla andra män - och kvinnor - här på Sweclockers och har länge tittat på robotdammsugare. Men det har inte känts som att tekniken varit riktigt fulländad och det har inte varit attraktivt till hundra procent.

Men nu när jag fått lite pengar över och kollat runt på nätet igen efter dammsugare hittade jag den här skönheten och nu kändes det verkligen rätt att slå till. Schemaläggning och många andra funktioner jag tyckte passade mig perfekt.

Enjoy!

iRobot Roomba 780

Fet pryl! En sådan skulle jag ha i mitt rum....Kan man ju gamea och damsuga samtidigt la en 5a !

Av Axelind
Skrivet av Bassefrom:

Jag märker skillnad, tycker spelet känns trögt och lite hackigt när fpsen går under 45. I RTS spel tycker jag 30 fps ger ett bra flyt, men i BF3 spelar jag helst med högre fps än högre grafikinställningar. Trodde det var individuellt hur snabbt ögat kan uppfatta bilder, trodde det var 60 efter 60 som det blev meningslöst.

Lite off-topic kanske

Det var en väldigt prisvärd dator dock. Visst, lägger man till mer får man mer för pengarna. Men så är det hela tiden, du får alltid bättre saker om de betalar lite mera.

Har aldrig upplevt det du säger... Har legat på 43 med mitt 6970 som lägst, kände ingen skillnad senare när det hoppade upp på 55-65 igen ?

Av Axelind
Skrivet av Roabey:

Jag förstår inte riktigt varför folk gnäller på 30 fps, ditt öga märker inte ens om det är över 24 fps, för att ögat kan inte ta upp mer. Visst alltid skönt att ligga säkert på 60 kan jag hålla med om, men totalt jävla meningslöst för att du märker ändå inte det. (Vetenskapligt bevisat)

Så sant som du säger Robert men om man ska spela en längre tid så känns det av... tro mig , när jag körde på mitt gamla 9600gt så kändes det av

Av Axelind
Skrivet av Skeppner:

Eller så är det bara du som har damp Amandus (Axelind)!'

Jo mycket möjligt... :/ Men fortfarande ..skit

Av Axelind
Skrivet av To33e:

jag blev rörd av det du skrev, och jag hoppas att du får dina pengar tillbaka. Jag skall också göra en anmälan på annonsen! och vet du vad?

Jag har nämligen en Logitech MX Revolution som är mycket lik den musen du hade tänkt att köpa, har haft den här liggandes och aldrig fått nytta av den. Du ska få den! Jag skickar samt betalar frakten om du kan pm:a (privat meddelande) mig en adress och mottagarnamn. och nej jag är inget troll det är så att jag lider med dig & att musen inte har någon som helst nytta här hemma

http://i.imgur.com/JFdMF.jpg

den ser repig ut, men det mesta är bara damm. har väll använt den 2-3 månader i sin höjd.

och vi ska flytta om några månader så jag ser hellre till att du får den än att jag slänger den vid flytt eller säljer den för en struntsumma.

och om jag inte minns fel så betalade jag närmare 1000:- vid köptillfället dock så var detta för ett tag sen.

varje fall om jag får adressen innan man åker in till stan imorgon så skickar jag den då!

Om jag hade bott närmare Örebro så skulle jag hjälpt dig med att få tillbaka pengarna på den vägen men nu har mer än 40mil dit, så känns det lite långsökt för min del.

Fy satan vad bra människor det finns här på sweclockers alltså, Här har vi ett bevis på att vi "Datornördar och Gamers samt dylikt" hänger ihop och sviker inte varrandra, alla här har ett brinnande intresse för Elektronik prylar , datorer i detta fallet.. Och när en "sweklockare" är i nöd så hjälper man till. Grymt härligt att se denna tråd, så mycket fint folk skriver . Tycker synd om dig Skorpan, fy satan om jag hade det likadant, skulle bryta ihop ! Han som la ut den annonsen borde ha ett rejält kok stryk med en Teleskopbatong, vill inte låta facsistisk på nåt sätt jag är annars en fredlig människa... MEN när sådant här händer så kokar hjärnan o hela kroppen. Man blir förbannad inombords! Hoppas allt löser sig för dig skorpan, hade jag varit äldre än vad jag är (15) så hade jag donerat halva min razersamling samt 1 6870 jag har liggandes...Men det skulle jag aldrig få för mina päron :/ Aja hoppas allt löser sig för dig skorpan! Mvh Axelind gbg.

Av Axelind
Skrivet av Sh1ft21:

Är det där headsetet bra?

Hööhm Jo jag vill bara tillägga en liten sak..köp inte Creative headset ! Har haft 5 stycken alla har pajat på nåt sätt, och har blandannat haft tactic3Dalpha, visst bra ljud för pengarna men sen la ena luren av totalt...Nåja kanske inte händer med fredriks(Skeppners) hörlurar men varför riskera?

Av Axelind

Vet du vad neon är? Neon är en gas och jag tvivlar på att det finns neon i LED ( light emitting diod) . LED är en ljuskälla i sig och neonljus är nåt helt annat...

Så din LED slinga är en LED slinga och ingen Neon LED slinga.

Dra om kablar innan du lägger ut bilder , städa upp i chassit så får du bättre röster.

Man kan få det riktigt snyggt i gamla chassin om man bara försöker.

Fräscha till din beskrivning med.

Av Axelind
Skrivet av excepto:

Tja, om jag också hade en sån där maskin kunde jag också göra det där :/

Okej, hmm det är ju ganska lätt att göra en sån och så vidare... Förklara hur du skulle göra är du snäll

Av Axelind
Skrivet av PowerNet:

Woups, läste fel på vilket grafikkort det gällde
På ett GTX570 så är det lite mer knapert med att köra på maxad grafik i BF3.

Jasså, vad bra att jag inte köpte 570 då när jag skulle bygga dator från början! (Köpte ett 6970 senare 2)

Med mitt singel 6970 i mitt prodigy maxar jag bf3 utan problem och jag var uppe i 76 fps när jag klockade det, oklockat låg jag på 45-66 fps! I ultra!

570 presterar ju lite under 6970, så det kanske inte går att köra det stabilt på ultra?

Med tanke på att 6970 har 2 gb minne..

Men 2 st 570 skulle väl inte vara några problem??

Av Axelind

Tjenare, hade min 2700k i mitt andra system innan jag bytte till 3770k, den klockar som en gud! Körde min ända upp till 4,9 utan att känna av nåt större lagg eller så, blåskärmade aldrig, dock hade jag ett sabertooth z77 moderkort som klockar ganska bra! Nu sitter den i min mITX burk och med det moderkortet fick jag upp den till 4,6 och kunde köra den stabilt, men fick blåskärm efter ett tag så jag antog att jag fick dra ner klocken lite

Och i min vanliga burk hade jag en H80, temspen låg på runt 27-30 grader i idle och 35 ~ 50 i load !!

Och nu kyls den av en h60, temps är då 30-40 grader i idle och 40-55 i full load !!

Så du kan nog lätt få upp den i 4,5 - 4,8 utan prob!

Kylpastan jag använder är Arctic silver 5 i kors aplicering.

EDIT: Kör PnP på både H80 samt H60

Av Axelind

IKEA BRUSCHAN!!

Av Axelind
Skrivet av KillaHappy:

Okej nice riktigt imponerad över designen, fattar noll hur man tillverkar såna från grund och maskinerna lär ju kosta skit mycket

Ja såna maskiner är verkligen inte billiga

Av Axelind
Skrivet av KillaHappy:

hur mycket tar du för att tillverka en ny till salu?

Det får min far avgöra, jag var bara med i design och montering samt CAD, han har ju programmet till att göra den redo, så skulle väl tro att han tar 800-1000 spänn , vet faktist inte!

Av Axelind
Skrivet av Grundis10:

Videgårdsvägen.

Okaj, är inte så haj på vägarna där men är i surte just nu och jobbar, ska ut me hunden se om jag ser vägen

Av Axelind
Skrivet av Grundis10:

Aha, själv bor man i Surte!

Jasså var då?

Av Axelind
Skrivet av Grundis10:

Tja!

Står det Surte Precisionsteknik?
Är du från Surte?

Nej, men min farsa jobbar i surte

Av Axelind

Som alla andra säger, jag skulle satstat på ett till 6870 och lättare vattenkylning, köp en H60 , har den i takplatsen i mitt prodigy ,blir assnyggt, då behöver du inte ha nån "ful" böld i bakkant , som du säger... Och kör den i Push "n" Pull , alltså två fläktar som både suger ut och blåser igenom luft så får du grymt resultat!, Klockade min i7a i den till 4,5 GHz och jag låg på drygt 30 grader i Idle me den va nere på 29. Och sen en SSD. OCZ agility är mest prisvärd, satte i en sån, grymt bra! Eller Samsung.